منم مشکل تورو داشتم رفتم dx350 گرفتم بهتره...
منم مشکل تورو داشتم رفتم dx350 گرفتم بهتره...
من هردوتاشو داشتم dx350 بدون شک بهتره
512 قیمتش مناسبه سعرتشم خوبه
سلام دوستان خسته نباشید یه سوال دارم
این ip ثابت که میدن چه فایده ای داره ایا باعث میشه که سرعت نوسانش کمتر بشه؟
واقعا هیچی کس نمیدونه؟
نه تاثیری رو نوسان نداره. به درد کسایی میخوره که میخوان رو اینترنت سرویس بدن مثل سرور وب.
سلام . من یه مودم بیرونی وایمکس مبین نت مدل EchoLife BM8301 WIMAX CPE دارم و یه دستگاه دیگه هم هست که سیمی که از مودم اومده بهش وصل شده و یه سیم ازش خارج شده و به کامپیوتر وصل میشه . حالا اینترنت من خودکار وصل میشه .یعنی وقتی سیم رو وصل می کنی به کامپیوتر خودش وصل میشه و کانکشن نداره . حالا من می خوام براش کانکشن درست کنم تا با کانکشن وصل شه . باید چی کار کنم ؟
ممنون .
نميشه همچين چيزي. ميتوني توي كنترل پنل قسمت viwe network status and tasks گزينه connect or dicsconnect رو بزني و لن رو كنكت يا ديسكنكت كني ولي مودم بازهم به اينترنت كنكت ميمونه. مودم واسه كنكت شدن كاري به كامپيوتر نداره و مستقل عمل ميكنه. راهشم همون كشيدن از برقه. البته ميتوني يه كليد ابتكاري واسه برقش درست كني ك دم دست باشه و با اون خاموش روشنش كني ك خيلي پيشنهاد نميشه... شاد باشيد
ممنون بابت راهنمایی . یه سوال دیگه : این آی پی ثابت که ارائه میدن آی پی شهر محل سکونت و آدرس خودت رو دقیق نشون میده؟
آخه الان توی سایتهای نشون دادن مکان آی پی آی پی من بعضی مواقع اصفهان و بعضی مواقع تهرانه . ولی خودم ساکن ایلام هستم .
سلام دوستان من امروز یک مودم bm632w گرفتم چراغ وایرلس اون خاموش هست میخواهم بدونم چه جوری باید روشنش کنم تا از وایرلس بتونم استفاده کنمایا نباید همون اول کار که میزنیش تو برق خودش روشن بشه ؟ممنون میشم اگه سریع راهنماییم کنید
پشت مودم بالاي انتن وايفاي نوشته wlanكه يه برجستگي كنارش هست. اونو فشار بدي حله اگه نشد منحلهشاد باشي
مبین نت طرح های ویژه برای تابستون نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)