تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 896 از 2199 اولاول ... 39679684688689289389489589689789889990090694699613961896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,951 به 8,960 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه no_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان من امروز بایک مودم Bm632 طرف های ساعت دو ظهر داشتم تست میکردم ببینم خونمون انتن میده یانه دوتاچراغش ثابت بود و گاهی سومی یا حتی چهارمی هم روشن میشد و خاموش میشد چندتاسوال دارم: 1.ایا با این شرایط میشه با یک نرم معمولی به اینترنت وصل شد؟2.ایا برم پس بدم مودم dx350 بگیرم انتن دهی بهتر میشه ؟چقدر تاثیر داره؟ 3.ایا امروز تو شیراز هم اینترنت ساعت دو ظهر یا این روزا افت سیگنال داشته؟ خواهش میکنم سریع راهنماییم کنید فردا باید برم مودم تست رو تحویل بدم کابل اتصال به pc هم ندارم! راستی من مجبورم وایمکس بگیرم خط ما pcm هست و فقط از gprs ایرانسل استفاده میکنم که این روزها سرعتش از دیلاپ هم کمتر شده و ادم رو دیوانه میکنه کسی نبود جواب بده تا ده بیشتر وقت ندارم

منم مشکل تورو داشتم رفتم dx350 گرفتم بهتره...

داره خودمونی میشه no_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من هردوتاشو داشتم dx350 بدون شک بهتره
    512 قیمتش مناسبه سعرتشم خوبه

داره خودمونی میشه hesam_q&q's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید یه سوال دارم

این ip ثابت که میدن چه فایده ای داره ایا باعث میشه که سرعت نوسانش کمتر بشه؟

واقعا هیچی کس نمیدونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید یه سوال دارم

این ip ثابت که میدن چه فایده ای داره ایا باعث میشه که سرعت نوسانش کمتر بشه؟

واقعا هیچی کس نمیدونه؟
    نه تاثیری رو نوسان نداره. به درد کسایی میخوره که میخوان رو اینترنت سرویس بدن مثل سرور وب.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام . من یه مودم بیرونی وایمکس مبین نت مدل EchoLife BM8301 WIMAX CPE دارم و یه دستگاه دیگه هم هست که سیمی که از مودم اومده بهش وصل شده و یه سیم ازش خارج شده و به کامپیوتر وصل میشه . حالا اینترنت من خودکار وصل میشه .یعنی وقتی سیم رو وصل می کنی به کامپیوتر خودش وصل میشه و کانکشن نداره . حالا من می خوام براش کانکشن درست کنم تا با کانکشن وصل شه . باید چی کار کنم ؟
    ممنون .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

سلام . من یه مودم بیرونی وایمکس مبین نت مدل EchoLife BM8301 WIMAX CPE دارم و یه دستگاه دیگه هم هست که سیمی که از مودم اومده بهش وصل شده و یه سیم ازش خارج شده و به کامپیوتر وصل میشه . حالا اینترنت من خودکار وصل میشه .یعنی وقتی سیم رو وصل می کنی به کامپیوتر خودش وصل میشه و کانکشن نداره . حالا من می خوام براش کانکشن درست کنم تا با کانکشن وصل شه . باید چی کار کنم ؟
    ممنون .
    نميشه همچين چيزي. ميتوني توي كنترل پنل قسمت viwe network status and tasks گزينه connect or dicsconnect رو بزني و لن رو كنكت يا ديسكنكت كني ولي مودم بازهم به اينترنت كنكت ميمونه. مودم واسه كنكت شدن كاري به كامپيوتر نداره و مستقل عمل ميكنه. راهشم همون كشيدن از برقه. البته ميتوني يه كليد ابتكاري واسه برقش درست كني ك دم دست باشه و با اون خاموش روشنش كني ك خيلي پيشنهاد نميشه... شاد باشيد

7. 2 کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی . یه سوال دیگه : این آی پی ثابت که ارائه میدن آی پی شهر محل سکونت و آدرس خودت رو دقیق نشون میده؟
    آخه الان توی سایتهای نشون دادن مکان آی پی آی پی من بعضی مواقع اصفهان و بعضی مواقع تهرانه . ولی خودم ساکن ایلام هستم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان من امروز یک مودم bm632w گرفتم چراغ وایرلس اون خاموش هست میخواهم بدونم چه جوری باید روشنش کنم تا از وایرلس بتونم استفاده کنمایا نباید همون اول کار که میزنیش تو برق خودش روشن بشه ؟ممنون میشم اگه سریع راهنماییم کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

سلام دوستان من امروز یک مودم bm632w گرفتم چراغ وایرلس اون خاموش هست میخواهم بدونم چه جوری باید روشنش کنم تا از وایرلس بتونم استفاده کنمایا نباید همون اول کار که میزنیش تو برق خودش روشن بشه ؟ممنون میشم اگه سریع راهنماییم کنید
    پشت مودم بالاي انتن وايفاي نوشته wlanكه يه برجستگي كنارش هست. اونو فشار بدي حله اگه نشد منحله شاد باشي

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

مبین نت طرح های ویژه برای تابستون نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •