تازه این خوبه وقت اضافه بهشون دادن
پارسال تو حوزه ما ساعت 8 و ده دقیقه شروع کردن و ساعت 12 و 10 دقیقه هم تموم کردن نامردا وقت اضافه هم ندادن
تازه این خوبه وقت اضافه بهشون دادن
پارسال تو حوزه ما ساعت 8 و ده دقیقه شروع کردن و ساعت 12 و 10 دقیقه هم تموم کردن نامردا وقت اضافه هم ندادن
عالی بود, میخواستم همین رو بگم.![]()
شما چه کار کردی خانوم مهندس؟بزنه يا درست بزنه؟؟؟![]()
بچه ها بالاخره کنکور 89 رو تموم کردیم ماها
یه سال پیش این موقع ها چه فکرایی میکردیمولی بالاخره تموم شد
WoW!!!! ، ریاضی سال پیش خیلی آسون بود. توی دوران جمع بندی 70 زدم ریاضی پارسال رو و ریاضی آزمون مبتکران از 50 60 پایینتر نیومد ولی این آزمون خیلی سخت بود.
25 یا 30 تا از 55 تا زدمخدا کنه خوب داده باشم
هنوز پاسخ اولیه نیامده
اگه توی حوزه بهت گیر ندادن به احتمال زیاد دیگه برات مشکلی پیش نمیاد چون فکر نمیکنم دیگه کارتا چک شه
خیلی خیلی زیاد تاییید میشه.جربیا دقت کنید که عمومیاتون خیلی شبیهه هاا.یعنی فرم سوالا یکیه اصن معمولا.عمومیارو حتما نگا کنید.البته نمیخواد یا وقت و اینا چون خراب کنین روحیتون ممکنه خراب شه
این فرصتو از دست ندید.
حتما نگا کنید.
ایشون با تجربه هستن
بیا اینم باز :
ریـــــــــــــــــــــــ ــــ*دم... بقیه حالات فعلشم خودتون به صورت کش دار صرف کنید...![]()
من زبان فقط 2یا 3 سوال رو نرسیدم جواب بدم . ریدینگ دوم رو کامل خوندم ، ریدینگ اول دیدم وقت نمیشه با اطلاعات عمومی زدم . ریدینگ1 خیلی آسون بود تقریبا می تونم بگم تله بود که افراد برن متن رو بخونن در صورتی که من بدون خوندن متن زدمش چون جواباش تابلو بود .
من اگه این توکلی و مسئولین سازمان سنجش رو نبینم ... . یه تشکر حسابی باید ازشون کرد . طرف ما هم همچین خوب نبود اوضاع![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)