تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 896 از 1211 اولاول ... 396796846886892893894895896897898899900906946996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,951 به 8,960 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خرید بازیکن تو پیس 2010 با ورژن قدیمی پیس 3 تا تفاوت داره :

1) اینکه میتونی وسط فصل هم پیشنهاد به یه بازیکن بدی اگه باشگاه قبول کنه در نیم فصل یا آخر فصل به تیم شما ملحق میشه
    2 ) دومین تفاوت اینه که شما مثل پیس قبلی نمی تونید هر چقدر که خواستین به بازیکن پیشنهاد بدین (البته تا جایی که من میدونم)
    3 ) یه تفاوته دیگه پییس با ورژن قبلی اینه که شما حتما باید بازیکن رو بهش پیشنهاد خرید بدید یا اونو تو لیستتون بیارید (گزینه فوق به شما همین امکانو میده) تا بتونید قدرتاشو ببینید
    برای دیدن آموزش برید ادامه مطلب
    ابتدا در صفحه ی اصلی مستر لیگ باید team office رو انتخاب کرده مانند تصویر زیر :

بعد برین روی گزینه ی negotiations و بعد اینکه برید روی player search و مثلا شما می خواین کاکا رو بخرید اول باید برید تو تیم مادرید و روی کاکا کلیک کرده . حالا چند تا گزینه وجود داره
    Dossier : با انتخاب این گزینه میتونید پیشنهادی در مورده بازیکن رو ببینید . مثلا میگه بازیکن سرعتیه , از تیم ملی سرشناسی برخورداره ........
    negotiations : که این گزینه به شما امکان میده که بازیکن رو بخرید
    که بعد از انتخاب این گزینه دو گزینه دیگر ظاهر شده که اولی یرای خرید مدت دار و دومی برای خرید قرضیه
    add to scout lit : یه تفاوته دیگه پییس با ورژن قبلی اینه که شما حتما باید بازیکن رو بهش پیشنهاد خرید بدید یا اونو تو لیستتون بیارید (گزینه فوق به شما همین امکانو میده) تا بتونید قدرتاشو ببینید
    compare : این گزینه به شما این امکانو میده که شما یه بازیکن رو با یه بازیکن دیگه مقایسه کنید
    ............
    بعد از پیشنهاد دادن به بازیکن باید چند هفته صبر کنید . اگه بازیکن با پیشنهاد اولیه موافقت کرد که هیچ . اگه نه یه پیشنهاد جدید داد باید رو بازیکن رو انتخاب و گزینه موافقت رو بزنید

2. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

محمد جان
    در ويندوز XP اگه دقت كني يه تيك داشت پايين اون تنظيمات كه نوشته بود : Hide rates that my computer don't support يا يه همچين چيزي كه منظورش اينه پنهان كن فريم ريت هايي رو كه مانيتور من نمي كشه كه اين رابطه مستقيم با ورژن و نوع درايور كارت گرافيك داره
    اون تيك رو وردار تا بقيه فريم ريت ها هم بيان و بذار روي 75
    ببين ايرادي نداره تصوير اگه تصوير بدون ايراد و شفاف بود يعني اينكه مانيتورت پشتيباني مي كنه و ميتوني استفاده كني
    ممنون ولی من در xp با نهایت کیفیت و بدون مشکل بازی میکنم ولی در windows 7 تصویر دچار لرزش خفیف میشه که این مشکل رو دوستن در صفحه های قبل هم گغته بودن.ضمنا در 7 این گزینه که شما گفتین وجود نداره.رزولوشن HD که مانیتور هم ساپورت میکنه گذاشتم و گزینه wait ror vsync هم فعال هست.کلیه قطعات هم Good هستن.این مشکل فقط من نیست مشکل PES2010 با Windows 7 هست که نمی دونم کسی تونسته حل کنه یا نه؟

4. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

یه چیزی برای قسمت become a legend می خوام که level سختی بازیو بتونه تغییر بده.
    هواسم نبود اخر فصل بازیو سخت کنم فصل جدید شروع شد دیگه نمیتونم بازیو سخت کنم.

6. این کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان کرک 1.02 پچ رسمی کونامی می خواستم

8. این کاربر از seday baron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smart007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون ولی من در xp با نهایت کیفیت و بدون مشکل بازی میکنم ولی در windows 7 تصویر دچار لرزش خفیف میشه که این مشکل رو دوستن در صفحه های قبل هم گغته بودن.ضمنا در 7 این گزینه که شما گفتین وجود نداره.رزولوشن HD که مانیتور هم ساپورت میکنه گذاشتم و گزینه wait ror vsync هم فعال هست.کلیه قطعات هم Good هستن.این مشکل فقط من نیست مشکل PES2010 با Windows 7 هست که نمی دونم کسی تونسته حل کنه یا نه؟
    مشکل همینجاست که گرافیک شما در ویندوز 7 قدرت پاسخگوییش میاد پایین چون محیت 7 گرافیکی هست و از گرافیک نسبت به xp استفاده بیشتری میکنه منم hd دارم ولی گرافیکم جواب میده مشکلی ندارم اگر میخای باید رزلوشن رو بیاریپایین که من به خاطر کیفیت تصویر 250 تومان رفتم توی خرج

10. 2 کاربر از smart007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کرک 1.02 پچ رسمی کونامی می خواستم
    سلام قبلا هم عرض کردم از این صفحه باید بگیرید مشکل اینجاست که لینک مستقیم نداره حتما باید بری به این صفحه و از اونجا دانلود کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام قبلا هم عرض کردم از این صفحه باید بگیرید مشکل اینجاست که لینک مستقیم نداره حتما باید بری به این صفحه و از اونجا دانلود کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب اگر زحمتی نیست بگو کدوم یکی از این لینکها که تو سایت هست کرکه که دانلودش کنم.

14. این کاربر از seday baron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب اگر زحمتی نیست بگو کدوم یکی از این لینکها که تو سایت هست کرکه که دانلودش کنم.
    Pro Evolution Soccer 2010 v1.02 [US] No-DVD/Fixed EXE

16. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سُلام در پچ 1.02 آپدیت های خود کونامی هم هست یا نه؟

18. این کاربر از masoodbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.من یه آپشن فایل میخوام که پیراهن تیم های انگلیسی رو درست کنه.اصلآ همچین چیزی هست؟خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
    یکی حواب اینم بده!

20. این کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •