رفتم اونی که میگی رو حالا اگه نشد میخوام ویندوزمو پاک کنم و اکس پی بریزم دوباره.ممنون از راهنمایی.تنظیمات اونی که گفتی رو از رو دفترچه انجام داده بودم.........درسته؟؟؟؟؟؟
رفتم اونی که میگی رو حالا اگه نشد میخوام ویندوزمو پاک کنم و اکس پی بریزم دوباره.ممنون از راهنمایی.تنظیمات اونی که گفتی رو از رو دفترچه انجام داده بودم.........درسته؟؟؟؟؟؟
برای اطمینان مودم رو ببرید جای دیگه ولی به نظر من اگر در سیمکشی یا تجهیزات رو خط هیچ تغییری ایجاد نکردید مشکل از داخل خونه نمی تونه باشه.
اگر رو بریج تنظیم کردی این طبیعیه.
امکانش هست. چون همه چی رو خودت تست کردی. تو تنظیمات رو یه نگاه بنداز ، ببین تو منوها قسمتی برای Connection Diagnostic یا همجین چیزی داری که وضعیت (Status) ارتباط رو بهت بگه. معمولا یه جدوله.
آره ، بهترین چیز دفترچه ست . . . راستی مودم رو رست کارخونه ای کردی؟![]()
Last edited by a6l3i; 22-08-2010 at 21:19.
دوست عزیز مودمتون چیه؟
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
یه کارت شبکه وایرلس که مثل یه فلش مموری میمونه اندازش وصل میکنی به یو اس بی و وایرلس دار میشه دستگاه
مودمم tplink- td 8901g هست.
نه ریست کارخونه ای نکردم
كسي راه حلي براي تغيير مك D-Lnik 2640U نداره
آخه اين مودم خيلي فروش داره و بعيد ميدونم نشه براي مكش هيچ كاري نشه انجام داد
من از صبا سرويس دارم و همون طور كه ميدونيد اين شركت از مك استفاده ميكنه و من هم دوست ندارم مك رو غير فعال كنم چون واقعا پيدا كردن يك پسورد 4 رقمي كاري كاري نداره حالا من ميخوام مكش رو با مك PC و نوت بوكم يكي كنم تا راحت بتونم هم دانلود شبانه داشته باشم و هم همزمان چند تا سيستم به اينترنت دسترسي داشته باشند
ممنون
reset factory کنید و با vpi و vci صحیح دوباره از تو quick start تنظیم کنید.
ارور رو کانکشن ویندوز میده. (منظورتون رو از شوال نگرفتم)1- این ارور رو تو کدوم مرحله میده؟ قبل از Reboot مودم؟
2- مراحل رو همینجوری میری؟
- wizard
- انتخاب گزینه ی اتومات برای VPI/VCI
- انتخاب PPPoE
- بقیه موارد هم همونی که هست.
دقیقا مراحل همینه ولی VCI رو 35 و Vpi رو 0 گذاشتم. (طبق نوشته پست اول تاپیک)
ولی همچنان همون ارورها رو میده.
سلام !!!
این مودم tp-link خوبه ؟؟؟
یکی بهم قیمت گفته 30 تومن به نظرتون خوبه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)