تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 896 از 1004 اولاول ... 396796846886892893894895896897898899900906946996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,951 به 8,960 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه battle.designer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سرعت نامحدود و محدود شرکت ها خیلی با هم فرق داره و معمولا قابل مقایسه نیست. کسی از پارس آنلاین نامحدود داشته؟ تو سایتش زده ضریب دستریش 98 درصده. تا جایی که من شنیدم بقیه شرکت ها میذارن رو 1 به 8 یعنی حدودا 12 درصد. می خوام یه 256 نامحدود بگیرم خودمو خلاص کنم اگه بدونم سرعت ثابت 32 میده حتما میگیرم.
    10 گیگ اول که مصرف می کنی سرعتت رو 3مگ ست میشه 6 گیگ دوم مصرف رو 1مگ ست میشه و بعد از اون میره رو سرعت اسمی که همون 32 هست.

2. 2 کاربر از battle.designer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستایی که اسیاتک گرفتن و مرکزشون قندی هست لطف کنن نوع سرویسشون و یه تست سرعت تو ساعات رایگان (یا سرعت دانلود با idm) بزارن ممنون میشم.

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اون دوستون درست میگه شبانه های سرویس های دیگه داغونه شاتل که محدود میکنه آسیاتک خیلی گرون میده ترکانت یکی اینجا گرفته بود سرعت نداشت های وب ساعتش کمه یعنی قبل از کار مخابرات از من میپرسدن بهترین سرویس دهنده اینترنت 100درصد میگفتم مخابرات ارزون بود محدویت نداشت سرعتشم 512 داشتم رو 60بود شبا
    به جرات میتونم بگم که بازم مخابرات بهترین انتخاب هست! حداقل به لحاظ انصاف از بقیه بهتر هست. روی کیفیت خدمات نمیشه حساب کرد شاید یک هفته خوب باشه ولی بعدا به هم بریزه بنابراین کسی که کمترین قیمت رو داره به نظر من از بقیه بهتر هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آی اس پی دیگه ای هم هست؟!

5. 5 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

به جرات میتونم بگم که بازم مخابرات بهترین انتخاب هست! حداقل به لحاظ انصاف از بقیه بهتر هست. روی کیفیت خدمات نمیشه حساب کرد شاید یک هفته خوب باشه ولی بعدا به هم بریزه بنابراین کسی که کمترین قیمت رو داره به نظر من از بقیه بهتر هست :

آی اس پی دیگه ای هم هست؟!
    به نظر من این مقایسه جالب نیست چون الآن وقتی سرعت 128 هست اعصابت خورد میشه تا یه کار بخای بکنی همون دیال آپ بگیری بهتره. خودت حساب کن یه فایل 500 مگی رو با 128 چند ساعت وقت میبره دانلود کنی اصلا نمیصرفه بخای سیستمو روشن بزاری براش ولی خب گفته شما درسته حالا که شرکتا شبانشونو جمع کردن برای کسی که کم مصرف میکنه مخابرات براش ارزونتر و بی دردسرتره.

یه مسئله دیگه اینه که 50 درصد رایگان و یک سوم و 80 درصد رایگان یا حتی 95 درصد رایگان هیچکدومشون به درد نمیخورن مثلا همین طرح حریره چیه این اسیاتک میده شبانه 1-6 80 درصد میده قیمت هر گیگ میفته 800 تومن از ایرانسل بگیری 12 شب تا 12 ظهر میده 1100 تومن هر گیگ رو.
    Last edited by android500; 27-07-2015 at 17:25.

7. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سرویس های پرسرعت هر کدوم کلی شرایط خاص و توضیح داره تا مشتری گیج بشه و نتونه با سرویس مشابه شرکت های دیگه مقایسه بکنه
    سرویس 128 رو به خاطر سادگی که داره انتخاب کردم فقط واسه مقایسه
    به قول معروف مشت نشانه خروار است

حتی واسه این سرویس ساده هم مقایسه سخت و گیج کننده هست
    مثلا واسه های وب شاید به نظر بیاد که بهتر از مخابرات هست و یا با مخابرات برابر هست.
    ولی با محاسبه دقیق معلوم میشه که مخابرات بهتر هست :
    فرض بکن که روزها کار نکنی و فقط شب دانلود بکنی در نتیجه با 5GB مخابرات توی یک ماه حداکثر میشه کلا 10 گیگ دانلود کرد.
    حالا های وب 2 تا 5 رایگان هست اگه سرعت دانلود به فرض محال فول باشه یعنی 16 کیلوبایت در ثانیه در واقع هر شب حداکثر میشه 170 مگ دانلود کرد یعنی توی یک ماه حداکثر میشه 5 گیگ دانلود شبانه رایگان کرد. علاوه 3 گیگ که ماله روزانه هست توی یک ماه حداکثر میشه کلا 8 گیگ دانلود کرد!

به طور خلاصه :
    مخابرات 10 گیگ با قیمت 11 تومن!
    های وب 8 گیگ با قیمت 13 تومن!
    Last edited by Squall Leonhart; 27-07-2015 at 17:46.

9. 3 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستایی که اسیاتک گرفتن و مرکزشون قندی هست لطف کنن نوع سرویسشون و یه تست سرعت تو ساعات رایگان (یا سرعت دانلود با idm) بزارن ممنون میشم.
    من سرویس ۴ مگش رو دارم البته شبانه رایگان نیست بلکه ۸۰ درصد تخفیف هستش یعنی هر یک گیگ دانلود ۲۰۰ مگابایت از حجم اصلی کم میکنه . . .

سرعتش هم فرقی با سرعت روزش نداره چند صفحه قبل تست گذاشتم میتونید ببینید:

این سرویس رو چون Promotion بود گرفتم که خیلی ارزون درمیومد، ۱۰ گیگ یک ساله با سرعت ۴ مگ (۱ تا ۶ صبح ۸۰ درصد رایگان)، به قیمت ۴۰ هزار تومان . . .

پیش خودم حساب کردم با این قیمت میشه ۲ مگ مخابرات گرفت برای ۲ ماه با مجموع ترافیک ۶ گیگ، که دانلود شبانه هم ۵۰ درصد رایگان حساب میکنه، یعنی همه جوره گرون تر اون طرح آسیاتک . . . گفتم این سرویس یک ساله با این قیمت، حتی ۲ ماه هم جوابگوی کار من باشه کافیه و از مخابرات بهتره . . .

حتی فکرش رو هم نمی‌کردم این قدر قطعی داشته باشه! خدا رو شکر خط مخابراتم رو هنوز تخلیه نکردم . . .

احتمالا مجبور بشم خط مخابراتم رو دوباره تمدید کنم و از آسیاتک فقط برای دانلود شبانه استفاده کنم
    Last edited by robotop; 27-07-2015 at 17:41.

11. این کاربر از robotop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SALAR45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    دوستان آدرس netbill مخابرات رو لطف کنین بزارین
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من سرویس ۴ مگش رو دارم البته شبانه رایگان نیست بلکه ۸۰ درصد تخفیف هستش یعنی هر یک گیگ دانلود ۲۰۰ مگابایت از حجم اصلی کم میکنه . . .

سرعتش هم فرقی با سرعت روزش نداره چند صفحه قبل تست گذاشتم میتونید ببینید:

این سرویس رو چون Promotion بود گرفتم که خیلی ارزون درمیومد، ۱۰ گیگ یک ساله با سرعت ۴ مگ (۱ تا ۶ صبح ۸۰ درصد رایگان)، به قیمت ۴۰ هزار تومان . . .

پیش خودم حساب کردم با این قیمت میشه ۲ مگ مخابرات گرفت برای ۲ ماه با مجموع ترافیک ۶ گیگ، که دانلود شبانه هم ۵۰ درصد رایگان حساب میکنه، یعنی همه جوره گرون تر اون طرح آسیاتک . . . گفتم این سرویس یک ساله با این قیمت، حتی ۲ ماه هم جوابگوی کار من باشه کافیه و از مخابرات بهتره . . .

حتی فکرش رو هم نمی‌کردم این قدر قطعی داشته باشه! خدا رو شکر خط مخابراتم رو هنوز تخلیه نکردم . . .

احتمالا مجبور بشم خط مخابراتم رو دوباره تمدید کنم و از آسیاتک فقط برای دانلود شبانه استفاده کنم
    مشکل قطع و وصل شدن انگار مال مرکز قندی هست میگفتن تا 8 مگ میکشه فک کنم دارن ارتقاش میدن ایشالا برطرف میشه. حالا مگه روزی چقد قطع و وصل میشه؟ مودم همیشه روشنه؟
    درضمن من تو پستای قبلی گفتم این هشتاد مشتادا به درد نمیخورن ولی برای کسی که دانلود انچنانی نمیکنه با خرید حجم زیاد اضافی برای یک سال خیلی به صرفه میفته من میترسم از این طرح مرح ها بگیرم چون باید تست کنم ببینم خوبه یا نه. اگه قرار باشه یکساله بگیرم از گیلتک سرویس 10 مگ 6 گیگ یکساله 4-10 رایگان میگیرم قیمتشم فقط 127 تومنه.
    راستی انگار تو مرکزمون محدودیت شیانه اینا نداریم ها چون تعداد اسیاتکی ها کمه (شاید)
    Last edited by android500; 27-07-2015 at 19:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان آدرس netbill مخابرات رو لطف کنین بزارین
    با تشکر
    .
    .
    نت بیل بالا نمیاد :

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان حالا بین بد و بدتر اگه بخواهید انتخاب کنید بین های وب و شاتل و آسیا تک کدوم به صرفه هست سرویس 512 شبانه داشته باشه
    Last edited by aref.kh; 27-07-2015 at 20:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •