تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 896 از 1081 اولاول ... 396796846886892893894895896897898899900906946996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,951 به 8,960 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام خدمت تمامي اساتيد محترم و محترمه !

من به تازگي از نسخه قديمي 6 به نسخه جديد 11 سوييچ كردم . مشكل كراك يا ليسانس نيست .

قسمت فايروالش حسابي كلافه ام كرده . البته كلي ويژگي هاي جديد هست كه خيلي عاليه

مشكل من اينه تو نسخه قديمي خب فايروال يه قسمت داشت به اسم Training كه اگه هر نرم افزاري مي خواست از اينترنت استفاده كنه يا به ادرس خاصي در اينترنت متصل بشه . خب كاسپر منو آگاه مي كرد و من Allow يا Block ش مي كردم .

يا اينطور بگم : تو فاير فاكس ادرس msn.com رو وارد مي كردم . فايروال كاسپر به من نشون مي داد كه فاير فاكس داره به اين ادرس كانكت مي كنه . گزينه هاي قابل دسترسي Allow & Block بودند . (‌البته تو تنظيمات خود فايروال براي فاير فاكس َAllow All مي دادم اين صرفا براي مثال گفتم )

نمي دونم منظور من رو فهميدين يا نه ...

يعني مهمترين قضيه اين هست كه مي تونستم ادرس هاي خاصي از ادرس هاي در خواستي نرم افزار بلوكه كنم و با قسمتي كه مد نظرم هست كاري نداشته باشم يا به اصطلاح Allow كنم ... كه مصرف اصلي براي نر م افزار --- Viewer و يكي دو تا ديگه بود ...

حالا سوال من اينه :‌ چطور همين قابليتي رو تو نسخه جديد فعال كنم ؟ يعني بياد براي هر ادرس درخواستي نرم افزار از قبل بياد سوال كنه ... و بدون مشكل براي ادرس هاي خاص Block و باقي رو َAllow كنه ...

من كه جدا گيج شدم كاسپر جديد رو چطور تنظيم كنم . خيلي ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد ...

با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    yazd

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما . من هر وقت کاسپر رو نصب میکنم دیگه نمی تونم از وی پــی ا ن استفاده کنم. یعنی وی پــی ا ن وصل میشه ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه حتی وقتی کاسپر رو خارج میکنم. کانکشن از نوع کانکشنهای آماده هست که دانلود میکنم و حتی یه کانکشن هم که خودم می سازم. به هیچ طریقی وصل نمیشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام خدمت تمامي اساتيد محترم و محترمه !

من به تازگي از نسخه قديمي 6 به نسخه جديد 11 سوييچ كردم . مشكل كراك يا ليسانس نيست .

قسمت فايروالش حسابي كلافه ام كرده . البته كلي ويژگي هاي جديد هست كه خيلي عاليه

مشكل من اينه تو نسخه قديمي خب فايروال يه قسمت داشت به اسم Training كه اگه هر نرم افزاري مي خواست از اينترنت استفاده كنه يا به ادرس خاصي در اينترنت متصل بشه . خب كاسپر منو آگاه مي كرد و من Allow يا Block ش مي كردم .

يا اينطور بگم : تو فاير فاكس ادرس msn.com رو وارد مي كردم . فايروال كاسپر به من نشون مي داد كه فاير فاكس داره به اين ادرس كانكت مي كنه . گزينه هاي قابل دسترسي Allow & Block بودند . (‌البته تو تنظيمات خود فايروال براي فاير فاكس َAllow All مي دادم اين صرفا براي مثال گفتم )

نمي دونم منظور من رو فهميدين يا نه ...

يعني مهمترين قضيه اين هست كه مي تونستم ادرس هاي خاصي از ادرس هاي در خواستي نرم افزار بلوكه كنم و با قسمتي كه مد نظرم هست كاري نداشته باشم يا به اصطلاح Allow كنم ... كه مصرف اصلي براي نر م افزار --- Viewer و يكي دو تا ديگه بود ...

حالا سوال من اينه :‌ چطور همين قابليتي رو تو نسخه جديد فعال كنم ؟ يعني بياد براي هر ادرس درخواستي نرم افزار از قبل بياد سوال كنه ... و بدون مشكل براي ادرس هاي خاص Block و باقي رو َAllow كنه ...

من كه جدا گيج شدم كاسپر جديد رو چطور تنظيم كنم . خيلي ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد ...

با تشكر
    امکان full custom policy در کسپرسکی وجود نداره(با تشکر از karkas20 )

فول اتوماتیک سازی ایجاد رول ها در nsp برای بعضی از کاربران مزیت بزرگی هست،ولی برای بعضی کاربران هم نبود آن بسیار آزاردهنده هست....

ولی از مسیر زیر می تونید رول های مربوط به برنامه هارو ویرایش کنید....

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by santamove; 10-02-2011 at 14:09.

4. 2 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما . من هر وقت کاسپر رو نصب میکنم دیگه نمی تونم از وی پــی ا ن استفاده کنم. یعنی وی پــی ا ن وصل میشه ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه حتی وقتی کاسپر رو خارج میکنم. کانکشن از نوع کانکشنهای آماده هست که دانلود میکنم و حتی یه کانکشن هم که خودم می سازم. به هیچ طریقی وصل نمیشه
    مسیر زیر:

ستینگ ==> فایروال ===> نتورک.

کانشکن رو به trusted منتقل کنید.

دوستان کاسپر باز
    میشه تنظیمات این سوئیت رو در پست اول بزارید ؟؟ ( طبقه بندی شده ) مثل معرفی سوئیت کمودو توسط مهران عزیز
    عزیز مشکلین داشتی بپرسین فعلا پست خاصی نیست ، پست اول هم کمی قدیمی شده که ساختش زمان میبره.

6. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان بعد از تست کردن چندین ویروس روی کاسپرسکی واقعا خیلی ها را نمیشناسه در همین مورد اینجا هم در این تاپیک مطرح کردم اگر دیگر دوستان هم راهنمائی و یا نظری دارن لطف بگن
    کد:
    و سوالی که در تاپیک پرسیدم و لینک دادم

سلام
    سوالی دارم چند سالی بود از آنتی ویروس کسپرسکی استفاده میکردم و میگفتم خیلی امنه ولی الان که امتحانش میکنم واقعا مشکل داره
    در پست اول چند تورجان گذاشته بودید و دانلود کردم و البته این تروجان ها مال خیلی قدیم بودن ولی اصلا نشناخت حتی روش کلیک هم کردم و بازش کردم ولی نشناخت و آنتی ویروس هم کاملا بروز است و فرستادم برای خود کاسپرسکی که شناسائی کنه
    ولی آنتی ویروس های دیگر میشناسن
    حتی این ویروس های مخرب که اینجا گذاشتید هم چند تا راشناسائی کرد ولی بقیه را خیر و فایروالش هم اجازه داد به این ویروس infgen.exe که بتونه برود بیرون
    واقعا چرا اینطوری است آیا باید از آنتی ویروس دیگری استفاده کنم
    البته از دوستان هم پاسخی دادن و این موضوع در صفحه بعدش هم هنوز ادامه داره اگر دوستان دیگر هم لطف کن ممنون میشویم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از آخرین ورژن های اینترنت سکیوریتی کدومشو دانلود کنیم؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از آخرین ورژن های اینترنت سکیوریتی کدومشو دانلود کنیم؟
    11.0.2.556

10. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان چگونه می توان ار ابدیت های این آنتی ویروس در یک سیستم دیگر استفاده کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام دوستان چگونه می توان ار ابدیت های این آنتی ویروس در یک سیستم دیگر استفاده کرد
    سلام.

دوست عزیز شما طبق این اموزش.
    میتوانید از اپدیت های بکاپ گرفته شده..کسپر سیستم دیگر را اپدیت کنید.

لینک دانلود.
    کد:
    موفق باشید.

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

Kaspersky Small Office Security 2 Build 9.1.0.59 | 665 MB

[LEFT]Kaspersky Small Office Security - you will not have to spend much time and effort to learn and configuration information to protect your enterprise. Easy to install, the optimal default settings and automatic updates make it possible to ensure the security of your computer network and the protection of confidential information. Now you can concentrate fully on the activities of your company that is focused on issues of computer security.
    Main features of Kaspersky Small Office Security 2:
    Advanced anti-virus technology Kaspersky Small Office Security 2 provides protection against today's information-related threats: viruses, Trojans, worms, rootkits, and botnets bootkits; by illegal means remote control of computers users from stealing usernames, passwords and other personal data stored on your computer ; from spam and phishing, hacker attacks and inappropriate web content.
    Proactive protection technologies Kaspersky Small Office Security 2 provides protection against new threats through behavioral analyzer, which monitors the behavior of programs on your computer and prevents the action of those whose behavior is suspicious or dangerous.
    The control system controls the application programs that run on your computer, and limits their access to important areas of the operating system and personal user data. Applications are divided into groups (trustees, slightly limited, very limited and untrusted) in accordance with these reputational service of Kaspersky Lab. Depending on which group is the program for its actions impose certain restrictions.
    Unique technology Sandbox uses the principles of virtualization to create a safe environment for the execution of programs. A safe environment that allows users to try new software in a sandbox, which protects the operating system from any changes. The number of Internet browsers and other programs running simultaneously in a secure environment is not limited.
    A set of tools to protect the personal information is automatically denies access to the unwary user to known phishing sites and blocks the keyboard spyware, aimed at stealing passwords and access codes.
    Anti-Spam technology, which allows to significantly reduce the number of unwanted emails, made on the basis of methods of two types: precise and expert. Exact methods allow us to apply strict criteria to the message filtering, which allow you to uniquely identify a message is spam or not. Expert methods enable us to study e-mail messages that have passed stringent selection criteria.
    Backup provides storage and protection for sensitive user data (documents, photos, music) from loss or damage as a result of malicious programs, accidental deletion or failure of your hard drive. Data backups are created in special storage facilities for a user-selected media and allow you to quickly recover data in case of loss.
    Managing Web allows you to set flexible policies to restrict access to Internet resources and programs for employees, and view statistical reports about user activity. Judicious use management features Web policies could significantly increase the productivity of employees use work time.
    Modern technology transparent encryption allows to reliably protect user data from unauthorized access or theft by creating a specialized data warehouse - container files. After connecting the container file, you can use him as a secure virtual disk. In the case of virus attack, while working in unprotected wireless networks, the loss or theft of USB-drive or laptop Kaspersky Small Office Security 2 will provide privacy of encrypted data.
    Password Manager securely stores your passwords and other credentials of the user, and provides privacy when filling out various forms of authorization. Password Manager connects passwords and ***s with Microsoft Windows programs or Web pages for which they are used. After launching a Web page or program your username and password are entered automatically.
    Control Center allows you to run a virus scan and update the entire network or to selected computers to manage data backup, and configure Web site management policies on all network computers without leaving their workplace. This provides remote management of security of all computers office network.
    This product is designed for small offices to 5-10 PCs and the possible presence of a server - do not use them at home.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •