سلام خدمت تمامي اساتيد محترم و محترمه !
من به تازگي از نسخه قديمي 6 به نسخه جديد 11 سوييچ كردم . مشكل كراك يا ليسانس نيست .
قسمت فايروالش حسابي كلافه ام كرده . البته كلي ويژگي هاي جديد هست كه خيلي عاليه
مشكل من اينه تو نسخه قديمي خب فايروال يه قسمت داشت به اسم Training كه اگه هر نرم افزاري مي خواست از اينترنت استفاده كنه يا به ادرس خاصي در اينترنت متصل بشه . خب كاسپر منو آگاه مي كرد و من Allow يا Block ش مي كردم .
يا اينطور بگم : تو فاير فاكس ادرس msn.com رو وارد مي كردم . فايروال كاسپر به من نشون مي داد كه فاير فاكس داره به اين ادرس كانكت مي كنه . گزينه هاي قابل دسترسي Allow & Block بودند . (البته تو تنظيمات خود فايروال براي فاير فاكس َAllow All مي دادم اين صرفا براي مثال گفتم )
نمي دونم منظور من رو فهميدين يا نه ...
يعني مهمترين قضيه اين هست كه مي تونستم ادرس هاي خاصي از ادرس هاي در خواستي نرم افزار بلوكه كنم و با قسمتي كه مد نظرم هست كاري نداشته باشم يا به اصطلاح Allow كنم ... كه مصرف اصلي براي نر م افزار --- Viewer و يكي دو تا ديگه بود ...
حالا سوال من اينه : چطور همين قابليتي رو تو نسخه جديد فعال كنم ؟ يعني بياد براي هر ادرس درخواستي نرم افزار از قبل بياد سوال كنه ... و بدون مشكل براي ادرس هاي خاص Block و باقي رو َAllow كنه ...
من كه جدا گيج شدم كاسپر جديد رو چطور تنظيم كنم . خيلي ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد ...
با تشكر