تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 896 از 1045 اولاول ... 396796846886892893894895896897898899900906946996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,951 به 8,960 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام؛ متنی که 2 تا ستون داشته باشه، توی ستون اول اگه نخوایم کامل تا پایین صفحه تایپ کنیم و مثلاً بعد از تایپ چند خط بریم ستون بعد باید چکار کنیم؟ (البته به جز ENTER زدن)
    سلام column break ( شورتکات: ctrl+shift+enter )

2. این کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت pesarlooo3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

وقتی ورد ورژن های بالا رو در ورژن پایین تر ذخیره میکنی یه سری از فرمول ها تبدیل به عکس میشن ، راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟! یعنی اینکه دوباره فرمول هااز حالت عکس خارج بشن و قابل ویرایش باشن؟!

در ضمن هنگامی که فوت نوت ایجاد میکنی اعداد فورت نوت در پایین صفحه به صورت سوپر اسکریپت هستن، راه حلی برای نوشته شدنشون به حالت عادی و همینطور قرار گرفتم یه خط فاصله بعد از شماره فوت نوت هست ؟!

پروفشنال saeid333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    من براي اينكه بعضي جملات بصورت اتو توسط ورد تايپ شوند در قسمت Proofing و بعد Auto Correct Option ميروم اما نميدانم بايد در كدام قسمت جدول جمله ام را وارد كنم بعد از كدام سربرگ چون دو تا هست يكي Auto Correct و يكي Math Auto Correct
    ممنمون
    سلام
    دوستان ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    با سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض نمي دونم چي بنويسم

آقا من مي خوام كاراكتر عكس دوم رو به كاراكتر عكس اول تبديل كنم ( خود حالت نشانگر منظورمه )، نشانگر در حالت دوم انگليسي است ، نشانگر در حالت اول فارسي است ، من مي خوام همه جاهايي كه نشانگر فارسي شده به انگليسي تبديل بشه ، حالا دقيق نمي دونم اين space فارسي و انگليسي هست كه باعث تفاوت شده يا ...
    ممنون ميشم كمك كنيد
    با ماكرو و ... هر جور كه فكر مي كنيد ميشه

Last edited by zipzip84; 28-11-2013 at 21:10.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    با سپاس
    از همون تب autocorrect قسمت replace text as you type .تو کادر replace مثلا می نویسی سل بعد تو کادر سمت راستی روبروش (with )می نویسی سلام بعدم add , ok . بعد هر وقت بنویسی سل یه اسپیس رو بزنی میشه سلام.

7. این کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

وقتی ورد ورژن های بالا رو در ورژن پایین تر ذخیره میکنی یه سری از فرمول ها تبدیل به عکس میشن ، راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟! یعنی اینکه دوباره فرمول هااز حالت عکس خارج بشن و قابل ویرایش باشن؟!
    سلام اگه فایلی قدیمی که پسوند doc داره رو باز کنید بالا کنار عنوان فایلتون [compatibility mode ] می بینید و فرمولها غیر قابل ویرایش هستند . اگر از دکمه office گزینه convert رو بزنید و ذخیره کنید فایلتون به صورت *.docx درمیاد و درنتیجه فرمولها مثل equation معمولی و قابل ویرایش می شن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام، من یه مشکلی دارم که از هرکی پرسیدم نتونسته کمکم کنه. خیلی امیدوارم که اینجا مشکلم حل بشه

سوال: برای تایپ فارسی در word باید حتما یه اسپیس بزنم یا عددی تایپ کنم که بشه درادامه اش فارسی نوشت. بعداز چند ثانیه مکث، دوباره قفل میکنه و باید دوباره این کارو انجام داد.
    تنظیمات زبان هم درست هستند.

اگه کسی همچین مشکلی داشته یا راه حلشو بلده، لطفا کمک کنه.

درضمن من از ویندوز سون 32بیت و مجموعه آفیس 2007 و این مشکل همیشه اتفاق نمیافتاد. ولی به مراتب داره برام پیش میاد.
    بطوری که توی اکسل اصلا فارسی تایپ نمیشه.
    نمیدونم مشکل از کجاست چون از جای دیگه متن فارسی کپی میکنم توی اکسل نشون داده میشه ولی نمیشه توش تایپ کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4rooos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من یه فایل ورد دارم ، از اینسرت،پیج نامبر رو میزنم و فقط صفحه اولش شماره میخوره و صفحه ها بدیش شماری نمیگیرن!
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام به همگی

میخوام رو برگه a4 که پرینت میگیرم
    چند تا کادر مربعی شکل درست کنم
    بوسیله ورد !

چه جوری برسونم منظورم رو !

یه متن هست خیلی کوتاه !
    میخوام ازش چند تا پرینت بگیرم

مثلا برگه a4 که از دستگاه پرینتر در میاد
    داخلش ده تا از همین نوشته کپی شده باشه !
    رسوندم منظورم رو ؟!!!

در آغاز فعالیت saeedavril's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من بیشتر فایلهای وردم این ارور رو میده ! نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه !! با وررد 2010 سیو کردم و فرمت docx
    خیلی سرچ کردم ! و راه حلهای زیادی دیدم ولی هیچ کدوم جواب نداد !!! حتی سایت خود ماکروسافت

روی همه آفیس ها تست کردم ! 2003 تا 2013 این عکس روی 2013 هستش !!اول ارور بالا رو میده بعد Ok میکنم و در ارور دوم yes میزنم ارور اول رو میده و ok میکنم هیچ اتفاقی نمیفته !!
    و حتی no رو که میزنم هم هیچ اتفاقی نمیفته !

فایل رو براتون میزارم اگر کسی تونست درستکنه بهم بگه ! خیلی در حقم لطف میکنه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سپاس ♥

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •