مثله اینکه طرف پاشو رو از سیم برداشت(صلوات)
اوضاع داره عادی میشه مثله اینکه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مثله اینکه طرف پاشو رو از سیم برداشت(صلوات)
اوضاع داره عادی میشه مثله اینکه
نمیدونم اندیشه چشه هر چند دقیقه یه بار قطع میشه 128 نامحدود خط 5
اقا جون هر کی میپرستین دس از سر این اینترنت بر دارین لا مذهباااااااااااااااااااا ! بذارین زندگیمونو بکنیم!!! اخه این یه ذره سرعتیم که داریم مشکلی برا امنیت ملییییییییییییییی ایجاد میکنهههههههه!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ بابا ول کنین این مردم و دیگه!!!!!!!!!!!! چی از جونمون میخواین!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ تا اتفاقی میفته گیر به این اینترنت میدین!! دیواری کوتاه تر از اینترنت و ما کاربرای بیچاره پیدا نکردین؟؟؟؟؟؟!!!
حالا حالا ها ادامه داره! خیالت جمع! یه نیگا به سایتا بنداز ببین چه خبره. تا وقتی این شولوغیا باشه مام اینترنتمون مثه اون روزا نمیشه!
فقط میتونم بگم :![]()
این نیز بگذرد دوستان، اینترنت هم مثله خیلی چیزای دیگه تو کشور سرعت رشد حلزونی داره که اگه خدا بخواد تو ایران 1404 میتونیم از اینترانت که همون سایت بانک ها و مراکز دولتی و نیمه دولتی باشه با سرعت بالا استفاده کنیم. بالاخره اینم یه نوعشه دیگه بهتر از هیچیه.
همش تقصیر استکبار جهانیه که هی پاشو میزاره رو سیم ما.
ظاهرا وی - پی - ان همون گلاب شد که بود!
آره؟؟؟
اندیشه
دوستان مشکل اینترنت فکر نمیکنم به همین زودیا حل بشه چون اونطور که معلومه همش سازمانهای مختلف مشکل و میندازن گردن همدیگه جالب اینجاست که مدیرکل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت اصلا" اختلال در اینترنت رو حتی تو روزهای 25 بهمن به گردن نمیگیره چه برسه حالا این خبر رو میتونید از آدرس پایین بخونید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقاً منظورتو متوجه نشدمولی من که مشکلی ندارم دارم استفاده میکنم
دو سه روز وصل بود ولی باز از دیشب مثل هفته ی گذشته شد!
وصل میشه ولی سرعت به صفر میل میکنه!
کس دیگه ای مشکل داره؟
اندیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)