تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 896 از 2376 اولاول ... 39679684688689289389489589689789889990090694699613961896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,951 به 8,960 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

در نيم فصل ليگ برتر

استقلال با كوروچي يا پاختاكور ديدار مي كند

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران در نيم فصل ليگ برتر ديداري تداركاتي با يكي از دو تيم كوروچي يا پاختاكور ازبكستان برگزار خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار نهايي جام حذفي ازبكستان 31 اكتبر بين دو تيم پاختاكور و كوروچي برگزار خواهد شد.
    مسوولان استقلال در حال رايزني با مديران اين دو باشگاه هستند تا يكي از اين دو تيم در نيم فصل ليگ برتر براي انجام يك ديدار تداركاتي به ايران سفر كند.
    احتمال حضور پاختاكور در ايران بيشتر است، زيرا امير قلعه نويي رابطه دوستانه اي با مديران اين باشگاه دارد.
    كوروچي نيز در مرحله يك چهارم ليگ قهرمانان آسيا حريف سايپا بود.
    زيكو مربي برزيلي سرمربي اين تيم است و ريوالدو كه زماني در تيم هاي بزرگي چون آث ميلان بازي مي كرد نيز در اين تيم حضور دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از جلسه روز گذشته با رئيس كميته انضباطي

ليدرهاي پرسپوليس و استقلال در كلاس توجيهي سه روزه شركت مي‌كنند

خبرگزاري فارس: ليدرهاي باشگاه استقلال و پرسپوليس با دستور رئيس كميته انضباطي در جلسه توجيهي سه روزه شركت مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه ليدرهاي باشگاه پرسپوليس با رئيس كميته انضباطي بعد از ظهر روز گذشته به مدت دو ساعت در فدراسيون فوتبال برگزار شد.
    در اين جلسه ليدرها خواستار كارت شناسايي، مشخص شدن متولي ليدرها و جايگاه‌هاي مخصوص با تعامل با مسئولان فرهنگي سازمان تربيت‌بدني شدند.
    با دستور رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، قرار است جلسه توجيهي سه روزه در ماه آينده به ميزباني باشگاه علم و ادب مشهد براي ليدرها برگزار شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

شكوري: قلعه نويي به ما تلنگر زد

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: قلعه نويي ديروز با انتقاد خود به ما تلنگر زد.

هادي شكوري در گفت و گو با خبرنگار فارس، در مورد بازي تداركاتي روز گذشته مقابل استيل آذين اظهار داشت: به دليل اين كه در روزهاي قبل تيم ما در دو نوبت صبح و عصر تمرين كرده بود بازيكنان خسته بودند، با اين حال بازي بدي انجام نداديم.
    وي درباره انتقاد شديد قلعه نويي از بازيكنان عنوان كرد: طبيعي است كه توقعات از تيم ما بالا است و به همين دليل هم ايشان ناراحت بود. در واقع با تلنگر خود همه ما را به خود آورد.
    شكوري با بيان اين كه قلعه نويي در جايگاه سرمربي اين تيم حق دارد اعتراض كند، ادامه داد: ما بازيكنان به دليل چند پيروزي اخير در باد غرور نخوابيده ايم. همه بازيكنان آماده هستند و قول داده اند تيم را به قهرماني برسانند.
    شكوري تصريح كرد: وقتي سرمربي تيم از باخت در يك بازي تداركاتي ناراحت مي شود نشانه خوبي است. به اين معنا كه ما حتي در بازي هاي دوستانه هم نبايد بازنده باشيم.
    مدافع آبي پوش در پايان درباره بازي اين هفته مقابل برق شيراز گفت: اين بازي هم مثل همه ديدارها سه امتياز دارد؛ اما با توجه به شرايط برق در جدول ارزش امتياز اين مسابقه براي ما شش امتياز است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قول باشگاه در ضيافت شام

بازيكنان استقلال تا پايان مهر مطالبات خود را دريافت مي‌كنند

خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه استقلال تهران در ضيافت شام شب گذشته به بازيكنان قول پرداخت مطالبات تا پايان مهرماه را دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي تيم استقلال شب گذشته در ضيافت شام كه به ميزباني علي انصاري عضو هيئت مديره اين باشگاه انجام شده بود، شركت كردند.
    در اين مراسم كه بدون دليل خاصي برگزار شد، تعدادي از اعضاي هئيت مديره حضور داشتند.
    در اين ضيافت تنها قولي كه به بازيكنان اين تيم داده شد، پرداخت مطالبات بازيكنان تا قبل از پايان مهر بوده است.
    ديروز جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال براي تصميم گيري در مورد تغيير چارت باشگاه برگزار شد.
    مديران اين باشگاه تصميم گرفته اند از اين به بعد اخباري را از اين جلسات در اختيار رسانه ها قرار دهند كه به تصويب رسيده باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منيعي از امروز در تمرينات استقلال

ميثم منيعي كه به‌دليل مسموميت ديروز در بيمارستان بستري شده بود با تشخيص پزشكان شب گذشته مرخص شد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، ميثم منيعي پس از ترخيص از بيمارستان در منزل به استراحت پرداخت و طبق گفته پزشك تيم مشكلي براي شركت در تمرينات تيمش را ندارد. منيعي ديروز در بازي تداركاتي استقلال حضور نداشت و احتمالا امروز تمرينات انفرادي و يا سبكي را انجام مي دهد.

در حال حاضر هيچ بازيكني از اين تيم با مصدوميت مواجه نيست و در صورت صلاحديد كادرفني مي توانند در بازي با برق شيراز به ميدان بروند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حجازي:خوشحالم كه امثال فكري و رجبي در استقلال هستند

مديرعامل باشگاه استقلال از تشكيل كميته فني اين باشگاه با حضور تعداد از پيشكسوتان استقلال خبر داده و گفته مي شود ناصر حجازي هم براي حضور در اين كميته دعوت شده اما حجازي حاضر به همكاري با استقلالي ها در اين قالب نيست.

حجازي در گفت و گو با خبرگزاري فوتبال ايران پيرامون اين موضوع اظهار داشت: خوشبختانه فعلا مشاوران زيادي در باشگاه استقلال حضور دارند و فعاليت مي كنند. خوشحالم كه كساني مثل فكري و رجبي در اين تيم مشغول هستند و كار مي كنند. در مورد خودم هم بايد بگويم كه من پيشكسوت استقلال نيستم و پسكسوت اين تيم شده ام. اين موضوع هم به من مربوط نمي شود. كار من چيز ديگري است و تمايلي به حضور در اين كميته ندارم. فكر مي كنم نقش من به صورت مشاوره اي نيست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پورحيدري:استقلال به آسيا نرفت،آقايان اشتباهشان را قبول نكردند
    امير واعظ‌آشتياني قصد دارد در جلسه‌اي با پيشكسوتان باشگاه استقلال در خصوص مسائل مختلف استقلال از آنها مشاوره بگيرد. برخي منابع معتقدند اين اقدام مديرعامل باشگاه استقلال در راستاي تشكيل كميته فني صورت خواهد گرفت. به خصوص اينكه پاي نام‌هايي چون منصور پورحيدري و ناصر حجازي نيز به ميان كشيده شده است.

پورحيدري در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال درباره اقدام واعظ‌آشتياني گفت: «مسئله مشاوره هيچ وقت بي‌فايده نبوده است. به عقيده من اقدام خوبي است. به طور حتم مديرعاملي باشگاه استقلال با اين اقدام سعي دارد از همه ظرفيت‌هاي باشگاه و توانمندي‌ پيشكسوتان استفاده كند.»
    پورحيدري ادامه داد: «معتقدم همه پيشكسوتان دلشان براي استقلال مي‌سوزد، هميشه آماده‌اند تا خدمتگزار اين تيم پرطرفدار باشند.»
    وي ضمن اشاره به مشكلات مالي استقلال تصريح كرد: «بخش عمده مشكلات باشگاه استقلال همين است. اصل ماجرا مشكلات مالي است و من فكر مي‌كنم استقلال قبل از راه‌اندازي كميته فني بايد در اين باره مشكلات خود را رفع كند.»
    پورحيدري همچنين در خصوص مخالفت امير قلعه‌نويي با تشكيل كميته فني گفت: «تمام اعتراض من در هيأت‌مديره اين بود كه يك سرمربي نبايد در همه امور باشگاه دخالت كند. شرح وظايف سرمربي در همه جاي دنيا مشخص است. ايشان مسئول فني است نه مسائل ديگر. مثلاً جابه‌جايي سرپرست و آدم‌هاي مسئول در باشگاه در شرح وظايف سرمربي نيست.»
    وي ادامه داد: «من از يك قانون كلي حرف مي‌زنم. اين غلط است كه سرمربي در كارهاي مديريتي دخالت كند. البته من به طور مشخص اعتراضم در هيأت‌مديره استقلال همين بود. تأكيد كردم كه چرا استقلال به آسيا راه پيدا نكرد و چرا در آن برهه آقايان نه‌تنها اشتباهات خود را قبول نكردند بلكه درصدد فرار از فشار رسانه‌ها و افكار عمومي برآمدند. چه كسي قرباني شد؟ آيا جز اين بود كه زخم عميقي بر دل هواداران وارد شد و البته هيچكس هم پاسخگو نبود.»
    عضو سابق هيأت‌مديره باشگاه استقلال تصريح كرد: «واقعاً پيش از اينها استقلال چنين وضعيتي نداشت. اما اين فصل به محض اينكه احساس كردم يك نفر در همه معادلات خودش را تصميم‌گيرنده نهايي مي‌داند از همكاري با هيأت‌مديره دلسرد شدم.»
    پورحيدري درباره اقدامات مديرعامل باشگاه استقلال طي چند هفته اخير گفت: «او آدم دلسوزي است. نبايد درباره واعظ‌آشتياني بي‌انصافي كنيم. او درصدد انجام كارهاي بزرگي است. همين مسئله كميته فني مي‌تواند به بهتر شدن شرايط استقلال كمتر كند.»
    وي همچنين در پاسخ به اين سئوال كه آيا مخالفت قلعه‌نويي با تشكيل كميته فني در استقلال اقدامي حرفه‌اي است؟ تأكيد كرد: «اگر حرفي بزنم مشكلاتي پيش خواهد آمد. اما با همه اين حرف‌ها بايد بگويم اقدام مديرعامل باشگاه براي راه‌اندازي تشكيل كميته فني در استقلال كاملاً حرفه‌اي و مفيد است. به همين دليل هرگونه كمكي كه از دستم برآيد انجام خواهم داد. خوشبختانه آقاي آشتياني كمبودها و مشكلات را به خوبي شناسايي كرده است.»
    پورحيدري تأكيد كرد: «هر زماني كه احساس كنم مي‌توانم به استقلال كمك كنم مطمئن باشيد به مخالفت‌ها فكر نمي‌كنم. من در هيأت‌مديره باشگاه استقلال واقعاً بي‌كار بودم. عملاً نمي‌توانستم مفيد باشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بعد از حدود 5 ماه فيزيوتراپي؛ روانخواه اوايل اسفند پابه توپ مي شود

اميدرضا روانخواه بازيكن تيم استقلال كه در اولين بازي تيمش برابر ابومسلم دچار پارگي رباط صليبي شد،‌احتمالاً از اوايل اسفندماه مي‌تواند تمرينات سبك خود را آغاز كند.

اميدرضا روانخواه بازيكن تيم استقلال كه در اولين بازي تيمش برابر ابومسلم دچار پارگي رباط صليبي شد،‌احتمالاً از اوايل اسفندماه مي‌تواند تمرينات سبك خود را آغاز كند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، حدود 48 روز از عمل جراحي روانخواه مي گذرد و طبق برنامه بايد تا 5/4 ماه ديگر فيزيوتراپي كرده و پس از آن اگر مشكلي نداشته باشد تمريناتش را با تيم آغاز مي كند.

براساس گفته دكتر نوروزي،‌اميررضا روانخواه به لحاظ روحي در شرايط بسيار خوبي قرار دارد و با ادامه اين روندبسيار اميدوارند كه بعد از شروع تمريناتش مشكلي براي بازي كردن نداشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شرفي:من با انصاري هيچ رابطه‌اي ندارم
    دروغ است، بااستقلالي‌ها مذاكره نكردم
    در چند روز گذشته اخبار متفاوتي در خصوص اصغر شرفي و حضور وي در استقلال به واسطه رابطه نزديكي كه با انصاري وجود دارد در محافل ورزشي منتشر شد.

اصغر شرفي در گفت‌وگويي با خبرگزاري فوتبال ايران گفت: «حضور من در استقلال شايعه است چون در واقع هيچ صحبتي در مورد حضور در استقلال از سوي هيچ يك از مسئولان اين باشگاه با من انجام نشده است.اين موضوع كاملا دروغ است چون مذاكره اي انجام نشده و خود من هم چنين خبري ندارم.» شرفي در ادامه رابطه نزديك خود با انصاري عضو جديد هيأت‌مديره اين باشگاه را رد مي‌كند: «من آشنايي با انصاري ندارم هرچند كه به هرحال شايد روزي هم به استقلال آمدم و به اين تيم كمك كردم اما از اين موضوعاتي كه مطرح مي شود اصلا خبر ندارم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ليست 80 نفره نامزدهاي كميته فني در اختيار واعظ قرار گرفت ؛
    ناصر حجازي غايب كميته فني استقلال
    باشگاه استقلال اعلام كرد تنها بخشي از كميته‌هاي ضروري اين مجموعه ايجاد مي‌شود و كميته پيشكسوتان و بقيه كميته هاي غيرضروري در ماه‌هاي آينده انتخاب خواهد شد.

باشگاه استقلال اعلام كرد تنها بخشي از كميته‌هاي ضروري اين مجموعه ايجاد مي‌شود و كميته پيشكسوتان و بقيه كميته هاي غيرضروري در ماه‌هاي آينده انتخاب خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در حالي كه اعلام شده بودبيش از اين مديرعامل باشگاه استقلال به دنبال تشكيل كميته‌هاي مختلف براي اداره اين مجموعه است،باشگاه استقلال اعلام كرد تنها بخشي ازكميته هاي ضروري اين مجموعه ايجاد خواهد شد و كميته هاي غيرضروري در ماههاي آينده انتخاب خواهندشد.

گفتني است در خصوص بحث كميته فني استقلال نيز يك ليست 80 نفره آماده شده است كه در اختيار واعظي آشتياني قرار گرفته و مديرعامل باشگاه استقلال از بين اين ليست قرار است كميته فني باشگاه استقلال را اعلام كند.

باشگاه استقلال اعلام كرد كه بيشتر اعضاي كميته فني باشگاه از پيشكسوتان استقلال تشكيل خواهد شد اما اسامي كه اين روزها در برخي نشريات به چاپ مي رسد ، نفرات حاضر در كميته نخواهند بود.

گفتني است ، طي چند روز گذشته از ناصر حجازي و مرتضي محصص به عنوان اعضاي اصلي كميته فني استقلال نام برده شده بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •