GEFORCE 8500GT رو چه جوری آپدیت کنم؟
GEFORCE 8500GT رو چه جوری آپدیت کنم؟
شما به همون لینکی که هومان جان دادن مراجعه کنین و مشخصات کارت گرافیکتون رو بزنین و فایل رو از اینترنت دان کنید و بعدش هم اجرا کنید و بعد صبر کنید تا نصب بشه و بعد هم سیستم رو ریست کنین و تمام.
این هم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان تو بازی battleField Herroes این ارور رو میده :
We Are Unable To login to your soldierلطفا کمک کنید D:
please try again later
بنده هم همین مشکلو دارم اساتید لطفا راهنمایی کنییدسلام دوستان تو بازی battleField Herroes این ارور رو میده :
We Are Unable To login to your soldier
please try again later
سلام
من چند روز پیش بازی gta iv رو خریدم. در 4 دی وی دی بود. توی راهنماش نوشته بود اول باید با برنامه winrar بازی رو به صورت unzip در یه درایو بریزم. که این کارو کردم و حدود 14 گیگابایت رو در یکی از درایوها unzip کردم. بعدش نوشته بود که باید برنامه deamon tools رو نصب کنم و با اون یه درایو مجازی بسازم و بازی رو در اون درایو مجازی بریزم و بعد اجراش کنم. اما من نمی دونم چطوری باید اونو توی درایو مجازی بریزم، اگه ممکنه راهنمایی کنید و بگید که باید چی کار کنم.
شما برنامه daemon tools رو که نصب کنی برات 1 درایو مجازی میسازه
مثل درایوی که برای Dvd rom داری.
من خودم زیاد با daemon کار نکردم و گزینه های دقیقش یادم نمیاد.
شما روی اون icon برنامه daemon که توی system tray اجرا میشه right click کن و برو قسمت mount بعدش برات 1 صفحه باز میکنه که باید فایل Image رو بهش بشناسونی. وقتی این صفحه باز شد شما برو توی همون پوشه ای که بازی رو un zip کردی. ببین فایلی پیدا میکنه؟؟؟
اگه پیدا کرد open کن و تمام. بازی رو برات نصب میکنه.
نمیدونم آیا شما این بازی رو به قصد تک نفره بودن گرفتین یا چند نفره بودن.
اگه برای تکنفره بودن گرفتین باید گفت که بازی فقط به صورت چند نفره اجرا میشه و برای اجرای بازی هم احتیاج به اکانت دارین.
با اجازه مجید جان!
به ترتیب Virtual CD/DVD-ROM و بعد Device 0: [X:] No media رو انتخاب و در اخر روی Mount Image کلیک کنین.
از راهنمایی های هر دوتون بسیار ممنونم. با راهنمایی شما بازی با موفقیت نصب شد. خیلی کمکم کردید و بسیار ممنون.با اجازه مجید جان!
به ترتیب Virtual CD/DVD-ROM و بعد Device 0: [X:] No media رو انتخاب و در اخر روی Mount Image کلیک کنین.![]()
عکس گذاشتم.
ولی توضیح هم میدم.
بازی رو نصب کردم ؛ اکانت هم ساختم .
وقتی که راکستار سوشیال کلاب رو باز میکنم و دکمه پلی رو میزنم وارد بازی نمیشه و یک ارور میده.
Application Failed to launch
The application you are attempting to Launch no longer exists. please reinstall the application, or contact support at:
![]()
Application Failed to launch وقتی مییاد چند دلیل داره
یوزر ویندوزت باید ادمین باشه کرکت هم باید رازور باشه
مشکل بیشتر از یوزر ویندوزت هست که فکر کنم ادمین نباشه اون رو درست کنی حل میشه !!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)