دوست من ممنون از توضیحاتت
ولی این دیگه واقعا ازووووووووووووووون حرفا بودا !!!!!!ما ایرانی ها به اولین چیزی که تو بازی نگاه میکنیم گرافیک هست ولی خارجی ها زیاد به گرافیک اهمیت نمیدن
دوست من ممنون از توضیحاتت
ولی این دیگه واقعا ازووووووووووووووون حرفا بودا !!!!!!ما ایرانی ها به اولین چیزی که تو بازی نگاه میکنیم گرافیک هست ولی خارجی ها زیاد به گرافیک اهمیت نمیدن
آها در مورد این پروژه ناتال قبلا شنیده بودم...
قیمتش هم که خیلی مناسبه.
ولی خیلی سوال ها برای آدم پیش میاد مثلا کاراکتر بازی می خواد یه مسیر رو بدوه ما هم باید تو سالن خونمون بدویم!؟
ولی نکته جالب تر اینه که مثلا تا چند سال پیش وقتی هندز فری چندان شناخته شده نبود، یکی که داشت با هندز فری حرف می زد آدم فکر می کرد داره با خودش حرف می زنه.
حالا فکر کن داری تو یه بازی اکشن تن به تن یه درگیری نفس گیر با پروژه ناتال انجام میدی... هرکی ببیندت می گه این بنده خدا موجیه! خود درگیری داره!!!!!!
اگه به خاطر hdmi میخای الیت بخری ... خب میتونی اونو از جای دیگه هم تهیه کنی...
البته من خودم الیت دارم ولی نه به خاطره hdmi بلکه واسه چیزای دیگه مث هاردش .....
منم این سوالو دارم...سلام به همه دوستان
راستش يه سوال داشتم
ميخواستم بدونم دسته بازي كامپيوتر كه از طريق USB وصل ميشه رو ميشه به XBOX وصل كنيم؟
فرمان هاي USB چه طور؟
خيلي ممنون
احتیاج به دویدن دور اتاق نداری..! میتونه یک حرکات خاص و جایگزین رو شناسایی کنه (مثلا ادعای دویدن رو دربیاری)آها در مورد این پروژه ناتال قبلا شنیده بودم...
قیمتش هم که خیلی مناسبه.
ولی خیلی سوال ها برای آدم پیش میاد مثلا کاراکتر بازی می خواد یه مسیر رو بدوه ما هم باید تو سالن خونمون بدویم!؟
ولی نکته جالب تر اینه که مثلا تا چند سال پیش وقتی هندز فری چندان شناخته شده نبود، یکی که داشت با هندز فری حرف می زد آدم فکر می کرد داره با خودش حرف می زنه.
حالا فکر کن داری تو یه بازی اکشن تن به تن یه درگیری نفس گیر با پروژه ناتال انجام میدی... هرکی ببیندت می گه این بنده خدا موجیه! خود درگیری داره!!!!!!
بعد حتماً بازیهای مخصوص به خودش رو داره
نه نمیشه ولی یک نوع دسته فراسو زده که همون کار دسته XBOX رو انجام میده..سلام به همه دوستان
راستش يه سوال داشتم
ميخواستم بدونم دسته بازي كامپيوتر كه از طريق USB وصل ميشه رو ميشه به XBOX وصل كنيم؟
فرمان هاي USB چه طور؟
خيلي ممنون
میگن ایکس باکسی هستش که دیگه مثل قبل چراغ های اخطارش روشن نمیشه و در نتیجه دیگه نمی سوزه......کدومه و با چه قیمتی؟
ممنون Terova عزيز
خودت با اين نوع دسته ها كار كردي؟
از نظر كيفيت چطورن؟
يعني چه قدر دوام مياره؟
اينو ميدونم كه به پاي اصليش نميرسه
اگه قيمتش هم بگي ممنون ميشم
شرمنده اگه قيمتش رو تو تاپيك قيمت ها سوال نكرم!!!![]()
تو این پست گذاشتم که البته برای اتصال keyboard و mouse چه usb چه ps\2 و حتی اتصال دسته playstation به کار میره
اما دسته usb برای pc رو نمیدونم
ایکس باکسی که شما میگی همون ایکس باکس عادی هست با این تفاوت که بردش جاسپره و امکان سه چراغه
به حداقل رسیده![]()
ینی با دسته پلی استیشن ه که وصل می شه ... میشه بازی کرد؟؟؟تو این پست گذاشتم که البته برای اتصال keyboard و mouse چه usb چه ps\2 و حتی اتصال دسته playstation به کار میره
اما دسته usb برای pc رو نمیدونم
قیمتش چنده؟؟؟
منم این سوالو دارم...خودت با اين نوع دسته ها كار كردي؟
از نظر كيفيت چطورن؟
يعني چه قدر دوام مياره؟
اون مطلبی هم که آقا پدرام گذاشتن مربوط به یک تبدیلی هست که تو ایران گیر نمیاد و قیمت جهانیش فکر کنم 35 دلار باشه..
من خودم یک مدت دنبالش بودم که حتی تو دبی هم گیر نیومد..
وقتی دستگاه خراب میشه چراغ قرمزش روشن میشه که بعد از کد گیری از اون چراغ متوجه میشیم که کجای دستگاه خراب شده و بهتر میتونیم درستش کنیم..میگن ایکس باکسی هستش که دیگه مثل قبل چراغ های اخطارش روشن نمیشه و در نتیجه دیگه نمی سوزه......کدومه و با چه قیمتی؟
در کل روشن شدن چراغ های قرمز خیلی مفید تر از روشن نشدنش هست..
من خودم از این ها نگرفتم ولی دقیقاً مثل دسته 360 هست .. یکی از بچه های همین فروم که گرفته بود راضی بود و میگفت مشکلی نداره..ممنون Terova عزيز
خودت با اين نوع دسته ها كار كردي؟
از نظر كيفيت چطورن؟
يعني چه قدر دوام مياره؟
شرمنده اگه قيمتش رو تو تاپيك قيمت ها سوال نكرم!!!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)