معمولی هست وضعیت تون یعنی اگر یه خورده دیگه دان استریم بالا ببرید قطعا نویز میگیرید قطعی تلفن میاد سراغتون
به نظرم هر چند مگی که الان بسته شده روی خط تون حداکثرش هست حالا به 1 2 مگ اختلاف
معمولی هست وضعیت تون یعنی اگر یه خورده دیگه دان استریم بالا ببرید قطعا نویز میگیرید قطعی تلفن میاد سراغتون
به نظرم هر چند مگی که الان بسته شده روی خط تون حداکثرش هست حالا به 1 2 مگ اختلاف
ممنون از پاسختون
برای بهتر شدن وضعیت خط میشه کاری کرد؟
چون واقعا همین الان هم با این سرعت قطعی زیاد دارم و از کیفیت سرویس راضی نیستم اگر به این منوال باشه فکر نمیکنم adsl گزینه خوبی باشه
تمام تلفنهای منزل از پریزهای دیگه بکش،مودم و تلفن با سپلیتر فقط رو یه پریز تلفن بزار. نویز کمتر سرعت بالاتر
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Last edited by dadash42; 02-01-2018 at 18:19.
ممنون از پاسختون
برای بهتر شدن وضعیت خط میشه کاری کرد؟
چون واقعا همین الان هم با این سرعت قطعی زیاد دارم و از کیفیت سرویس راضی نیستم اگر به این منوال باشه فکر نمیکنم adsl گزینه خوبی باشه
تو این دو روز اخیر قطع و وصلی زیاد شده سرعت هم افت کرده تو این 6 ماهی که از شاتل گرفتم اولین باره این مشکل پیش اومده فکر کنم بخاطر درگیریها اینجوری شده
اونایی که ios دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از استور دان کنن بی نظیره واسه اینستا و تلگرم!
اندروید رو نمی دونم باشه یا نه سرچ نکردم .
امشب نت شاتل چه مرگشه لینک خارجی و چیز پی ان اصلا کار نمیده![]()
آسیات... هم همینه... بد فرم شیرفلکه رو بستن
اره افتضاحه ، حتی گیم انلاین هم نمیشه زد ، وب گردی از لینک خارجی که هیچ نابوده![]()
فعلا صبر کنید
حریانات یه خورده فروکش کنه بعدش ببینید وضعیت چی جوری میشه
چون الان هیشکی سرعت واقعی خودش نمیگیره
همه مشکل داریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)