تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 895 از 4105 اولاول ... 39579584588589189289389489589689789889990594599513951895 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,941 به 8,950 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همگی

بچه ها امروز از 6 صبح تا همین الان تو بیمارستان بودم.

هم برای زانوم هم برای دیسک کمرم.
    در مورد مشکل زانوم گفتن مقداری از غضروف های زانوت از بین رفته و 5تا 6 ماه طول میکشه تا بهبود نسبی پیدا کنه
    ولی مرخصی استعلاجی و طول درمان و هیچ درمانی برام ننوشت و فقط گفت پیاده روی و استخر برات خوبه و پرونده ی من رو ارجاع داد به شورا...

در مورد دیسک کمر هم دکتر تا برگه های mri رو دید گفت برو عکس معمولی هم بنداز. زفتم عکس انداختم و هر دو تا عکس رو به همراه همه ی مدارک پزشکیم بررسی کرد و گفت متاسفانه تمام مهره های کمرت از حالت خودشون در اومدن و مشکل پیدا کردن. گفت با این سن غیر طبیعی است و معلوم نیست چرا این جوری شده و این اتفاق توی سن های خیلی بالا معمولا پیش میاد. ایشون هم من رو ارجاع دادن برای شورا و اخرش هر دوتا پرودنه هام رو گرفتن و یه برگه بهم دادن که تاریخ روز شورا رو توش نوشته بود و از یگان خدمتیم خواسته بود که روز شورا اجازه بده برم.که متاسفانه تاریخ شورا رو نوشته بودن برای یک ماه دیگه. همین امروز هم من رو ارجاع داده بودن برم یگان که با بدبختی و دعوا از دکتر ارتوپد 5 روز استعلاجی گرفتم که فقط زیر همون برگه ی یگان برام نوشت و مهر زد و توی پرونده اصلیم وارد نکرد. حالا خدا کنه مشکل برام پیش میاد سر این.

چند تا سوال تو ذهنم مونده که گفتم با شما در میون بزارم شاید کسی بتونه کمکم کنه

1. ایا میتونم تاریخ شورا رو جلو بندازم؟ چه مراحلی رو باید طی کنم؟ ارزش داره؟

2.به نظرتون با این شرایط چقدر احتمال معاف شدن من هست؟ کاری هست که روز شورا و قبلش انجام بدم که کمکم کنه روز شورا کارم راحت تر بشه و احتمال معاف شدنم بیشتر بشه؟

3.ایا همین امروز باید میرفتم و برگه ی ارجاع به یگان رو که 5 روز استراحت رو توش وارد کرده تحویل میدادم یا بعد 5 روز مرخصی با اون برگه برم و بگم استراحت داشتم؟ امروز که دیگه نمیرسیدم.

4.بعد از اتمام این 5 روز میتونم برم یگان و دوباره برگه ی بهداری بگیرم و بگم نمیتونم راه برم و دوباره تقاضای مرخصی استعلاجی بکنم؟

5.اگر روز شورا بگن معاف از رزم میشی میتونم اون رو رد کنم و دوباره اقدام کنم برای معافی کامل؟

6.میشه اگر بار دوم هم اقدام کردم برای معافی و بازهم معاف از رزم دادن بگم نمیخوام معاف از رزم بشم و بیخیالش بشم کلا ؟یا وقتی معاف از رزم بشم دیگه راهی نداره و ثبت میشه اونجا؟
    چون اصلا نمیخوام معاف از رزم بشم. نمیخوام روی کارتم بخوره معاف از رزم پزشکی. اگر معاف کامل بشم ارزش داره ولی معاف از رزم فقط ضرره برای من.

بچه ها ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین راهنمائیم کنین.
    خیلی فکرم مشغول شده.

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام.
    بعضی پادگانا گیر بازار هست.بعضی هاشونم نه.
    بهتره بگی خونه خواهرت یا داداشت داخل اون شهر هست تا بتونی هر روز بری خونه ات.
    ممنون ولی آخه اگه دوروق بگم بعدا بفهمن مشکل ایجاد نمیشه؟

در آغاز فعالیت Dashmehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

واسه روز اعزام کپی کارت ملی و شناسنامه ببرم یا اصل کارت ملی و شناسنامه ؟؟

برگه سبز و سفید ندارم فقط پرینت +10 رو دارم همونو ببرم اشکال نداره ؟؟ یا حتما باید برگ سفید و سبز داشته باشی؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون ولی آخه اگه دوروق بگم بعدا بفهمن مشکل ایجاد نمیشه؟
    تو خدمت که فقط باید دروغ بگی.وگرنه سرت کلاه میره.اونجا کسی دلش واست نسوخته.
    نه مشکلی ایجاد نمیکنه.واسه محکم کاری یه ادرسی از اشنایی تو اون شهر بده.بگو خونه فلان کسمه.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واسه روز اعزام کپی کارت ملی و شناسنامه ببرم یا اصل کارت ملی و شناسنامه ؟؟

برگه سبز و سفید ندارم فقط پرینت +10 رو دارم همونو ببرم اشکال نداره ؟؟ یا حتما باید برگ سفید و سبز داشته باشی؟
    داداش من بدون اون دو تا برگه که کارت به مشکل برمیخوره.
    اونی که پلیس +10 بهت داده احتمالا برگ سفیدت هست.تشریف ببر همون پلیس+10 یا نظام وظیفه بگو برگه سبز ندارم.المثنی شو بهم بدید.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام دوستان
    من آموزشی افتادم هاشمی نژاد نیشابور (باغرود) به نظر شما چه جور جایی هستش؟
    سلام
    چه ماهی اونجا اعزامی ؟ یک شش یا چهار ؟

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    چه ماهی اونجا اعزامی ؟ یک شش یا چهار ؟
    4 روز دیگه اعزامم

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان
    يه سوال داشتم خدمت گلتون
    دوستان شنيدم 3 برادري باز تمديد شده!من يه داداش كوچيك داررم كه دانشجويه و منم خودم سربازم . سومين نفرم و مي خوام داداشمو كه چهارميه معاف كنم.كسي مي دونه شرايط جديد چطوريه؟
    من خودم اعزام مجددم و 4 ماه قبل خدمت داشتم و الانم اعزامي 1/2/91 هستم. يعني كلا 5 ماه خدمت ككردم حدوداً .حالا به نظرتون مي تونه داداشم دنبال كاراي معافيتش بره ؟ممنون مي شم بيشتر راهنمايي كنيد كه چي كار كنه با اينكه در حين تحصيله.

يه مطلبي رو تو سايت نظام وظيفه خوندم اينه:سازمان نظام وظيفه به واجدین شرایط معافیت سه برادری در سال ۹۰ خبرداد: با مساعدت سازمان در باب این نوع معافیت ، چنانچه فرزند سوم خانواده حداقل نیمی (۹ماه) از مدت خدمت دوره ضرورت را تا پایان سال ۹۰ گذرانده و خدمت وی همچنان استمرار داشته باشد بعنوان برادر خدمت کرده محسوب شده و برادر چهارم وی درصورتیکه همچنان واجد شرایط این نوع معافیت باشد تا تاریخ ۳۱/۶/۹۱ می تواند برای ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) مراجعه نمایند ، همچنین در این نوع معافیت، کسرخدمت بسیج برادران خدمت کرده نیز بامدت خدمت آنان قابل تجمیع می باشد.
    ميگم من دنبال كاراي معافيت بسيج برم تا چند مدت جواب كسريم مي ياد.به نظرتون امروز كه 28/3/91 هست تا 25/4/91 مي ياد كه برم دنبال كاراي معافيت داداشم؟
    Last edited by a6543210; 17-06-2012 at 04:42.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    من آموزشی اونجا بودم خدمتتم همونجا به تازگی تموم شد
    پادگان بزرگیه یکی از بهترین پادگان های آموزشی برای تحصیل کرده ها توی ایران محسوب میشه
    سخت گیر هستند به شدت، شما فکر کنم یکم 5شنبه باشه زمانی که بری نمیدونم البته بچه کجایی، تا جمعه سوم بهتون احتمالا مرخصی ندن یعنی 16 ام.
    چون به ماه رمضان به احتمال زیاد میخورین دیگه آره ؟ شروعش کی هست ؟ اگه ماه 5 باشه شما ماه اول به شدت کلاس هاتون فشرده هست و اردو رو هم همین موقع دارین
    ولی ماه رمضون به شدت آزاد و راحت هستین و اکثر کلاس ها تئوری و عقیدتی هست و پارسال یادم میاد که آموزشی ها از ساعت 1 ظهر تقریبا تا 10 شب بیکار بودند.
    غذای خوبی داره ولی بودن کسانی که شاکی باشند.
    4 گردان داره که گردان 100 دیگه نیرو نمیگیره حالا دوره شما به شدت شلوغ هست پادگان و معلوم نیست بگیره یا نه
    گردان 200 از همه نزدیک تر به دژبانی هست و گردان های 300 و 400 آسایشگاه هایی به حالت سوئیت دارند .
    بخش آموزش به شدت در مورد غیبت و .... سخت گیر هست و اضافه خدمت میزنه و خیلی موارد دیگه که شما سوال داشته باشی میگم چون 17 ماه اونجا بودم میتونم تا صبح بنویسم !
    انگار همین دیروز بود....

10. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Dashmehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

داداش من بدون اون دو تا برگه که کارت به مشکل برمیخوره.
    اونی که پلیس +10 بهت داده احتمالا برگ سفیدت هست.تشریف ببر همون پلیس+10 یا نظام وظیفه بگو برگه سبز ندارم.المثنی شو بهم بدید.
    چطوری تشخیص بدم کدوم برگه سبزه کدم برگ سفید ؟؟ چون هردو رو پرینت میکنه میده رنگش که فرق نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •