من سرعت شبانم با سرعت روزانم ذره ای تفاوت نداره، هر دو بالاست و عالیه سرویس 128kb با سرعت دانلود 150KB تهران
من سرعت شبانم با سرعت روزانم ذره ای تفاوت نداره، هر دو بالاست و عالیه سرویس 128kb با سرعت دانلود 150KB تهران
اگه اینترنتی هم فعال کنی باید مدرکو اسکن کنی بفرستی . توی همون صفحه ی کاربریت هست . البته الان دیگه زیاد شده و مهم نیست و فکر نکنم زیاد گیر بدن
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
جواب ما رو هم بدید دیگه . شما که همه ماشالله دانلود های سنگین شبانه دارید هر شب![]()
[QUOTE=mehran14233;6290680]اگه اینترنتی هم فعال کنی باید مدرکو اسکن کنی بفرستی . توی همون صفحه ی کاربریت هست . البته الان دیگه زیاد شده و مهم نیست و فکر نکنم زیاد گیر بدن[COLOR=Silver]
ولی چی واسه فرستادن نیست یه راست میره روی هر سرویس که میخوای بعدش هم که باید پول واریز کرد
[QUOTE=AF021;6290702]اون بالا کنار خروج یه "ارسال مدارک" هست . اون رو می گم .
سلام
یوزر و پس پانل چی هست؟ شماره تلفنه؟
برای کانکت شدن منظورم نیست منظورم ورود به پانل کاربری تو سایت هست؟
من چند بار این کارو کردم نشده!دوستان مودم من الان حالتیه که با روشن خاموش کرددن مودم به اینرنت وصل یا دی سی میشم .
تو این حالت اگه Hang Up رو توی دانلود منیجر فعال کنم دیسکانکت میشه ؟ یا باز باید مودم رو دستی خاموش کنم ؟
حالا راه حلش رو دوستان دیگه شاید بدونند
.
Last edited by clickestan; 24-07-2011 at 07:48.
عزيز دل ! اين موردي كه شما گفتيد حرف من رو نقض نمي كنه !
پارس اون مشكل رو حل كرده ، چون متوجه مشكل شده و ديده به ضرر كاربره.
پارس اين مشكل رو حل نكرده ، چون تا حالا متوجه نشده و يا حداقل نخواسته حل كنه.
ولي اگه عمومي بشه و همه بفهمن ، احتمالش زياده كه رفعش كنن.
با سلام من سرویس 256 رو گرفتم با 8 گیگ دانلود ماهی 32000 با مالیات و عوارض تو مشهد حالا سرعتش چقد هست الان دانلود میکنم بین 80 تا 120 متغیر میمونه
[QUOTE=mehran14233;6290720]من سرویس 128 رو با 1 کلیک به 256 ارتقائ دادم حتی زنگ هم نزدم یعنی هیچکس نفهمید فکر کنم
اگر پول داشته باشم به 2 مگ هم میشه ارتقا داد بدون ارسال مدرک ولی ماهی 450 هزا رتومنه دقیقا یادم نیست ..
این قابلیتیه که خود پارس گذاشته که با کارت عابر بانک مردم میتونن هر سرویسی که بخوان انتخاب کنند و
همون ثانیه ارتقائ پیدا میکنه
ولی دیدم سرعت 128 با 256 هیچ فرقی نکرد همون 110 در ثانیه دانلود میکنه...منم برج بعدش دوباره 128
کردم
سرعتش خوبه.منم 80 تا 120 هستم.
داداش چجوريه به من بالاتر از 256 نميدن....شما چجوري 2 مگ گرفتي![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)