بدون شرح...
ادیت دیتا ربطی به پچ نداره ادیت فایل باید با dt0f موجود هم خوانی داشته باشه. شما اگه از ادیت فایل کسی استفاده کنی که dt0f جدید رو دانلود نکرده در حالیکه تو دانلود کرده باشی اینطوری میشه
شما نمی تونی با ساختن فولدری به اسم gdb توی پوشه کیت سرور gdb راه بندازی فقط 3 ورژن اخیر کیت سرور فایل ساپورت gdb رو شامل هست پچی که شما دانلود کردی از کیت سرور قدیمی تر استفاده می کنه.
توصیه من به دوستان PES باز: من جای شما دوستان باشم سعی می کنم به جای راه افتادن دنبال پچ های دست ساز و تغییرات عجیب و غریب و جایگزینی تیم های مختلف بیشتر سعی می کنم مسائل لایسنس نشده رو خودم حل کنم برای این کار فقط کافیه نحوه کار با کیت سرور و یه ادیتور خوب نظیر PES Editor یا Pro-Evo Editing Studio رو یاد بگیرم و با اون اسامی اشتباه رو تصحیح کنم و gdb و لوگوهای تیم های فقط لایسنس نشده اصلاح کنم حتی من اصلا خوشم نمیاد کیت یا لوگو یا اسم تیم های لایسنس شده رو تغییر بدم. بعدش می تونید از یک بازی اورجینال و دست نخورده ولی اصلاح شده لذت ببرید
حتی من جای شما باشم منتظر Krauser نمی مونم که پچ بسازه چون Krauser ممکنه توی ویرایش هاش یه سلایق خاصی به خرج بده که شما قبولش ندارید. جدا می گم برید کامل کار با PES Editor و Pro-Evo و مدیریت کیت سرور و gdb ها رو خوب یاد بگیرید و هر ویرایشی رو که لازم می دونید با این ابزار ها اعمال کنید بخدا 70 درصد لذت PES برای من حل موارد لایسنس نشده اش هست
موفق باشید دوستان