تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 895 از 1211 اولاول ... 395795845885891892893894895896897898899905945995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,941 به 8,950 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بدون شرح...

ادیت دیتا ربطی به پچ نداره ادیت فایل باید با dt0f موجود هم خوانی داشته باشه. شما اگه از ادیت فایل کسی استفاده کنی که dt0f جدید رو دانلود نکرده در حالیکه تو دانلود کرده باشی اینطوری میشه

شما نمی تونی با ساختن فولدری به اسم gdb توی پوشه کیت سرور gdb راه بندازی فقط 3 ورژن اخیر کیت سرور فایل ساپورت gdb رو شامل هست پچی که شما دانلود کردی از کیت سرور قدیمی تر استفاده می کنه.

توصیه من به دوستان PES باز: من جای شما دوستان باشم سعی می کنم به جای راه افتادن دنبال پچ های دست ساز و تغییرات عجیب و غریب و جایگزینی تیم های مختلف بیشتر سعی می کنم مسائل لایسنس نشده رو خودم حل کنم برای این کار فقط کافیه نحوه کار با کیت سرور و یه ادیتور خوب نظیر PES Editor یا Pro-Evo Editing Studio رو یاد بگیرم و با اون اسامی اشتباه رو تصحیح کنم و gdb و لوگوهای تیم های فقط لایسنس نشده اصلاح کنم حتی من اصلا خوشم نمیاد کیت یا لوگو یا اسم تیم های لایسنس شده رو تغییر بدم. بعدش می تونید از یک بازی اورجینال و دست نخورده ولی اصلاح شده لذت ببرید

حتی من جای شما باشم منتظر Krauser نمی مونم که پچ بسازه چون Krauser ممکنه توی ویرایش هاش یه سلایق خاصی به خرج بده که شما قبولش ندارید. جدا می گم برید کامل کار با PES Editor و Pro-Evo و مدیریت کیت سرور و gdb ها رو خوب یاد بگیرید و هر ویرایشی رو که لازم می دونید با این ابزار ها اعمال کنید بخدا 70 درصد لذت PES برای من حل موارد لایسنس نشده اش هست

موفق باشید دوستان
    اينجاست كه آدم به عقل و شعور خودش شك مي كنه
    اين حرفت رو زياد قبول ندارم كه ادم خودش پچ بسازه. خيلي وقت گيره. خودت بعد از چند ماه تونستي پچ بسازي.البته خودم در حال حاضر روي اسم هاي فيك كلاسيك دارم كار مي كنم چون كار كم هزينه ايه و وقت كمي مي گيره اما ساخت يه پچ خفن ديگه زور داره
    باز هم ممنون از راهنمايات و صبوريت

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام اين برنامه Pro-Evo Editing Studio برام كار نميكنه هر كاري و چيزي كه دوستان در صفحات قبل گفتند و گذاشتند را اجرا كردم اما بازم ارور ميده!

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Microsoft NetFramwork 3.5 رو نصب كن درست ميشه و به راحتي اجرا ميشه
    من دقيقا يه مشكل با قيمت Bal Editor اين نرم افزار دارم
    وقتي ميخوام سيو Bal رو باز كنم خطا ميده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من گلی که در بازی سیو کردم رو چطوری میتونم بعد بازی ببینم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من گلی که در بازی سیو کردم رو چطوری میتونم بعد بازی ببینم؟
    بعد سوت پایان می تونی گزینه highligt رو انتخاب کنی و وقایع مهم رو ببینی و اگه سیو هم کردیش می تونی به قسمت گالری بری توی منو اصلی بازی و replays رو بزنی هر چی ریپلای سیو کردی اونجاست

6. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

بعد از قهرمانی توی 3 جام توی مسترلیگ سیستم پیغام داد که برای ازاد کردن تیم های کلاسیک به قسمت track record مراجعه کنید
    اما من وقتی رفتم اونجا تغییری به وجود نیومد و در کنار تیم های کلاسیک همچنان یه علامت قفل وجود داشت
    حالا نمیدونم چطور باید اونا رو بدون پچ آزاد کنم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

براي دوستاني كه مشكل پريدن تصوير در ويندوز 7 رو دارن بگم كه برن تنظيمات مانيتور و رفرش ريت رو بذارن روي 75 يا 85 و داخل تنظيمات بازي هم گزينه Vync رو تيك بزنيد
    مانیتور من فقط 60 داره.چه کنم؟
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^
    سلام محمد عزیز چند وقته خیلی کم پیدا شدی ! امیدوارم هر جا هستی سلامت باشی .
    ..........
    راستش من اون اوایل به دلیل اینکه شوتها خیلی محکم بود و با بازیکنان سرعتی و قدرتی میشد راحت از حریفان عبور کرد میخواستم این بازیو کنار بزارم اما با این تعدیلاتی که توی گیم پلی دادم و فایل سرعت juce رو اضافه کردم الان حقیقتا از این بازی خیلی لذت میبرم . فقط ایکاش یک جوری میشد هوش بازیکنان هم بالا بره فکر نمیکنم آرزوی یک هوش مصنوعی بسیار بالا , حالا حالا ها محقق بشه .
    سلام و شبت بخیر حسین جان.کارهای شرکت اجازه نمیده در خدمت باشیم.یادمه 2010 که داشت میومد باخودم گفتم امسال از اول تو تاپیک فعال باشم اما کاملا برعکس شد.ضمنا بابت توضیحاتت خیلی خیلی ممنون.آپشن فایلم رو بعدا برات آپ میکنم اما اگه تونستی آموزش همین متعادل کردن بازی رو هم بگو(ویرایش آپشن فایل) خیلی آقایی شما هم تندرست و موید باشی...
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^
    محمد جان الان شرکت هستم شب جواب می دم اوکی شرمنده همگی شدم
    بازم سلام گلم.من بجای اینکه مثل پارسال کمکت کنم به سوالات اضافه می کنم.شرمنده...راستی این پایینی هارو بخون اگه تونستی جواب هم بده.حقیقت اینکه وقتی یه پست میزنم و بعد میام،همه صفحات می خونم.ماشاا... روزی دوسه تا صفحه اضافه میشه و همه رو یه تنه حل میکنی.جدای تعارف میگم که کارت عالیه،خدا قوت(خسته نباشی بار منفی داره)
    1.پچت تیمهای لایسنس نشده رو هم لایسنس میکنه؟
    2.من که رو آپشن فایلم یکسری تغییرات دارم و نخوام از دست بدم اگه آپشن فایلت رو نریزم آیا پچت ناقص میشه؟
    3.تو مستر لیگ برای نقل و انتقالات ،خودت انجامشون بدی بهتره یا بسپاری به اسکات؟
    4.صدای تماشاگرهارو (میهمان میزبان) با چه برنامه ای میشه تغییر فرکانس داد یا متعادل کرد؟مثلا برای بازیهای فینال اصلا جالب درنمیاد یه تیم تماشاگراش اینقدر کم باشن.

5.چطوری میشه ترکیب تیم ها رو با تمام خصوصیات مثل استراتزی،ترکیب اصلی و ... سیو کرد؟چرا اینجوری سیو میکنه؟نصف مشخصات تیم همون دیفالت باقی میمونه(در همه بازی ها)

بازم شرمندت میشم ما را هدایت نمایی

9. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جواب آقا محسن:

اون بازیکنانی که توی مستر لیگ ازاد میشن بازیکنان ML Hidden هستند 160 بازیکن که حدود 64 تای اونها بازیکنان کلاسیک هستند بقیه بازیکنان نسبتا معروفی هستند که در تیم های بوندس لیگایی یا سایر تیم ها بازی می کنن و شاغل هستند کونامی خوش ذوقی به خرج داده و این بازیکنان رو ساخته و با اسامی فیک اما هایدن توی بازی قرار داده شما می تونید اون ها رو آزاد کنید. ساده بگم با اون بازیکنان به سادگی می تونید ترکیب کامل تیم بایرن رو جور کنید حتی بدون اینکه بخواهید بازیکن خلق کنید فقط کافیه اسامی فیک بازیکنان رو درست کنید خواهید دید که تمام بازیکنان بایرن موجودند به غیر از چند تا که معروف نباشد.

برای آزاد کردن تیم های کلاسیک انگلستان فرانسه هلند آلمان ایتالیا آرژانتین و برزیل (بازیکنانش هم آزاد میشن) باید شما جام جهانی (همون اینترنشنال کاپ) رو با تیم حال حاضر این کشور ها قهرمان کنید. مثلا شما اگه آرژانتین رو توی جام جهانی آزاد کنی کلاسیک آرژانتین آنلاک میشه و همینطور اگه 6 تیم دیگه رو بخواهید آزاد کنید باید 7 بار با اون هفت تا تیم جام جهانی رو فتح کنید.

جواب دوست عزیزم محمد:

اگه مانیوترت 75 هرتز ساپورت نمی کنه مجبوری Vsync رو فعال کنی البته شاید راه دیگه ای هم باشه

1- محمد جان من ویرایش هام صرفا برای لایسنس کردن هست نه برای کارهای Fancy. بنابراین جواب سوال اول مثبت هست
    2- بله تقریبا چون 80 درصد تاثیر کار من به خاطر دقت و وسواسی هست که در ساخت ادیت فایل شسته رفته به خرج دادم
    3- نه بهتره خودت انجام بدی چون اسکات کارای عجیب غریبی می کنه یهو دیدی برداشت بهترین بازیکنت رو فروخت البته کم پیش میاد ولی ممکنه کارهایی بکنه که اصلا دوست نداری اتفاق بیفته. البته تمام لذت بازی کردن مستر لیگ به همون انجام نقل و انتقالات و رشد دادن ها هست در غیر اینصورت که آدم می تونه همون Exebition بازی کنه دیگه چرا مستر لیگ
    4- نمی دونم
    5- توی 2010 فرق کرده وقتی مثل 2009 تمام مراحل رو می ری در آخر باید استوک رو به صورت فایل ذخیره کنی این فایل عین اپشن فایل و فایل مستر لیگ یا BAL توی همون مسیر Save ذخیره میشه بعدا که می خوای اون ها رو بکار بگیری اون فایل رو از همون جا لود می کنی. کلا اونجایی که این کار ها رو انجام میدی یه Save و Load هم اون پایین هست از اونجا باید ذخیره و لود کنی

11. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اگه مانیوترت 75 هرتز ساپورت نمی کنه مجبوری Vsync رو فعال کنی البته شاید راه دیگه ای هم باشه

5- توی 2010 فرق کرده وقتی مثل 2009 تمام مراحل رو می ری در آخر باید استوک رو به صورت فایل ذخیره کنی این فایل عین اپشن فایل و فایل مستر لیگ یا BAL توی همون مسیر Save ذخیره میشه بعدا که می خوای اون ها رو بکار بگیری اون فایل رو از همون جا لود می کنی. کلا اونجایی که این کار ها رو انجام میدی یه Save و Load هم اون پایین هست از اونجا باید ذخیره و لود کنی
    مرسی آرمین.مانیتور من Samsung LCD P20500 هست با کارت Ge-force 9600 1giga درایورها کاملا نصب هستن ولی چه در تنظیمات ویندوز و چه در nVidia controlPanel فقط 60 هرتز رو دارم که در ویندوز Xp هیچ مشکلی ندارم ولی در 7 مثل بقیه دوستان کمی تصویر میهتپره!البته شما ویندوز سون نداری و حتما این مشکل رو هم نداری و ممنون که راهنمایی کردی.
    عزیزم این سیو کردن ترکیب که تو همون 09 هم بود.حتی تو این 2010 هم استفاده کردم ولی بازم جواب نداده.مثلا شما سیستم و ترکیب یک تیم رو تغییر میدید و اون رو سیو می کنید.اما وقتی فایل سیو شده رو در یک بازی دیگر برای همون تیم استفاده می کنید فقط سیستم تغییر میکنه ولی ترکیب و مواردی مثل تنظیم زنندگان ضربات آزاد روی دیفالت تیم باقی میمونه.حتی تمام تنظیمات توسط کامپیوتر روی صفر هستش.مشکل عجیب و اعصاب خوردکنی هستش.بخصوص در بازیهای دونفره.نمی دونم کسی مشکل من رو داره یا نه.من که دیگه نمیدونم چکار کنم.اگه کسی راه دیگه ای بلده بگه خب.
    Last edited by mohammad_87; 17-12-2009 at 00:35.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

محمد جان
    در ويندوز XP اگه دقت كني يه تيك داشت پايين اون تنظيمات كه نوشته بود : Hide rates that my computer don't support يا يه همچين چيزي كه منظورش اينه پنهان كن فريم ريت هايي رو كه مانيتور من نمي كشه كه اين رابطه مستقيم با ورژن و نوع درايور كارت گرافيك داره
    اون تيك رو وردار تا بقيه فريم ريت ها هم بيان و بذار روي 75
    ببين ايرادي نداره تصوير اگه تصوير بدون ايراد و شفاف بود يعني اينكه مانيتورت پشتيباني مي كنه و ميتوني استفاده كني

14. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •