موردم رو pppoe تنظیم شده؟ یا با کانکشن وصل میشی؟
موردم رو pppoe تنظیم شده؟ یا با کانکشن وصل میشی؟
اول با pppoe بود ولی چون نمیخواستم خود به خود کانکت بشه به bridge تغییر دادم.مشکل از همین بود دیگه؟؟؟؟
حالا که به حالت اول برمیگردونم بازم همونطور هست.......کانکشن adsl هم بلد نیستم درست کنم تو ویستا.یکی درست کردم ولی نمیدونم درست کانکشن ساختم یا نه
نخیر الان فقط با لبتاپ هست.
دوستان لطفا کمکم کنید
دوستان ، یه چیز هنوز واسم روشن نشده؟ چرا خیلی از دوستا ن علاقه دارن سیستم که روشن میشه ، نره تو اینترنت و PPPoE رو دوست ندارن؟
درحالیکه در PPPoE هم اگر اینترنت رو نخواستیم میتونیم یکی از کارهای زیر رو انجام بدیم:
1- مودم رو خاموش کنیم (که یه نفسی بکشه )
2- کارت شبکه ی LAN یا wireless رو با راست کلیک روی اونها ، Disable کنیم و موقع نیاز 2باره Enable کنیم. (مثل Connect و disconnect
3- اگه از لپ تاپ استفاده میکنیم wifi رو off کنیم.
4- کابل LAN رو بکشیم ( که موارد بالا به نظرم اولی معقول تره)
Manual Connect کردن چه مزیتی داره؟
لطفا کمکم کنید دوستان.شما رو به خدا کمک کنید
1- شما وقتی مودم رو با LAN وصل میکنید به PC ، میتونین وارد تنظیمات مودم شید؟
2- وقتی مودم رو به pc وصل میکنید ، چراغ های کانکشن مودم تغییری میکنن؟
نخیر نمیتونم من فقط cd شو گذاشتم بعد چند تا مرحله داشت که انجام دادم بعد خود به خود کانکت شد بعد از اون نه هیچوقت.....توی تنظیمات مودم نمیتونم برم ولی تو تنظیمات کانکشن چرا میتونم برم.روش چند تا چراغ داره:adsl power...........internet............wlan , ports .........مودم من چهار چورته وایرلس دار هست.
راستی الان که دارم برا شما مینویسم به اینترنت وصلم اما چراغ اینترنت روشن نیست
این کارو کردم، وارد تنظیمات شد ولی واسه کانکت شدن تو 7 اررو 651 میده و تو ایکس پی ارور 678.شما USB و درایورش رو از سیستم کاملا Uninstall کن و بعد یه ریست. و بعد از وصل کردن lAN ببین تو تنظیمات 192.168.1.1 میره ؟
کمک
سلام
دیروز تا حالا یه مشکلی برام پیش اومده
از دیروز ظهر تقریبا چراغ status مودم asus 602 من خاموش شده و ارتباطم با اینترنت قطع
به پشتیبانی زنگ زدم و این کارهارو کردم
مودم رو بدون هیچ دستگاه تلفنی مستقیم به خط وصل کردم
مودم رو به تمام پریز های خط تلفن وصل کردم
با اسپلیتر وصل کردم
اما نشد که نشد
پشتیبانی میگفت روی خططتون نویز c وجود داره یعنی از داخله
اونقدر هم سیم های ورودی ساختمان درهم برهم و شلوغه که نمیشه سیم ورودی رو پیدا کرد تا اونجا هم تست کنم
چکار میشه کرد ؟ امکان داره مودم مشکل داشته باشه ؟ آخه الان 3-4 ساله همین طوری در منزل دارم استفاده میکنم و تا دیروز هیچ مشکلی نبوده !
دو دستگاه تلفن با اسپلیتر به خط وصله و مودم مستقیم و بدون اسپلیتر وصله
Last edited by babialex; 22-08-2010 at 20:23.
تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
خوب شما الآن وارد تنظیمات 192.168.1.1 شو و تو جدول connection ببین مقادیر ISP درسته؟
اگه هم نمی تونی وارد تنظیمات مودم شی ، کارت شبکه رو یک بار Unistall کن و بعد از ریست بذار ویندوز دوباره شناسائیش کنه. بعد برو ببین Local Area Connection رو ساخته و Enable هست . بعد مودم رو با LAN وصل کن ، ببین میره تو تنظیمات.
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
1- این ارور رو تو کدوم مرحله میده؟ قبل از Reboot مودم؟
2- مراحل رو همینجوری میری؟
- wizard
- انتخاب گزینه ی اتومات برای VPI/VCI
- انتخاب PPPoE
- بقیه موارد هم همونی که هست.
Last edited by a6l3i; 22-08-2010 at 21:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)