نوع دقیق پردازنده رو بنویس!
اینجا هم خودت میتونی ببینی کدوم قوی تره!
به احتمال زیاد اولی قوی ترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نوع دقیق پردازنده رو بنویس!
اینجا هم خودت میتونی ببینی کدوم قوی تره!
به احتمال زیاد اولی قوی ترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بالاخره یکی از این fw 46 ها که فعلا نسلشون در حال انقراضه قسمت ما شد!!!
از Mehrshad و Saba عزیز و بقیه دوستان که این مدل رو دارند چند تا سوال دارم:
- توی برگه گارانتی در محل نام خریدار نام فروشگاهی که ازش خرید کردم رو نوشته، مشکلی نداره؟
- من با لب تاب ساعت های طولانی کار میکنم، نیاز به خرید cool pad هست یا نه؟
- اول windows رو update کنم، بعد backup گیری کنم؟
برای پردازش اولی قویتره . البته باس رم هم مهم هست.. اگه باس پردازنده 1066 باشه بیشترین کارایی رو با رم با باس 1066 داره . تا حدی رم با باس 800 ، پردازنده با باس 1066 رو محدود میکنه به باس 800
سلام مهرشاد جان
اقا ما رو بردی سر رودخونه حالا میگی خشک سالی شده
برره ای -صبببببببببببببببببببر میکنیم
خوب حالا خال از شوخی فکر میکنی با یکماه دیگه به بازار میاد یا نه که صبر کنم اگه نه قربونت یعه ندا بده بریم همون اولی رو یخریم![]()
منم میخواستم این هفته بخرم همینو . زنگ زدم ایران رهجو گفت 1 هفته تا 10 روز دیگه میاریم دوباره .
من آخر هفته میرم اگه نشد , هفته بعد هم هر روز میرم . فکر کنم هفته بعد زود بجنبیم میتونیم بخریم .
بالاخره یکی از این fw 46 ها که نسلش فعلا در حال انقراضه قسمت ما شد!!!
از Mehrshad و Saba عزیز و همه دوستانی که این مدل رو دارن چند تا سوال دارم:
- توی برگه گارانتی در محل نام خریدار اسم فروشکاهی که ازش خرید کردم رونوشته، مشکلی نداره؟
- من مدت طولانی از لب تاب استفاده میکنم، براش cool pad بخرم؟
- اول windows رو update کنم بعد backup بگیرم؟
به این میگن خشک سالی!!!
دیییییییییییییییی!![]()
قیمت این مدل رو پیدا نکردم اما تو سایت زیر قیمت چند مدل از سری Fz رو نوشته.با توجه به مشخصاتی که دیدم امکاناتشون خیلی معمولیه و نسبت به لب تاب های جدید امکانات خوبی نداره.
میتونی مشخصات این مدل رو با سایر مدل ها که سایت زیر هست مقایسه کنی و بعد قیمت رو تخمین بزن.اما پیش یه معتمد هم بری بد نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وايييي بچه ها اينو ديدين fw 47 gy!!!!!!!!!!!!!!!
intel core 2 duo 2.8 6 mb
6 gig ram ddr2
500 gig hdd
ATI HD 4650 1 G
blue rw_dvd rw
16.4 full hd
اما هنوز قيمت نزده چند!! ايران رهجو اورده!!!!من كه ميگم صبر كنيم اين بياد ببينيم چنده!!؟
یکی از دوستان لطف میکنه تفاوت دو مدل fw 490 dfb و fe 46 gj/b رو بهم بگه؟؟؟قیمتشون رو هم لطف کنید ممنون میشم.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)