با اون روش ویندوز xp هم که گفتم جواب نداد؟
با اون روش ویندوز xp هم که گفتم جواب نداد؟
مرسی . من سرعت لود ویندوزم چند روزی هس یه دقعه خیلی سریع شده در حد اس اس دی شده تو 4 ثانیه ویندوزم 8.1 کامل لود میشه . خواستم بدونم مشکلی نیس . میترسم هاردم ایراد داشته باشه
اگر مشکل داشت سرو صدا داشت یا خیلی کند میشد حالا که سریعه که خوبه میخواهید مطمئن بشید با اچ دی تیون میتونید تو تب هلتس استیت چک کنید و یا سکتور ها رو هم چک کنید که مطمئن باشید
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
پس بهش دس نمیزنم . همینجوری باشه بهتره . سروصدا اینا نداره . فقط یه سرعتش خیلی زیاد شده یه دفعه . البته هارد اکسترنال بود بابام گذاشتش رو لپتابم
با نرم افزاره چکش بکنید امکانات جالی هم داره صدمه ای نمی زنه خودم هر یکی دوهفته یک بار این کار رو میکنم چون هاردم مخصوص ارشیو کردن فست ولی من دارم ازش استفاده دیگه ای میکنم که متاسفانه یه مقدار کند هم هست جدیدا هم سیستمم خاموش نمیشه همش بازی و دانلود
البته ویندوز 8 و 8.1 کلا سریع میان بالا مثلا 20 ثانیه معمولیه رو هارد من همین حدود بود تازه گفتم کند هم بود
چشم در اولین فرصت چک میکنم نتیجرو میزارم .ممنون
روش ویندوز xp رو بهم نگفتی وی خواستم با xp پارتیشن بزنم که اونم نشد
ببخشید دخالت میکنماا . ولی بنظرم fdisc کن .
با وجود تست چندين روش ، آيا همچنان مشكل I/O Device Error را داريد ؟
فکر نمیکنم شما بتونید مشکل I/O Device Error را برطرف كنيد و بايد به مراكز تخصصي ارسال كنيد . یکی از علتهای I/O Device Error به خاطر وجود مشکل در Firmware هست که هارد دیسک مورد نظر با وجوديكه بطور صحيح توسط سیستم شناسایی میشود اما در هنگام خواندن اطلاعات و یا بوت شدن سیستم عامل و کلاً هر زمانی که سعی می کند به بخش های LBA دسترسی داشته باشد I/O Device Error خواهد داد .
این lba تو خود هارد تعبیه شده ؟ میشه دربارش یه توضیح کوچولو بدین؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)