تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 895 از 1126 اولاول ... 395795845885891892893894895896897898899905945995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,941 به 8,950 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ناظر جان mbr هم جواب نداد ارور میده
    با اون روش ویندوز xp هم که گفتم جواب نداد؟

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد اينكه آيا واقعاً نياز به آپديت Firmware هست يا خير و دلايل ارائه ورژنهاي جديد ، بايد release notes را مطالعه كنيد . گاهي اوقات براي رفع اشكالات احتمالي و يا براي افزايش كارائي ارائه ميشوند .

در مورد نحوه آپديت بايد به سايت ارائه كننده مراجعه كنيد كه معمولاً براي اينكار دستور العملي ارائه ميشود . براي هارد ديسكهاي سيگيت در اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضيح دادم .
    مرسی . من سرعت لود ویندوزم چند روزی هس یه دقعه خیلی سریع شده در حد اس اس دی شده تو 4 ثانیه ویندوزم 8.1 کامل لود میشه . خواستم بدونم مشکلی نیس . میترسم هاردم ایراد داشته باشه

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی . من سرعت لود ویندوزم چند روزی هس یه دقعه خیلی سریع شده در حد اس اس دی شده تو 4 ثانیه ویندوزم 8.1 کامل لود میشه . خواستم بدونم مشکلی نیس . میترسم هاردم ایراد داشته باشه
    اگر مشکل داشت سرو صدا داشت یا خیلی کند میشد حالا که سریعه که خوبه میخواهید مطمئن بشید با اچ دی تیون میتونید تو تب هلتس استیت چک کنید و یا سکتور ها رو هم چک کنید که مطمئن باشید

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر مشکل داشت سرو صدا داشت یا خیلی کند میشد حالا که سریعه که خوبه میخواهید مطمئن بشید با اچ دی تیون میتونید تو تب هلتس استیت چک کنید و یا سکتور ها رو هم چک کنید که مطمئن باشید

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    پس بهش دس نمیزنم . همینجوری باشه بهتره . سروصدا اینا نداره . فقط یه سرعتش خیلی زیاد شده یه دفعه . البته هارد اکسترنال بود بابام گذاشتش رو لپتابم

5. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس بهش دس نمیزنم . همینجوری باشه بهتره . سروصدا اینا نداره . فقط یه سرعتش خیلی زیاد شده یه دفعه . البته هارد اکسترنال بود بابام گذاشتش رو لپتابم
    با نرم افزاره چکش بکنید امکانات جالی هم داره صدمه ای نمی زنه خودم هر یکی دوهفته یک بار این کار رو میکنم چون هاردم مخصوص ارشیو کردن فست ولی من دارم ازش استفاده دیگه ای میکنم که متاسفانه یه مقدار کند هم هست جدیدا هم سیستمم خاموش نمیشه همش بازی و دانلود
    البته ویندوز 8 و 8.1 کلا سریع میان بالا مثلا 20 ثانیه معمولیه رو هارد من همین حدود بود تازه گفتم کند هم بود

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با نرم افزاره چکش بکنید امکانات جالی هم داره صدمه ای نمی زنه خودم هر یکی دوهفته یک بار این کار رو میکنم چون هاردم مخصوص ارشیو کردن فست ولی من دارم ازش استفاده دیگه ای میکنم که متاسفانه یه مقدار کند هم هست جدیدا هم سیستمم خاموش نمیشه همش بازی و دانلود
    البته ویندوز 8 و 8.1 کلا سریع میان بالا مثلا 20 ثانیه معمولیه رو هارد من همین حدود بود تازه گفتم کند هم بود
    چشم در اولین فرصت چک میکنم نتیجرو میزارم .ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با اون روش ویندوز xp هم که گفتم جواب نداد؟
    روش ویندوز xp رو بهم نگفتی وی خواستم با xp پارتیشن بزنم که اونم نشد

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید دخالت میکنماا . ولی بنظرم fdisc کن .

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با وجود تست چندين روش ، آيا همچنان مشكل I/O Device Error را داريد ؟

فکر نمیکنم شما بتونید مشکل I/O Device Error را برطرف كنيد و بايد به مراكز تخصصي ارسال كنيد . یکی از علتهای I/O Device Error به خاطر وجود مشکل در Firmware هست که هارد دیسک مورد نظر با وجوديكه بطور صحيح توسط سیستم شناسایی میشود اما در هنگام خواندن اطلاعات و یا بوت شدن سیستم عامل و کلاً هر زمانی که سعی می کند به بخش های LBA دسترسی داشته باشد I/O Device Error خواهد داد .

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با وجود تست چندين روش ، آيا همچنان مشكل I/O Device Error را داريد ؟

فکر نمیکنم شما بتونید مشکل I/O Device Error را برطرف كنيد و بايد به مراكز تخصصي ارسال كنيد . یکی از علتهای I/O Device Error به خاطر وجود مشکل در Firmware هست که هارد دیسک مورد نظر با وجوديكه بطور صحيح توسط سیستم شناسایی میشود اما در هنگام خواندن اطلاعات و یا بوت شدن سیستم عامل و کلاً هر زمانی که سعی می کند به بخش های LBA دسترسی داشته باشد I/O Device Error خواهد داد .
    این lba تو خود هارد تعبیه شده ؟ میشه دربارش یه توضیح کوچولو بدین؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •