من دیگه با جی جی ان مشکلی ندارم!
مثل قبل نیس بازم ولی راه افتاده به هر حال!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من دیگه با جی جی ان مشکلی ندارم!
مثل قبل نیس بازم ولی راه افتاده به هر حال!
سلام دوستان
بحثی تو این تاپیک دربارهsnr خوندم که تا به حال هیچ اطلاعی ازش نداشتم ... در این زمینه هم خیلی مبتدی هستم ... اگر یکی از دوستان توضیحاتی برای یه آدم مبتدی بده و مارو از جهالت دربیاره ممنون میشم ... و برای اینکه روی یک خط adsl از میزان snr آگاه بشیم ... آیا نرم افزاری باید استفاده بشه و یا راه دیگه ای هست...
پیشاپیش سپاسگزارم
اینکه این تست سرعت رو گذاشتم، در ادامه تبادل نظرم با دوتا از دوستان بودش که داشتیم سرعت دانلود مستقیم رو با دانلود توررنت مقایسه میکردیم.
شما یا هر دوست دیگه ای که حرفم رو قبول نداره یه تست سرعت ارائه بده که با سرویس 128 باشه واز هر شرکتی در هر جای ایران که دوس دارید.
تست سرعت رو درهر ساعتی از شبانه روز میخواید بذارید. فقط دانلود مستقیم باشه و سرعتش در این حد باشه...
این غیر ممکنه.
حرف منو قبول نداری؟ از هر کس که از نظر شما حرفش درسته بپرس. سرعت دانلود مستقیم امکان نداره به این حد برسه...
آقا جون! نره! تو میگ بدوش؟
اوضاع نابسامان اینترزرت ما
256 - 10 گیگ - سه ماهه - منطقه 4 - پارس آفلاین
من شوخی کردم چرا جدی گرفتیمن خودم از اندیشه سرویس میگیرم 128 نامحدود
کلا بعد از ماه رمضون اوضاع اینترنت خوبی نداشتیم، خود من تا قبل ماه رمضون شب و روز لینک مستقیم و غیر مستقیم لینک کجو تورنت با سرعت 147KBps با سرویس 128 پارس آنلاین میگرفتم ولی الان خاطرش به جا مونده(فیلمایی که دانلود کردم
)
سلام دوست من، می تونم ازتون بپرسم چرا و کجای این عکس، اینترنت نابسامان شما رو نشون می ده؟
مثه اینکه خوشحالی ما دووم نداشت !! وضعیت فوق مزخرفه !! اصلا صفحات باز نمیشن !!
کم کم دارم فکر میکنم دیال اپ هم بد چیزی نیستا
.
هیشکی نمیدونه اینا دارن چه غلطی میکنن ؟! از 4.5 روز هم گذشته این وضعیت !!!
چون اگه حالش خوب باشه باید 196 کیلو دانلود کنه و موقع دانلود رایگان هم سرعت به زیر 40 میرسه>و چند روزی میشه که نوسان سرعت زیاد شده،پینگ بالاست و کلا جا شما خالی اوضاعی داریم باهاش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)