تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 895 از 2376 اولاول ... 39579584588589189289389489589689789889990594599513951895 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,941 به 8,950 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

جباري: مقابل کره شمالى هم پاس گل ميدهم
    تيمملى امروز در دومين بازى خود در مرحله نهايى مسابقات مقدماتى جام جهانى 2010 به مصاف کرهشمالى خواهد رفت. در اين باره با مجتبى جبارى که به طور حتم در اين مسابقه فرصت همراهى ايران را پيدا خواهد کرد تماس گرفتيم و با او مصاحبهاى انجام داديم که ميخوانيد:
    زمان برگزارى بازى با کرهشمالى فرارسيد.
    اين يک مسابقه حساس براى تيمملى ايران است و ما از اين مسابقه فقط يک چيز را طلب ميکنيم.
    پيروزي؟
    بايد اين اتفاق خوشايند رخ دهد. تيمى که ميخواهد راهى مسابقات جام جهانى شود، بايد در خانه به پيروزى دست يابد. امروز با تمام قدرت در زمين حاضر خواهيم شد و با حمايت تماشاگرانى که براى تشويق تيمملى کشورمان به ورزشگاه آزادى ميآيند، راه پيروزى هموارتر از قبل ميشود.
    کرهشمالى حريف آسانى براى تيمملى ايران نخواهد بود.
    از اين موضوع باخبر هستيم، کرهشمالى يکى از تيمهاى خوب فعلى قاره آسياست. آنها به شايستگى از گروه خود صعود کردند و در اين دو بازى اخير خود در مرحله نهايى مسابقات مقدماتى جام جهانى 2010نتايج مطلوبى را به دست آوردهاند. کرهايها در امارات موفق شدند حريفشان را مغلوب سازند و موفق به متوقف کردن کرهجنوبى شدهاند. نتايج اين تيم بيانگر آن است که نبايد حريف امروزمان را حريفى از پيش باخته بدانيم بلکه بايد از تمام قدرت خود استفاده لازم را ببريم تا بتوانيم به پيروزى و کسب هر سه امتياز بازى دست يابيم.
    شناخت شما از کره شمالى چقدر است؟
    شناخت کاملى از اين تيم داريم، در تمرينات، مربيان نقاط ضعف و قدرت حريف را آناليز کردهاند و اطلاعات کاملى را از کرهشمالى در اختيارمان گذاشتهاند. بنابراين ميدانيم چگونه و با چه روش بايد برابر اين تيم سرعتى قرار بگيريم.
    آيا وضع تيمملى براى اين مسابقه رضايتبخش است؟
    تاحدود زيادى بله، ما تمرينات منظم و فشردهاى را پشت سر گذاشتهايم، انگيزه زيادى داريم و مهمتر از همه اينکه روحيه پيروزى و مبارزهطلبى در بين تکتک بچهها موج ميزند و اين يک امتياز مثبت است.
    در ترکيب تيمملى تو را خواهيم ديد؟
    نميدانم. شايد. اين موضوعى است که بستگى به نظر على دايى سرمربى تيمملى دارد و او بايد در اين باره تصميم بگيرد.
    در بازى با عربستان وقتى به زمين آمدى پاس گل دادي؟
    اگر امروز هم بازى کنم، سعى خواهم کرد تا پاس گل بدهم و نقش مثبتى در پيروزى احتمالى تيم ايفا نمايم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نيمروزي با افشين و امير

- آقاي قطبي ما استقلالي هستيم، اما شما را دوست داريم!
    ---------------------------------------------

ورزشگاه انقلاب و صداوسيماي جمهوري اسلامي، دو مجتمع عظيم با كاربري‌هاي متفاوت هستند كه كنار هم پهلو گرفته‌اند. صداوسيما در ضلع شمالي پارك ملت، مجموعه‌اي است با ساختمان‌هاي كوتاه و بلند و هزاران كارمند؛ و مجموعه انقلاب، مجتمع سرسبز ورزشي در ضلع شرقي خيابان سئول. يك مجموعه ورزشي با هزاران مراجعه‌كننده در طول روز...
    ديروز، دقايقي پس از اينكه افشين قطبي‌گفت‌وگوي خود در شبكه پنجم سيما را به پايان رساند و از در شمال، مشرف به مجموعه انقلاب به سمت منزل رفت، امير قلعه‌نويي با مرسدس توسي‌رنگش، پايش را روي زمين پاركينگ مجموعه گذاشت. او كه شلوار سرمه‌اي و پيراهن ورزشي آبي‌تيره بر تن داشت، براي چندمين روز متوالي به آرامش جاده سلامتي اين مجموعه پناه آورده بود. مسافتي آسفالته و حدودا يكي، دو كيلومتري كه اصولا در تيول مردمي است كه آرامش خاطر دارند. بچه‌هاي بالا!

تپه صبا، بلندترين مكان صداوسيماست. تپه‌اي سرسبز كه در جاده كوهستاني كارمندان را به قله آن مي‌رساند. اين تپه از دير‌باز محل توليدو پخش برنامه صبح‌بخير ايران بوده است و بعدها شبكه پنج (تهران) نيز با ساخت چند استوديو در آن اعلام موجوديت كرده است. در حال حاضر برنامه‌هاي صبح‌عالي به‌خير (شبكه يك) و صبح تهران (شبكه پنج) از سازه‌هاي موجود در اين تپه روي آنتن مي‌روند.
    ديروز صبح، حول و حوش ساعت 8 بود كه خبر آمد افشين قطبي ميهمان برنامه شبكه پنج است و قرار است در برنامه‌اي مقابل مهدي واعظي - مجري ورزشي برنامه صبحگاهي شبكه پنج – بنشيند. قطبي كه ارديبهشت‌ماه گذشته نيز همراه همسرش در برنامه شبكه اول حاضر شده بود، با كت سرمه‌اي رنگ و شلوار توسي (با دكمه‌هاي طلايي رنگ) وارد محوطه شد و فضا را تحت‌تاثير خود قرار داد.
    - آقاي قطبي ما استقلالي هستيم، اما شما را دوست داريم!
    اين فرهاد مصلح (نورپرداز) بود كه در مكالمه كوتاهش به سرمربي پرسپوليس انرژي داد.

علي بيات، بازيكن دهه 40 تاج است كه صبح‌ها با روزنامه اعتماد ملي به ورزشگاه انقلاب مي‌آيد و در كافي‌شاپ ابتداي جاده تندرستي مي‌نشيند. پيرمرد سپيدمويي كه هنگام نوشيدن چاي نيمروزي، ناگهان سرمربي استقلال را مقابل خود مي‌بيند كه دستش را روي سينه گذاشته و احوال مي‌پرسد. او ديروز از شوق رفتار فروتنانه امير، مطالعه را رها كرده و با او به دويدن نرم پرداخت. قلعه‌نويي البته در طول اين «نرم‌دوي» مجبور بود جواب سلام ورزشكاران زن و مرد را بدهد. در حالي كه همه از او درباره بازي با برق مي‌پرسيدند و او مي‌گفت: «دعا كنيد.»

افشين، اتاق رژي – بخش كارگرداني – را در مشتش گرفته. مثل هميشه مي‌خندد اما با كسي دست نمي‌دهد: «سرما خوردم!» از او درباره چهار گل خورده بازي با ابومسلم مي‌پرسند و او جواب مي‌دهد: «با يك بازي قضاوت نكنيد. ما بهتر مي‌شويم.» قطبي موهايش را به عقب شانه كرده و با همان روحيه بشاش با همه ارتباط برقرار مي‌كند. يكي مي‌گويد: «آقا تو را به خدا فولاد را ببريد.» و اين تلنگري به سرمربي پرسپوليس است براي آنكه فراموش نكند در چه موقعيتي قرار دارد.

قطبي و قلعه‌نويي به همنشيني يكديگر خو گرفته‌اند. اين دو در شرايطي صبح را ظهر كردند كه موقعيت‌شان بعد از داربي متفاوت با ابتداي فصل است. درباره قطبي شايعات از در و ديوار بالا مي‌رود و امير مشغله‌اي به نام كميته فني دارد. اين دو صبح ديروز در حالي ريه‌ها را پر از اكسيژن مي‌كردند كه مي‌دانستند در پس صبح، روزي پرماجرا در انتظارشان است. مثل هميشه. مثل همه مربيان استقلال و پرسپوليس!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حسين کاظمي يك ميليون تومان جريمه نقدي و يک جلسه محروم شد

خبرگزاري آريا- حسين كاظمى به پرداخت يك ميليون تومان جريمه و يك جلسه محروميت از همراهى تيمش محكوم شد.

به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، كميته انضباطى فدراسيون فوتبال پس از تماشاى فيلم بازى استقلال و پرسپوليس در صحنه كرنرى كه درگيرى بين حسين كاظمى و سپهر حيدرى به وجود آمده بود، كاظمى بازيكن استقلال را مقصر دانست و در حكمى اين بازيكن را محكوم كرد. بر اساس حكم كميته انضباطى فدراسيون فوتبال، كاظمى بايد مبلغ يك ميليون تومان جريمه بپردازد. همچنين اين بازيكن به يك جلسه محروميت از همراهى استقلال محكوم شد. اين حركت در پرونده «كاظمى» نيز درج شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال تهران از كميته انضباطى تشكر كرد

خبرگزاري آريا- باشگاه استقلال تهران با صدور اطلاعيه اى براى تشويق «سياوش اكبرپور» توسط كميته انضباطى فدراسيون فوتبال، از اين كميته تقدير و تشكر كرد.

به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، در قسمتى از اين اطلاعيه آمده است: «سياست تشويق در كنار تنبيه همواره مفيد، مؤثر و كارساز بوده است و خوشبختانه، «شريفى» و كميته انضباطى به اين مهم عمل كردند. باشگاه استقلال فارغ از احكامى كه از سوى اين كميته براى اين باشگاه صادر شده است، ضرورى مى داند از رفتار آموزنده و متفاوت كميته انضباطى نسبت به سياوش اكبرپور قدردانى و تشكر كند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

لطفي: از رفتار فتح الله‌زاده در روز آخر ناراحت شدم

خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم فوتبال استقلال گفت: از فتح ا...زاده بابت اينكه مرا به دفتر راه نداد، ناراحت شدم.

سعيد لطفي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره باقيمانده مطالباتش از استقلال اظهار داشت: از باشگاه چك هاي برگشتي دارم كه مربوط به سال هاي 85 و 86 است. در روزهاي آخري هم كه فتح ا...زاده در باشگاه بود، تلاش كردم پولم را بگيرم؛ اما نشد.
    وي كه سه روز قبل از بركناري مديرعامل استقلال در محل باشگاه با فتح‌ا...زاده برخورد لفظي پيدا كرده بود، عنوان كرد: از اين باشگاه 130 ميليون تومان مي خواهم. روزي كه به باشگاه رفتم، مرا به دفتر راه نداد و با داد و بيداد به من گفت كه نبايد ديگر از او توقع داشته باشم تا پولم را بگيرم.
    بازيكن فعلي تيم پيكان ادامه داد: توقع اين رفتار را از او نداشتم. چندين سال بود در استقلال حضور داشتم و فكر نمي كردم اين رفتار را با من داشته باشد. ما بازيكنان هميشه به احترام او حرفي نمي زديم.
    وي در پاسخ به اينكه با مديريت جديد به چه تعاملي رسيده است، گفت: با آقاي واعظ جلسه اي داشتم و قول دادند مقداري از پول را بدهند تا وضعيت باشگاه درست شود.
    لطفي خاطر نشان ساخت: اكنون هم براي استقلال آرزوي موفقيت مي‌كنم؛ حتي براي فتح ا... زاده هم كه آن رفتار را با من كرد، همين آرزو را دارم.
    مدافع سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: علي فتح ا... زاده به من بي حرمتي كرد؛‌ اما حكم جلب وي را نگرفتم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با تصميم باشگاه صورت مي‌گيرد

گزارش تمرين استقلال از روي سكوها

خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال در تصميمي جديد، اجازه تهيه گزارش تمرين از سوي خبرنگاران را در كنار زمين را نمي دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بنا به اعلام باشگاه استقلال، در روز هايي كه حضور عموم از جمله هواداران و خبرنگاران در تمرين آزاد است، خبرنگاران براي تهيه گزارش نمي‌توانند كنار پيست قرار گيرند.
    خبرنگاران بايد از روي سكو يا جايگاه ويژه ورزشگاه دستگردي به كار تهيه گزارش بپردازند. امير قلعه نويي چندي قبل به دليل حضور پر تعداد خبرنگاران در كنار زمين و انعكاس حرف هاي او با بازيكنان در مطبوعات از باشگاه خواسته بود كه فكري به حال اين وضعيت كنند و باشگاه هم با اين تصميم در صدد حل اين مشكل كرده است.
    فقط تصويربرداران صدا و سيما، بدون گزارشگران حق دارند كنار پيست به تهيه فيلم تمرين بپردازند. آنها قبل يا بعد از تمرين مي توانند با سرمربي اين تيم مصاحبه كنند.
    ظاهرا ساير خبرنگاران براي مصاحبه با قلعه نويي بايد تا آماده شدن اتاق كنفرانس دستگردي منتظر باشند.
    اين تصميم از روز گذشته در محل تمرين اجرايي شده است.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یکی نیست بگه باتیمی که حداقل 20 میلیون طرفدار داره یکم مودب باش....

تیمی که هوادار نداشته باشه مثل یه ادم تنهاس که هیچ اتکایی نداره
    برو آقا برو تا تیمت 1 میلیون نفر طرفدار نداره حق حرف زدن درباره ی ما رو نداری

وه موریژ رو دی سینما لید توای ( کردیه )

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

بيك‌زاده: بايد اعتماد به نفسم را افزايش دهم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: بازي در تيم‌هاي بزرگ اعتماد به نفس مي‌خواهد و بايد آن را تقويت كنم.

هاشم بيك زاده در گفت و گو با خبرنگار فارس، در باره اينكه چرا هنوز نتوانسته در استقلال به بازيكن قابل اعتنايي تبديل شود، اظهار داشت: روز به روز در حال بهتر شدن هستم. قدم به قدم در حال قرار گرفتن در تركيب اصلي هستم.
    وي افزود: همان بيك زاده گذشته هستم. بازي در تيم هاي بزرگ روحيه متفاوتي مي‌خواهد و بايد خودم را هرچه زودتر با شرايط وفق دهم.
    اين بازيكن درباره اينكه گفته بود تا پايان فصل در اين تيم به دليل جو آن دوام نمي‌آورد، عنوان كرد: اين حرف را نزده ام. چرا بايد چنين حرفي را بزنم؟ اكنون از خيلي بازيكنان آماده تر هستم؛ اما اين تشخيص سرمربي است كه چه زماني از بازيكنان خود استفاده كند.
    بيك زاده كه در بازي گذشته مقابل مقاومت مورد استفاده قرار نگرفت، ادامه داد: براي اين ديدار كاملا آماده بودم؛ اما تشخيص قلعه نويي بود كه از منيعي استفاده كند. او هم بازي خوبي انجم داد. بايد تلاش كنم تا سرمربي را براي استفاده از خودم قانع كنم.
    اين بازيكن كه تا چندي قبل در تيم ملي مورد توجه علي دايي قرار مي گرفت، ابراز داشت: اول بايد خودم را در استقلال به تثبيت برسانم تا بتوانم نظر علي دايي را جلب كنم.
    وي درباره انتقاد قلعه نويي بعد از باخت در بازي دوستانه مقابل استيل آذين، گفت: او حق داشت چون انتظاراتي از تيم دارد كه نتوانستيم آن را برآورده كنيم. بعضي اوقات مي شود اين انتظارات برآورده نشود. فوتبال برد و باخت دارد و در ضمن، استيل آذين هم بازي خوبي انجام داد.
    بيك زاده درباره مسابقه مقابل برق شيراز خاطر نشان ساخت: شرايط خوبي داريم. بايد مقابل برق سه امتياز را بگيرم تا هم اولين شكست را به آنها تحميل كنيم و هم اين روند پيروزي را ادامه دهيم.
    ديدار تيم هاي استقلال و برق شيراز از هفته پنجم جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به دليل اعتراض به رفتار قلعه نويي

خبرنگاران با ناراحتي محل تمرين استقلال را ترك كردند

خبرگزاري فارس: برخي از خبرنگاران حاضر در تمرين استقلال، به دليل ناراحتي از رفتار سرمربي اين تيم محل تمرين را ترك كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال امروز در ورزشگاه دستگردي تمرين كرد.
    به جز 4 بازيكن ملي پوش ساير بازيكنان در اين تمرين حضور داشتند.
    هاشم بيك زاده به دليل مصدوميت زودتر محل تمرين را ترك كرد.
    فرهاد مجيدي كه در روزهاي گذشته جدا از سايرين تمرين مي كرد، امروز با برطرف شدن مصدوميتش با ساير بازيكنان تمرين كرد.
    امير قلعه نويي به خبرنگاران دستور داد به جاي حضور در كنار زمين به روي سكوها بروند كه اين مسئله باعث رنجش خاطر خبرنگاران حاضر در تمرين شد و شماري از آنها پس از اين اتفاق، با ناراحتي ورزشگاه را ترك كردند.

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

ایول بایرن داری می ترکونی ها
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •