فکر نکنم .مال ماناماد قبلش اگه واریز کنی به عنوان ترافیک پولو میخوره بهتره قبلش با 2020 بتماسی.
فکر نکنم .مال ماناماد قبلش اگه واریز کنی به عنوان ترافیک پولو میخوره بهتره قبلش با 2020 بتماسی.
Last edited by farshad0123; 08-01-2014 at 02:21.
فعلا هم از پینگ راضیم هم از سرعت دانلود
امروز بعد از 1 سال که خطم روی 4 مگ بسته شده بود ، به 2 مگ تنزل پیدا کرد ، زنگ زدم پشتیبانی که چرا خطم رو از 4 مگ به 2 مگ کاهش دادین ، جواب داده که کار سیستمه و حتی پایین تر هم ممکنه بیاد !!! به طرف میگم وقتی قرار دادم 2 مگه چطور ممکنه کمترم بشه بازم میگه کار سیستم منم قاطی کردم گوشی رو گذاشتم واقعا پشتیبانی مخابرات بی سواد ترین پشتیبانی ADSL تو دنیاست.
مال کجاست ؟ ضحی یا ماناماد یا....؟
ماله ضحی کیشه
منم اون موقع که ماناماد بودم 1مگ میگرفتم و دان استریمو رو 17مگ بسته بودن و بعضی روزا سرعت تا250هم میرفت با پراک30 تونستم با سرعت 1مگابایت دانلود کنم اما یه بار 2مگ شارژ کردم و 2روز اول دان استریم رو همون 17مگ بود و در حالت عادی سرعت تا 300 کیلوبایت هم میرفت اما بعد از 2روز رو 1مگ بستن در حالی که 2مگ گرفته بودم نزدیک 20 بار زنگ زدم تا به زور گذاشتن رو 2مگ
نمیدونم چرا اینقدر سخت میگیرن قبلا ضحی خودش 2مگو رو 4مگ میبست اما الان به پشتیبانی هم که زنگ بزنی هیچ فایده ای نداره
اینم وضع الان:
![]()
Last edited by farshad0123; 08-01-2014 at 21:48.
چون اگه زیاد ببندن پهنای باند بیشتری مصرف میشه و نتیجش میشه وضع فعلی مخابرات .یه طوری میبندن که بیشتر نتونی بگیری ..
سرعت خیلی افتضاحه حدودا 3 کیلوبایت هم از داخل هم از خارج الان با ایرانسل اومدم.ظاهرا الان فقط ضحی سرعتش خوبه .ماناماد که کلا ر.........
برا منم صفحه باز كردن كندتر شده idm جديد هيچ غمي واسه دانلود نزاشته
Last edited by farshad0123; 08-01-2014 at 23:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)