در مورد سوال اولتون نظری ندارم چون بوش نکردم
در مورد سوال دوم
بلو فورمن
رویال بلو
پیشنهاد های منه اون دوتای دیگه اصلا در حد این دوتا که عرض کردم نیستن
موفق باشید
در مورد سوال اولتون نظری ندارم چون بوش نکردم
در مورد سوال دوم
بلو فورمن
رویال بلو
پیشنهاد های منه اون دوتای دیگه اصلا در حد این دوتا که عرض کردم نیستن
موفق باشید
چند نمونه ازعطرهائی با رایحه صابونی که مثل عطر هاواک بوداشته باشند و جیداجمل هم تقریبا هم خانواده عطرهای صابونی هست طبق گفته(پرفیوم نیوز) رو نام ببرین لطفا..
در ساخت عطر برای محصولات کاربردی (محصولات شوینده، آرایشی و بهداشتی) کارکرد عطر اعم از انتشار و ماندگاری، بر زیبایی آن اولویت دارد. بدین معنی که شما هنگام استشمام عطر این محصولات ممکن است رایحه ی زیبا، متعادل و خوش آیندی را پیدا ننمایید. امّا مطمئنّاً این رایحه بسیار منتشرشونده و در عین حال در محصول مورد نظر بسیار ماندگار است.
عطّاران برای ساخت این رایحه ها الزاماتی از قبیل توانایی عطر برای پوشاندن بوی نامطبوع بیس محصول (مثلاً بوی نامطبوع چربی موجود در صابون) سازگاری با بیس و ظرف پلاستیکی و ... را بسیار مهم تر از زیبایی رایحه می شمارند.
این بخش از عطّاری، رشته ای جدا از عطّاری برای انسان (عطّاری فاخر) است و عطّاران بصورت تخصّصی در این بخش فعّالیّت می نمایند. بدین معنی که عطّاران این بخش فقط و فقط برای محصولات و نه برای انسان ها عطر طرّاحی می نمایند.
بنظر می رسد برای ما ایرانی ها که کارکرد عطر فوق العاده مهم است عطر محصولات کاربردی بتواند سلیقه مان را برآورده نماید.
Last edited by sharif.1.attar; 18-05-2013 at 21:01.
سلام بر دوستان
عطری خنک مناسب فصل بهار و تابستان با پخش بوی بسیار بالا میخواستم، از دوستان کسی برندی که استفاده کرده باشه و از نتیجه اش مطمئن باشه سراغ داره؟
سلام دوست عزیز
ورساچه پورهم
چمپیون دیویدوف
آزارو لجند
پیشنهاد هایی هستند که بنده به شما دارم
با احترام
بهترین مدرسه ی عطّاری در دنیا مدرسه ی عطّاری شرکت معظّم جیوودان که در شهر پاریس واقع شده است. بانی این مدرسه در سال 1946 عطّار چیره دست جین کارلز بوده است. اوّلین فارغ التحصیل این مدرسه عطّار بزرگ جان کلود الینا است که عطّار-در خانه ی شرکت هِرمِس می باشد.
در این مدرسه سالانه تعداد زیادی از افراد درخواست ورود می دهند. ولی از بین این افراد فقط 80 نفر و پس از شش ماه این 80 نفر به 8 نفر سرند می شوند. افرادی که پس از دوره ی 6 ماهه نتوانند چشم بسته 200 مادّه ی اوّلیّه ی معطّر را شناسایی نمایند از میان دانشجویان غربال می گردند.
در این مدرسه، دانشجویان از ابتدای ورود به استخدام شرکت جیوودان در آمده و پس از پایان تحصیلات چندین ساله، متعهّدند به مدّت 10 سال در استخدام جیوودان باشند.
درصد زیادی از عطّاران بزرگ دنیا از این مدرسه فارغ التحصیل گردیده اند. امیدوارم روزی ایرانی ها نیز وارد این مدرسه و فارغ التحصیل شوند.
امروز Herod از Marly رو تست کردم. شروعش جالب نبود ، کلا" آدم یاد ادویه ها مخصوصا" مدل بازار رضای مشهد میافتهولی یکم که می گذره ، شیرینیش بیشتر و بیشتر میشه ، و بوش رو به زیبایی تغییر میده. کار بسیار قوی ای هست. پخش بو و موندگاریش بسیار بالاست ، 10/10 . از لحاظ رایحه هم 8/10 . در کل کار خیلی خوبیه.
چند قیمت داری؟؟انقدری که تعریفش میدن خوب هست؟
520 می داد ، البته قیمت پایین تر هم می تونی پیدا کنی.
در مورد بخش دوم هم بگم کیفیت کار بسیار بالا هست. منتهی ، در مورد رایحه خودتون باید نظر بدین. شروعش به شدت اسپایسی هست ، حالا نمی دونم این طور رایحه هارو دوست دارید یا نه! حتما" تستش کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)