اگر خدا قبول کنه
اگر خدا قبول کنه
1- از هردو ولی از عشق بیشتر
2- در مورد هرچی که فکر کنی شعر گفته ام
3-نه
4-اینو باید اطرافیان جواب بدن/ شاید هم نباشه
سلام آقای محمد جاوید.
اون سوال 8 را جدی گفتم ولی خوب ...(اگه می گفتید آبرویم می رفت)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1- تا به حال در چه موضوعاتی شعر گفته اید؟
2- رابطه ی زمین شناسی با شعر چیه؟(اصلا ربط دارد؟)
3- چند بار شده دروغی بگید و بعد به خاطر آن مجبور شدید دروغ های دیگری هم بگید؟
4- چند تا از شعرهایتان در این سایت(انجمن)هست؟آیا تایپیک خاصی برای شعر هایتان دارید؟آدرسش؟
5- کامپیوتر و اینترنت هر کدام (جدا جدا جواب دهید:1- کامپیوتر 2- اینترنت) چه نقشی در شعر دارند؟چه کمکی به شاعر می کنند؟
6- چند شعر در مورد دفاع مقدس گفته اید؟
7- تا حالا شده همینطور برای شعرهایتان در دلتان آهنگ بسازید؟چند بار؟(منظورم از آهنگ وزن و آهنگ شعر نیست منظورم یک موسیقی برای شعر است)
8- به سایتتان رفتم از همه بیشتر طنز گفته اید .چرا؟من همینطور شانسی شعر نخبه به تعبیر امروزی را خواندم خیلی قشنگ بود؟
9- اجازه هست با ذکر منبع از شعرهایتان در امضایم استفاده کنم؟
سلام خوب هستید یه سوال داشتم از خدمتتون (ینی دو سوال) 1- این عکس اواتارتون کی هستن؟ 2- منو تا بحال تو انجمن دیدین یا خیر؟
دوست عزيز ما بعد از هر صندلي نشين دوروز وقت ميديم به كاربران براي مطرح كردن چنين بحث هايي . ولي اينكه ميون صندلي نشيني كسي چنين بحثي مطرح بشه توهين به صندلي نشين هستش. در مورد سوالتون هم اين يه مورد رو جواب ميدم. به نظر من هر چيزي كه با اقبال عمومي مواجه بشه يني خوبه. براي من شخصا اقبال عمومي مهمترين چيز براي تشخيص كيفيت يك چيز هستش. به هرحال ولي صندلي داغ نقوصي هم داره كه بايد برطرف بشه. ممنون
گيم هكر عزيز از دادن پست هاي پياپي پرهيز كنيد لطفا
دوست عزيز خوشحاليم از اينكه شما هستيد. ولي اگه منظورتون اعلام امادگي براي صندلي نشيني هستش بايد يا از طريق پ خ به بنده اعلام كنيد و يا در روزهايي كه صندلي نشين نداريم عنوان كنيد. ممنون
به نظرت مهمترين مشكل امروز ايران چيه ؟
سلام
خوب يكبار برايم يك دوبيتي تجاري گفتيد
يكبار هم يك شعر به مناسبت روز تولدم
اصولا از شعر سفارشي خوشتتان ميايد؟
تا حالا با شعر كار ات را جلو برديد؟(از مهلكه جستيد؟)
شعري كه برات خيلي سود داشت؟؟؟
هنوز دختران و پسران را داريد؟؟
مطالب چه كاربران و چه بخشهايي را دنبال ميكنيد و خوشتان ميايد؟؟
ممنون جاويد عزيز.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)