سلام محمد جان.
اینم نتیجه نورتون :
محتوای مخفی: نتیجه
چند تا رو اجرا کردم اما نشد.من Process ها رو دقیق بررسی نکردم ولی خود نورتون چیزی در حال اجرا نشون نمیداد.
![]()
سلام محمد جان.
اینم نتیجه نورتون :
محتوای مخفی: نتیجه
چند تا رو اجرا کردم اما نشد.من Process ها رو دقیق بررسی نکردم ولی خود نورتون چیزی در حال اجرا نشون نمیداد.
![]()
سلام بچه ها خیلی وقته فرصت نکرده بودم بیام اینجا.
می خوام یه آزمایشی بکنم در رابطه با این قابلیت ترمیمی که نورتون یا کسپر یا avg دارن که مثلا اگر ویروسی گرفت و آسیب اساسی به سیستم عامل زد ترمیمش می کنن و نیاز به کمک همتون دارم و خواهش میکنم اگر شما هم امکانش رو دارید تست کنید حالا می گم چجوری کمک کنید.
من یه 1 سال پیش بود کلا کسپر کار می کردم تا سیستمم سالیتی(یا یه همچین اسمی) گرفت و اون موقع کسپر پاکش کرد ولی از اون موقع تا حالا کلیپ برد ویندوزم از کار افتاده و خود کسپر هم این مشکل رو شناسایی کرد و برای ترمیم ریستارت کرد سیستم رو ولی مشکل حل نشد بعد اون کلا نورتون دارم اونم مشکل رو حل نکرده و البته قبلش بیت دیفندر هم داشتم که اونم هیچی.کلی هم برنامه های رفع مشکل ریجیستری و نمی دونم برنامه های رفع ایراد ویندوز و .... اینا گرفتم ولی مشکلم حل نشد.مشکل کلیپ برد هم برای اونایی که نمی دونن یعنی مثلا الان یه صفحه وب جلوتون بازه می خواید یه متنی رو ازش کپی پیست کنید تو ورد ولی متن به کلیپ برد نرفته که کپی بخواد بشه و چند بار باید این کار بکنید تا انجام بشه.
خب حالا من دقیقا دنبال این ویروس هام که مستقیما فایل های اصلی ویندوز رو داغون می کنن و دنبال اون ویروس هایی که مثلا حالت کیلاگر دارن یا دانلودر هستن نیستم می خوام با کمک شما یه مجموعه چند ده تایی از اینا تا 2 ماه دیگه جمع کنیم و این قابلیت ترمیم ویروس کش ها(عمدتا اینترنت سکوریتی ها و یا مثلا پیور کسپر یا 360 نورتون) رو تست کنیم.
فایلایی که برای این آزمون قرار می دید حتما در پستی که می زارید بنویسید که مخرب فایل های سیستمی و ویندوز هست و مربوط به تست قابلیت ترمیمه.
من سعی می کنم تا 5 شنبه یه چند نمونه خوب بزارم.
سلام
سیستم تون را Malwarebyte Anti-Malware اسکن کنید فکر کنم مشکل را حل کنه ترمیم رجیستری خیلی خوبی داره
سلام چون کاسپر داشتین و اون ویروس رو ازبین برد و نتونست جلوی خراب کاری ویندوز رو بگیره. دیگه ویندوز خراب شده هست و با هر انتی دیگه هم تست کنی نتیجه نمیگیری مگه اینکه از اول بیت یا نورتون یا ای وی جی داشتین ومیدید که در مقابل این ویروس چه واکنشی نشون میدادن
ماهی 1 بار با MBAM سیستم رو فول اسکن می کنم ولی مشکل خاصی رو نشون نمی ده که بخواد ترمیم کنه.کلا این قضیه ای که برام پیش اومد رو برای این گفتم که دوستان بهتر متوجه بشن که دنبال چه نوع بد افزار هایی هستم.
ممنون
فایل مرتبط :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد : 123
اگر کسی از دوستان بیتی داره لطفا تست کنه
فالسه یا ویروس ؟
این ویروس توتال
اینم نتیجه با بیت
جالبه زدم نورتون اسکنش کنه کلا نورتون بسته شد.
هنوزم نورتون بالا نیومده با این که ریستارت کردم.
ویروسی به تازگی منتشر شده است که می تواند تا آخرین برگ اسکانس دستگاه عابر بانک را تخلیه کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران یک نرم افزار مخرب توانسته است موجودی های عابر بانکی در مکزیک را خالی کند این ویروس به سرعت در حال انتشار است و تا به انگلستان هم نیز رسیده است.
شرکت امنیتی سیمانتک اعلام کرده است که اقدامات ویژه ای برای برخورد با دزد عابر بانک ها صورت گرفته است. سیمانتک وظیفه تامین امنیت سیستم های انتقال پول مکزیک را بر عهده دارد.
این ویروس بسیار ساده عمل می کند و به سوار شدن بر روی ویندوز دستگاه عابر بانک با جناب دزد رابطه برقرار می کند و می تواند تا آخرین برگ اسکناس صندوق را خالی کند.
asriran.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)