تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 894 از 946 اولاول ... 394794844884890891892893894895896897898904944 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,931 به 8,940 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام محمد جان.
    اینم نتیجه نورتون :

محتوای مخفی: نتیجه 

شماره 5 باقی موند.

چند تا رو اجرا کردم اما نشد.من Process ها رو دقیق بررسی نکردم ولی خود نورتون چیزی در حال اجرا نشون نمیداد.

2. 10 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام بچه ها خیلی وقته فرصت نکرده بودم بیام اینجا.

می خوام یه آزمایشی بکنم در رابطه با این قابلیت ترمیمی که نورتون یا کسپر یا avg دارن که مثلا اگر ویروسی گرفت و آسیب اساسی به سیستم عامل زد ترمیمش می کنن و نیاز به کمک همتون دارم و خواهش میکنم اگر شما هم امکانش رو دارید تست کنید حالا می گم چجوری کمک کنید.

من یه 1 سال پیش بود کلا کسپر کار می کردم تا سیستمم سالیتی(یا یه همچین اسمی) گرفت و اون موقع کسپر پاکش کرد ولی از اون موقع تا حالا کلیپ برد ویندوزم از کار افتاده و خود کسپر هم این مشکل رو شناسایی کرد و برای ترمیم ریستارت کرد سیستم رو ولی مشکل حل نشد بعد اون کلا نورتون دارم اونم مشکل رو حل نکرده و البته قبلش بیت دیفندر هم داشتم که اونم هیچی.کلی هم برنامه های رفع مشکل ریجیستری و نمی دونم برنامه های رفع ایراد ویندوز و .... اینا گرفتم ولی مشکلم حل نشد.مشکل کلیپ برد هم برای اونایی که نمی دونن یعنی مثلا الان یه صفحه وب جلوتون بازه می خواید یه متنی رو ازش کپی پیست کنید تو ورد ولی متن به کلیپ برد نرفته که کپی بخواد بشه و چند بار باید این کار بکنید تا انجام بشه.

خب حالا من دقیقا دنبال این ویروس هام که مستقیما فایل های اصلی ویندوز رو داغون می کنن و دنبال اون ویروس هایی که مثلا حالت کیلاگر دارن یا دانلودر هستن نیستم می خوام با کمک شما یه مجموعه چند ده تایی از اینا تا 2 ماه دیگه جمع کنیم و این قابلیت ترمیم ویروس کش ها(عمدتا اینترنت سکوریتی ها و یا مثلا پیور کسپر یا 360 نورتون) رو تست کنیم.

فایلایی که برای این آزمون قرار می دید حتما در پستی که می زارید بنویسید که مخرب فایل های سیستمی و ویندوز هست و مربوط به تست قابلیت ترمیمه.

من سعی می کنم تا 5 شنبه یه چند نمونه خوب بزارم.

4. 3 کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

می خوام یه آزمایشی بکنم در رابطه با این قابلیت ترمیمی که نورتون یا کسپر یا avg دارن که مثلا اگر ویروسی گرفت و آسیب اساسی به سیستم عامل زد ترمیمش می کنن و نیاز به کمک همتون دارم و خواهش میکنم اگر شما هم امکانش رو دارید تست کنید حالا می گم چجوری کمک کنید.

من یه 1 سال پیش بود کلا کسپر کار می کردم تا سیستمم سالیتی(یا یه همچین اسمی) گرفت و اون موقع کسپر پاکش کرد ولی از اون موقع تا حالا کلیپ برد ویندوزم از کار افتاده و خود کسپر هم این مشکل رو شناسایی کرد و برای ترمیم ریستارت کرد سیستم رو ولی مشکل حل نشد بعد اون کلا نورتون دارم اونم مشکل رو حل نکرده و البته قبلش بیت دیفندر هم داشتم که اونم هیچی.کلی هم برنامه های رفع مشکل ریجیستری و نمی دونم برنامه های رفع ایراد ویندوز و .... اینا گرفتم ولی مشکلم حل نشد.مشکل کلیپ برد هم برای اونایی که نمی دونن یعنی مثلا الان یه صفحه وب جلوتون بازه می خواید یه متنی رو ازش کپی پیست کنید تو ورد ولی متن به کلیپ برد نرفته که کپی بخواد بشه و چند بار باید این کار بکنید تا انجام بشه.

خب حالا من دقیقا دنبال این ویروس هام که مستقیما فایل های اصلی ویندوز رو داغون می کنن و دنبال اون ویروس هایی که مثلا حالت کیلاگر دارن یا دانلودر هستن نیستم می خوام با کمک شما یه مجموعه چند ده تایی از اینا تا 2 ماه دیگه جمع کنیم و این قابلیت ترمیم ویروس کش ها(عمدتا اینترنت سکوریتی ها و یا مثلا پیور کسپر یا 360 نورتون) رو تست کنیم.

فایلایی که برای این آزمون قرار می دید حتما در پستی که می زارید بنویسید که مخرب فایل های سیستمی و ویندوز هست و مربوط به تست قابلیت ترمیمه.

من سعی می کنم تا 5 شنبه یه چند نمونه خوب بزارم.

سلام

سیستم تون را Malwarebyte Anti-Malware اسکن کنید فکر کنم مشکل را حل کنه ترمیم رجیستری خیلی خوبی داره

6. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام چون کاسپر داشتین و اون ویروس رو ازبین برد و نتونست جلوی خراب کاری ویندوز رو بگیره. دیگه ویندوز خراب شده هست و با هر انتی دیگه هم تست کنی نتیجه نمیگیری مگه اینکه از اول بیت یا نورتون یا ای وی جی داشتین ومیدید که در مقابل این ویروس چه واکنشی نشون میدادن

8. 3 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

سیستم تون را Malwarebyte Anti-Malware اسکن کنید فکر کنم مشکل را حل کنه ترمیم رجیستری خیلی خوبی داره
    ماهی 1 بار با MBAM سیستم رو فول اسکن می کنم ولی مشکل خاصی رو نشون نمی ده که بخواد ترمیم کنه.کلا این قضیه ای که برام پیش اومد رو برای این گفتم که دوستان بهتر متوجه بشن که دنبال چه نوع بد افزار هایی هستم.
    ممنون

10. این کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

ســلام

چند روز پیش کسپرسکی یک به روز رسانی اشتباه داشت که tcpip.sys رو در ویندوز 7 مخرب تشخیص میداد. البته ویندوز اجازه قرنطینه فایل رو نداده و کسرپسکی هم به سرعت مورد رو تصحیح کرده.
    فکر میکنید چه برچسبی به اون فایل داده بود!؟ HEUR:Trojan.Win32.Generic

کاملا روشنه این قبیل فالسها از امضای اختصاصی ناشی نمیشن مگر اینکه امضای خوبی نباشه.

میشه برای درستی فایلها اسکن انجام داد اما در حالت On-Access برای فایلهای بزرگ اصلا به صرفه نیست و روی کارایی تاثیر میذاره.

==============================================

اون فایل مشکوک هم بهتره روی یک سیستم با بیت دیفندر و آنتی ویروسهای مرتبط با اون اسکن بشه.
    فایل مرتبط :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پسورد : 123

اگر کسی از دوستان بیتی داره لطفا تست کنه

12. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 3 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

جالبه زدم نورتون اسکنش کنه کلا نورتون بسته شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

هنوزم نورتون بالا نیومده با این که ریستارت کردم.

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

ویروسی به تازگی منتشر شده است که می تواند تا آخرین برگ اسکانس دستگاه عابر بانک را تخلیه کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران یک نرم افزار مخرب توانسته است موجودی های عابر بانکی در مکزیک را خالی کند این ویروس به سرعت در حال انتشار است و تا به انگلستان هم نیز رسیده است.

شرکت امنیتی سیمانتک اعلام کرده است که اقدامات ویژه ای برای برخورد با دزد عابر بانک ها صورت گرفته است. سیمانتک وظیفه تامین امنیت سیستم های انتقال پول مکزیک را بر عهده دارد.

این ویروس بسیار ساده عمل می کند و به سوار شدن بر روی ویندوز دستگاه عابر بانک با جناب دزد رابطه برقرار می کند و می تواند تا آخرین برگ اسکناس صندوق را خالی کند.

asriran.com

18. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •