از صبح ترافیک من روی 160 مگ گیر کرده و کم نمیشه
هنوز مقدار طلبم رو هم به حسابم برنگردوندن (تداخل پریشب)
از صبح ترافیک من روی 160 مگ گیر کرده و کم نمیشه
هنوز مقدار طلبم رو هم به حسابم برنگردوندن (تداخل پریشب)
حجمي كه 2 روز پيش از من كم كرده بودن ، رو اضافه كردن .
حتي بيشتر از اون مقدار كم شده رو ، اضافه كردن .
پارس آنلاين اين ماه 2 بار دانلود رايگانم رو غيررايگان حساب كرده كه حجم هاش رو برگردونده :
خداييش در اين زمينه خوب رفتار مي كنن .(بگذريم كه بعضي وقتا پشت تلفن ، غيرمنطقي برخورد مي كنن
)
Last edited by feizol65; 23-07-2011 at 16:07.
افتضاح یعنی این .........................
256 pol
ساعت 5عصر
![]()
نه داداش شکایت نمی کنم فقط خواستم وضعیتم رو بگم
همیشه هم اینطوری نیست! همین دو شب پیش 1800 مگ بیشتر دانلود نکرد
من قبلا از صبانت سرویس می گرفتم و شبها بزور 400 مگ دانلود می کرد
برای همین فعلا تو این 4 ماهی که از پارس سرویس گرفتم راضی بودم
البته تجربه ثابت کرده این روال ادامه نداره و شتر کمبود سرعت در خونه ما هم میخوابه!
همیجا جا داره از تمام دوستانی که نکات مربوط به دانلود شبانه رو تو پست اول گذاشتن تشکر کنم!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دقیقا سرعت منم الان اینجوره...
نوسان بین 5 تا 30 ....
![]()
یکی بصورت کارشناسی فرق موارد زیر رو توضیح بده:
"ارتقا سرویس به 1mb بصورت آنلاین و ارتقا بصورت حضوری در محل شرکت"
اینو میپرسم که به روش آنلاین با یک تیک ساده سرویس ارتقا پیدا میکنه ولی وقتیکه بصورت حضوری در شرکت انجام بگیره احتیاج به نامه داره(در صورتیکه اونم میتونه تیک اون گزینه در هنگام شارژ بزنه ولی میگه نامه میخواد)
کیا به روش آنلاین ارتقا دادن(فقط سرویس 1mb منظورمه) سرعتتون بالاتر رفته یا حضوری بهتره؟
ببینم میتونید کاری کنید که این ترفند به گوش مسئولین پارس آنلاین برسه و این مشکل رو رفع کنن !![]()
دوست من ، اونا خودشون بهتر از ما میدونن که دارن چیکار میکنن مثلآ تا هفته پیش می تونستم با سه اکانت مختلف از یک خط استفاده کنم (فقط یکی در لحظه کانکت باشه) ولی حالا از هر اکانت فقط میشه روی همون خط استفاده کرد و عملآ یوزر و پسور سرکاری هستند چون از هر خط دیگه ای کانکت بشید 691 میده در حالیکه پسورد درسته و اگه اینکار رو انجام بدید ظاهرآ یک کلیدی فعال میشه ( پارسی ها بهش میگن کلید 2 ) و خط اینترنت قطع تا اینکه تماس بگیرید تا وصلش کنند
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)