همچنان قطع و وصل ميشه
همچنان قطع و وصل ميشه
دوستان پاسخ خوبی دادن.مبین نت چند هفته ایست که رو هواست.من با اینکه مبین نت دارم ولی بازم پیگیر adsl هستم چون فیبر نوری هستیم نمی تونم از مبین نت بیام بیرون.ولی اگه امکان adsl گرفتن دارید حتما بگیرید.
گزینه reboot در مودم چکار میکنه؟مثل از برق کشیدنه یا تنظیمات رو ریست می کنه؟
Last edited by mohammad_87; 10-07-2012 at 16:22.
سلام دوستان خسته نباشید یه سوال دارم
این ip ثابت که میدن چه فایده ای داره ایا باعث میشه که سرعت نوسانش کمتر بشه؟
خوندم پستاتو، اگر منم فکتوری ریست کنم، بعد اونجایی که یوزر و پسس میخواد همون یوزر مبین نت که اینطوریه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنم یا فقط قسمت قبل از @ رو ؟
کامل باید بزنی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم کاملا قطع شده بود! فکر کردم مودمم خراب شده... الان چند وقته به خاطر سرعت پایینن نمیشه شب ها دان کرد
دوستان الان برا من 3 چراغ روشنه ول ميخوام بيام نت هيچي رو باز نميكنه چند بار ديسكانت ميشم يا مودم رو ريست. ميكنم خوب ميشه
مشكل از ما كه نيست از مبين نت ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
این تنظیمات سیاه و سفید توی مودم مبین نت و میشه بگید چطوریه ؟؟ تنظیماتشو اگه میشه با توضیحات کامل واسم بگید
ممنون
سلام
من دوستم میخواد از طرح اقساطی همراه اول و مبین نت 512 بگیره ولی مثه اینکه مودمش فرق میکنه دوستان عزیز نظرتون چیه جتسشون خوبه بگیره یا نه؟
سلام دوستان من امروز بایک مودم Bm632 طرف های ساعت دو ظهر داشتم تست میکردم ببینم خونمون انتن میده یانه دوتاچراغش ثابت بود و گاهی سومی یا حتی چهارمی هم روشن میشد و خاموش میشد چندتاسوال دارم: 1.ایا با این شرایط میشه با یک نرم معمولی به اینترنت وصل شد؟ 2.ایا برم پس بدم مودم dx350 بگیرم انتن دهی بهتر میشه ؟چقدر تاثیر داره؟ 3.ایا امروز تو شیراز هم اینترنت ساعت دو ظهر یا این روزا افت سیگنال داشته؟ خواهش میکنم سریع راهنماییم کنید فردا باید برم مودم تست رو تحویل بدم کابل اتصال به pc هم ندارم! راستی من مجبورم وایمکس بگیرم خط ما pcm هست و فقط از gprs ایرانسل استفاده میکنم که این روزها سرعتش از دیلاپ هم کمتر شده و ادم رو دیوانه میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)