تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 894 از 1049 اولاول ... 394794844884890891892893894895896897898904944994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,931 به 8,940 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد خرید یه سینمای خانگی واسه ال ای دی سونی W904 را دارم قیمتش هم میخوام مناسب باشه و از مرز 1.5 بیشتر تجاوز نکنه کیفیت بسیار عالی و خوبی داشته باشه فقط واسه موزیک و گیم میخوام و اگه 5 تیکه باشه بهتره فقط تاکید دارم کیفیت خوبی داشته باشه حالا اگه تیپ هم نداشته باشه مشکلی نیست خواهشا دوستان مرغوبترین مدلی که با این قیمت میشه تهیه کرد را بهم معرفی کنن ترجیحا از برند سونی باشه که با led مچ بشه
    بازم ممنون
    سلام
    از برند سونی مدل DZ650 و DZ950 با بودجه شما همخونی داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اشکال نداره mkv رو پخش نکنه ولی گزینه های زیر رو داشته باشه
    1. فلش خورباشه
    2. صدادالبی باشه

4. حداقل 4 تاباند ایستاده داشته باشه
    5. وات اون هم قوی باشه .

.
    سینماهای شرکت شارپ با بودجه شما و نیازهای شما سازگاری داره.

3. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    سری rs پایونیر میتونه گزینه خوبی برای شما باشه.با یک بلوری سه بعدی که به مجموعه اضافه کنید باید کمی از سقف مالی بیشتر هزینه کنید ولی ارزش داره.
    یا اگر که نمیتونی بودجت افزایش بدی مدل MCS-737 و MCS-838 میتونند گزینه های بعدیت باشن.
    ممنون دوست عزیز
    فقط در مورد گارانتی نگفتید ! از چه گارانتی خرید کنم که خیالم راحت باشه ؟
    اگه مشکلی هم نداره یک فروشگاه بزرگ و معتبر هم برام PM کنید. خیلی خیلی ممنون.

بعد سری RS همون HTP-RS منظورتون هست ؟ چون RS خالی پیدا نکردم بین مدل ها
    میشه بگید چه برتری هایی داره نسبت به MCS-838 ؟ و قیمتش چقدر میشه ؟ اگه بلوری پلیر هم قرار شد کنارش بذاریم اگه میشه چندتا مدل پیشنهاد بدید و قیمت اونم ذکر کنید ممنون میشم.
    Last edited by Horror1911; 31-03-2014 at 11:47.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سینمای خانگی ال جی مدل 870 دارم .
    دو سالی میشه که اینو دارم و فیلم های شش کاناله رو هم خیلی راحت از تلوزیون میبینم و صدا رو با کابل اپتیکال به سینما منتقل میکنم و صدا ها هم از باند های پشتی و هم از باند های جلویی پخش میشه .
    ولی الان که دیگه کلا میخام کانالای تلوزیون رو هم صداشون رو با سینما گوش بدم کلا از باند های عقبی هیچی پخش نمیشه .
    میدونم که تلویزیون صدای شش کاناله نداره ولی مگه نباید از باند های عقبی هم صدا بیاد ؟ حتی موزیک با یو اس بی هم که از سینما میخام پخش کنم باندهای عقبی صدا نداره و فقط از جلو صدا میاد ولی به محض اینکه یه فیلم شش کاناله میزارم باندهای عقبی راه میوفته .

فکر میکنید مشکل چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    فقط در مورد گارانتی نگفتید ! از چه گارانتی خرید کنم که خیالم راحت باشه ؟
    اگه مشکلی هم نداره یک فروشگاه بزرگ و معتبر هم برام PM کنید. خیلی خیلی ممنون.

بعد سری RS همون HTP-RS منظورتون هست ؟ چون RS خالی پیدا نکردم بین مدل ها
    میشه بگید چه برتری هایی داره نسبت به MCS-838 ؟ و قیمتش چقدر میشه ؟ اگه بلوری پلیر هم قرار شد کنارش بذاریم اگه میشه چندتا مدل پیشنهاد بدید و قیمت اونم ذکر کنید ممنون میشم.
    محصولات پایونیر یکسال گارانتی پایونیران داره.نمایندگی مرکزی خ جمهوری زیر پل حافظ فروشگاه راستین
    بله منظور از سری RS همون HTP-RS هست.
    برتری که زیاد داره.آمپ قوی تر و جدا با ورودی خروجی های بیشتر و توان صدای بالاتر.امکان ارتقا و تعویض پلیر و یا آمپ در آینده.تفکیک صدا بهتر در موزیک و پخش بهتر جزییات در صدای سینمایی.(فکر کنم خیلی تبلیغی صجبت کردم)
    بلوری پلیر هم می تونید از محصولات پایونیر استفاده کنید تا هم مجموعتون ست بشه هم کیفیت صدا و تصویر بهتری نسبت به محصولات تجاری بازار داره.مدل BDP-160 مدل خوب و مناسبی برای شماست ولی اگر دیدید که هزینتون خیلی زیاد میشه میتونید بلوری شرکت های دیگه مثل ال جی یا سامسونگ بگیرید که ارزونتر هستند.
    سایت پایونیر ایران به همراه قیمت ها
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان سينماي خانگي رو جايي ميشناسين که جدا بفروشن، يعني پک کامل نباشه. من فقط ديوايس اصليش رو ميخوام. چون فريمر فابريک دستگاهم رو پيدا نکردم و بالا نمياد.
    مدلش هم c455n سامسونگ هست و اسپيکرهاش 3 اهم هستـــ .
    سپاس

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان سينماي خانگي رو جايي ميشناسين که جدا بفروشن، يعني پک کامل نباشه. من فقط ديوايس اصليش رو ميخوام. چون فريمر فابريک دستگاهم رو پيدا نکردم و بالا نمياد.
    مدلش هم c455n سامسونگ هست و اسپيکرهاش 3 اهم هستـــ .
    سپاس
    شما بده نمایندگی واست درستش می کنند.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من سینمای خانگی ال جی مدل 870 دارم .
    دو سالی میشه که اینو دارم و فیلم های شش کاناله رو هم خیلی راحت از تلوزیون میبینم و صدا رو با کابل اپتیکال به سینما منتقل میکنم و صدا ها هم از باند های پشتی و هم از باند های جلویی پخش میشه .
    ولی الان که دیگه کلا میخام کانالای تلوزیون رو هم صداشون رو با سینما گوش بدم کلا از باند های عقبی هیچی پخش نمیشه .
    میدونم که تلویزیون صدای شش کاناله نداره ولی مگه نباید از باند های عقبی هم صدا بیاد ؟ حتی موزیک با یو اس بی هم که از سینما میخام پخش کنم باندهای عقبی صدا نداره و فقط از جلو صدا میاد ولی به محض اینکه یه فیلم شش کاناله میزارم باندهای عقبی راه میوفته .

فکر میکنید مشکل چیه ؟
    سلام
    شما فیلم 6 کانال وقتی میبینید خب طبیعتا از 6 کانال سینماتون صدا دارید.وقتی صدای استریو یعنی دو کانال بهش میدید خب همون صدای 2.1 سینما بهتون تحویل میده مگر اینکه سینماتون گزینه ای مثل Multi chanel stereo داشته باشه که باعث بشه دو کانال پشتی هم استریو بشه و یا صدا رو حالت pro Logic II قرار بدید که برای بلندگوهای عقبی شبیه سازی صدا صورت بگیره.

12. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما بده نمایندگی واست درستش می کنند.
    دوست عزيز ممنون از راهنماييتون.
    ولي متاسفانه سام سرويس ميگه که نرم افزارشو نداريم و بايد مين تعويض بشه که هزينه حدود 200 تومن درمياد.
    به دليل اينکه دستگاه درپيتي هست ، به نظرم ارزش 200 تومن پول رو نداره. حالا اگر که بتونم يه دستگاه جدا خوب تهيه کنم و با اسپيکرهاش هم همخوني داشته باشه ، به نظرم معقولتره.
    حالا نميدونم ميتونم که پيدا کنم يا نه!!!
    مساله ديگه اي که هست اينه که من از پلير اين سينما که DVD باشه استفاده اي ندارم. حالا آيا ميتونم که مثلا" يه آمپلي فاير (اگه اشتباه نکنم) بگيرم و اسپيکرها رو بهش وصل کنم؟
    به نظر شما چه کنم ؟
    با سپاس
    Last edited by saeidsmxo; 31-03-2014 at 19:52.

داره خودمونی میشه farzadwar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام و رادت
    ممنون میشم بگید سینمای خانگی بین سونی و پایونر کدوم با کیفیت تر و بهتره؟ استفاده بنده بیشتر گیم و موزیک هست کیفیت صدا خیلی برام اهمیت داره.
    قیمت هم حدود 1.5 باشه
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •