شهريه ارشد مهندسي صنايع واحد الكترنيكي براي ورودي هاي جديد چقده؟
شهريه ارشد مهندسي صنايع واحد الكترنيكي براي ورودي هاي جديد چقده؟
سلام ۲روز برای ثبت نام کارشناسی دانشگاه آزاد وقت دادن اگر وقت ثبت نام بگذره دیگه ثبت نام نمیکنن؟؟
Sent from my iPhone using Taptalk
نه بابا هر وقت بري ثبت نامت ميكنن، چون شما هستي كه قراره پول بده
آزاد کرج خوابگاه میده؟؟
فکر کنم مثل قبل نیستا. چون میخوان دوباره ثبت نام کنن یعنی ظرفیت کسایی که ثبت نام نکردن رو به کسایی که دوباره ثبت نام میکنن میدن.
دوستان توی کارنامه من یه مورد عجیبی هست که فکر میکنم اشتباهی رخ داده
برای من نمره دروس تخصصی معماری کامپیوتر رو اصلاً لحاظ نکرده و 0 زده، غیر ممکنه چون من تست های اون درس ها رو تا جایی که بلد بودم زدم
اعتراض میشه کرد ؟ نتیجه ای میده ؟
سوال دیگه این که این انتخاب دوباره که 25 هزار تومن هم پول میگیرن براش تنها شامل کد های جدید میشه یا قبلی ها رو هم شامل میشه ؟
آقا شهريه رو امروز سوال كردم
شهريه ثابت ارشد 1700 هست !!!
دوستان با توجه به مطلب زیر اگه صبر کنی بعد از اعلام نتایج تکمیل ظرفیت و بعد ببینی کدوم گزینه بهتره (بین قبولی آزمون و نتیجه تکمیل ظرفیت) بعد اقدام به ثبت نام کنی مشکلی بوجود نمی یاد که؟ چه از نظر هزینه اضافی و...
دكتر علوي فاضل به روابط عمومي معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي گفت: با توجه به ظرفيت در محل هاي جديد شركت كنندگان آزمون كارشناسي ارشد مي توانند تا روز دوشنبه مورخ 24/6/93 ، بيست انتخاب داشته و آن را در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نمايند. علوي فاضل در ادامه افزود: داوطلبان در نظر داشته باشند انتخاب آنها بايد از مجموعه امتحاني اي كه در آن آزمون داده اند، صورت پذيرد. وي گفت: پذيرش محل هاي جديد براساس اولويت نمره كل و علاقه داوطلب صورت مي گيرد. معاون سنجش و پذيرش دانشگاه تأكيد كرد: داوطلبان درنظر داشته باشند امكان ويرايش با انتخاب رشته محل مجدد وجود دارد كه در اين صورت براي معاونت سنجش و پذيرش آخرين ثبت نام ملاك قرار خواهد گرفت. علوي فاضل در پاسخ به اين سوال كه آيا ثبت نام جديد باعث حذف قبولي مرحله قبل مي شود گفت: اين يك فرصت دوباره براي داوطلبان و هدف از آن بومي گزيني و افزايش قدرت انتخاب داوطلبان است؛ لذا هر داوطلب مي تواند پس از انتخاب رشته در مرحله جديد منتظر نتايج اين مرحله باقي بماند و بعد در مورد اينكه در كدام پذيرش خود ثبت نام كند، تصميم گيري نمايد. لازم به ذكر است در صورتي كه فرد بخواهد در قبولي مرحله اول ادامه تحصيل دهد امكان ثبت نام با تأخير براي وي وجود دارد. وي در مورد زمان اعلام نتايج اين مرحله گفت: نتيجه اواخر هفته آينده اعلام خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يه گزينه هست
واحد الكترونيكي
رفتم تو سايتش ديدم
كلاس ها بصورت مجازي هستن
فقط امتحان بايد بري شهر خودت و زير نظر مسئول واحد الكترونيكي امتحان رو بدي !
مزايا و معايب اين واحد الكترونيكي چي هست ؟!
پايان نامه هم بصورت مجازي ميدي؟؟
نوشته مدرك هم هيچ ايرادي نداره مث مدارك ديگه هست
واسه تحصيل در مقاطع بالاتر هم مشكلي ندارين بعد ...
خوب نيست ؟!!!
سلام کسی مطلع نیست؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)