تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 894 از 1211 اولاول ... 394794844884890891892893894895896897898904944994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,931 به 8,940 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

همیشه آخرین پچ قبلی ها رو شامل میشه همیشه وقتی پچ جدید میاد می تونید قبلی رو اصلا فایل نصبش رو هم حذف کنید ولی از اونجا که من انس خاصی به این PES گرفتم واسه یادگاری هم که شده پچ های قبلی رو نگه می دارم فایل setup شون رو

اینم لینک پچ 1.02
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ارمین جا زحمت این لینک کشیدی کرکش هم لطف کنی ممنون میشم.

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.من یه آپشن فایل میخوام که پیراهن تیم های انگلیسی رو درست کنه.اصلآ همچین چیزی هست؟خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود بر اقا ارمين
    بنده طبق دستور العمل شما پيش رفتم. اما نتيجه نگرفتم.و بعد از اندكي متوجه شدم كه pes editor من هيچ فايلي رو سيو نمي كنه. اين رو در تغيير نام ها هم ديده بودم كه تيم هاي كلاسيك رو اسماشو تغيير دادم اما دوباره كه برنامه رو باز كردم متوجه شدم كه هيچ كدوم از اسم ها تغيير نكرده!
    با درود و سپاس فراوان از شما كه اينقدر براي من حقير وقت گذاشتيد.حالا مي گي چه كار كنم؟گويا يه برنامه Relink هم هست اون چه جوريه؟كار باهاش سخته حجمش چه قدره؟يكي لطف كنه لينكش رو بذاره دانلود كنم از خماري در بيايم.
    مرسي

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

یه چیزی برا bal می خوام که بتونه لول سختی بازی رو تغییر بده

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درود بر اقا ارمين
    بنده طبق دستور العمل شما پيش رفتم. اما نتيجه نگرفتم.و بعد از اندكي متوجه شدم كه pes editor من هيچ فايلي رو سيو نمي كنه. اين رو در تغيير نام ها هم ديده بودم كه تيم هاي كلاسيك رو اسماشو تغيير دادم اما دوباره كه برنامه رو باز كردم متوجه شدم كه هيچ كدوم از اسم ها تغيير نكرده!
    با درود و سپاس فراوان از شما كه اينقدر براي من حقير وقت گذاشتيد.حالا مي گي چه كار كنم؟گويا يه برنامه Relink هم هست اون چه جوريه؟كار باهاش سخته حجمش چه قدره؟يكي لطف كنه لينكش رو بذاره دانلود كنم از خماري در بيايم.
    مرسي
    شما ظاهرا وقتی با برنامه PES Editor کار می کنید اصلا Enter یا کلید Accept نمی زنی و وقتی می خوای خارج بشی ازش از قسمت منو و فایل اصلا Save نمی کنی کار هاتو خوب شما هر تغییری که می دی باید سیو کنی.

ارمین جا زحمت این لینک کشیدی کرکش هم لطف کنی ممنون میشم.
    من از گیم کپی گرفتم لینک دیگه ای ندارم از اونجا بگیر می دونی که گیم کپی ورلد لینک مستقیم نمی ده

تمام دوستان دمتون واقعا گرم از این که جواب ما رو ندادید

پست 8891 صفحه 890
    خوب برای اینکه برای جواب سوالتون 100 ها پست توی این تاپیک و تاپیک ادیت PES 2010 وجود داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شما ظاهرا وقتی با برنامه PES Editor کار می کنید اصلا Enter یا کلید Accept نمی زنی و وقتی می خوای خارج بشی ازش از قسمت منو و فایل اصلا Save نمی کنی کار هاتو خوب شما هر تغییری که می دی باید سیو کنی.
    ديگه اينقدر هم شوت نيستيم.شكسپت رو مي زنم اما وقتي مي خوام برنامه رو ببندم سيو نداره. مي رم تو ستينگ اونجا يه سيو داره. اونو مي زنم و ميام بيرون و سيو هم كه نشده!
    حالا اگر امكان داره اون يكي برنامه رو بده بهاش كار كنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بنده پچي كه براي تيم هاي كلاسيك اومده رو دانلود كردم و نصب كردم. اما موقع اجراي بازي ارور data edit ميده. هموني كه براي اكثر بچه ها ميده. من هم رفتم پچ 1.2 رسمي كونامي همراه با كركش رو نصب كردم اما باز هم همون ارور رو مي ده.
    چه كار كنم كلافه شدم؟
    يه سوال ديگه: من پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one را دانلود كردم و تو اين پچ فولدر GDB وجود نداره ايا مي تونم اين فولدر رو بسازم؟
    Last edited by paroucia; 16-12-2009 at 17:18.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ديگه اينقدر هم شوت نيستيم.شكسپت رو مي زنم اما وقتي مي خوام برنامه رو ببندم سيو نداره. مي رم تو ستينگ اونجا يه سيو داره. اونو مي زنم و ميام بيرون و سيو هم كه نشده!
    حالا اگر امكان داره اون يكي برنامه رو بده بهاش كار كنم.
    بدون شرح...

بنده پچي كه براي تيم هاي كلاسيك اومده رو دانلود كردم و نصب كردم. اما موقع اجراي بازي ارور data edit ميده. هموني كه براي اكثر بچه ها ميده. من هم رفتم پچ 1.2 رسمي كونامي همراه با كركش رو نصب كردم اما باز هم همون ارور رو مي ده.
    چه كار كنم كلافه شدم؟
    يه سوال ديگه: من پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one را دانلود كردم و تو اين پچ فولدر GDB وجود نداره ايا مي تونم اين فولدر رو بسازم؟
    ادیت دیتا ربطی به پچ نداره ادیت فایل باید با dt0f موجود هم خوانی داشته باشه. شما اگه از ادیت فایل کسی استفاده کنی که dt0f جدید رو دانلود نکرده در حالیکه تو دانلود کرده باشی اینطوری میشه

شما نمی تونی با ساختن فولدری به اسم gdb توی پوشه کیت سرور gdb راه بندازی فقط 3 ورژن اخیر کیت سرور فایل ساپورت gdb رو شامل هست پچی که شما دانلود کردی از کیت سرور قدیمی تر استفاده می کنه.

توصیه من به دوستان PES باز: من جای شما دوستان باشم سعی می کنم به جای راه افتادن دنبال پچ های دست ساز و تغییرات عجیب و غریب و جایگزینی تیم های مختلف بیشتر سعی می کنم مسائل لایسنس نشده رو خودم حل کنم برای این کار فقط کافیه نحوه کار با کیت سرور و یه ادیتور خوب نظیر PES Editor یا Pro-Evo Editing Studio رو یاد بگیرم و با اون اسامی اشتباه رو تصحیح کنم و gdb و لوگوهای تیم های فقط لایسنس نشده اصلاح کنم حتی من اصلا خوشم نمیاد کیت یا لوگو یا اسم تیم های لایسنس شده رو تغییر بدم. بعدش می تونید از یک بازی اورجینال و دست نخورده ولی اصلاح شده لذت ببرید

حتی من جای شما باشم منتظر Krauser نمی مونم که پچ بسازه چون Krauser ممکنه توی ویرایش هاش یه سلایق خاصی به خرج بده که شما قبولش ندارید. جدا می گم برید کامل کار با PES Editor و Pro-Evo و مدیریت کیت سرور و gdb ها رو خوب یاد بگیرید و هر ویرایشی رو که لازم می دونید با این ابزار ها اعمال کنید بخدا 70 درصد لذت PES برای من حل موارد لایسنس نشده اش هست

موفق باشید دوستان

9. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا این zico تو کلاسیک وجود نداره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا این zico تو کلاسیک وجود نداره؟
    خیر پارسال توی 2009 بود توی همون برزیل کلاسیک

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •