ارمین جا زحمت این لینک کشیدی کرکش هم لطف کنی ممنون میشم.
ارمین جا زحمت این لینک کشیدی کرکش هم لطف کنی ممنون میشم.
سلام.من یه آپشن فایل میخوام که پیراهن تیم های انگلیسی رو درست کنه.اصلآ همچین چیزی هست؟خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
درود بر اقا ارمين
بنده طبق دستور العمل شما پيش رفتم. اما نتيجه نگرفتم.و بعد از اندكي متوجه شدم كه pes editor من هيچ فايلي رو سيو نمي كنه. اين رو در تغيير نام ها هم ديده بودم كه تيم هاي كلاسيك رو اسماشو تغيير دادم اما دوباره كه برنامه رو باز كردم متوجه شدم كه هيچ كدوم از اسم ها تغيير نكرده!
با درود و سپاس فراوان از شما كه اينقدر براي من حقير وقت گذاشتيد.حالا مي گي چه كار كنم؟گويا يه برنامه Relink هم هست اون چه جوريه؟كار باهاش سخته حجمش چه قدره؟يكي لطف كنه لينكش رو بذاره دانلود كنم از خماري در بيايم.
مرسي
یه چیزی برا bal می خوام که بتونه لول سختی بازی رو تغییر بده
شما ظاهرا وقتی با برنامه PES Editor کار می کنید اصلا Enter یا کلید Accept نمی زنی و وقتی می خوای خارج بشی ازش از قسمت منو و فایل اصلا Save نمی کنی کار هاتو خوب شما هر تغییری که می دی باید سیو کنی.
من از گیم کپی گرفتم لینک دیگه ای ندارم از اونجا بگیر می دونی که گیم کپی ورلد لینک مستقیم نمی ده
خوب برای اینکه برای جواب سوالتون 100 ها پست توی این تاپیک و تاپیک ادیت PES 2010 وجود داره.
ديگه اينقدر هم شوت نيستيم.شكسپت رو مي زنم اما وقتي مي خوام برنامه رو ببندم سيو نداره. مي رم تو ستينگ اونجا يه سيو داره. اونو مي زنم و ميام بيرون و سيو هم كه نشده!شما ظاهرا وقتی با برنامه PES Editor کار می کنید اصلا Enter یا کلید Accept نمی زنی و وقتی می خوای خارج بشی ازش از قسمت منو و فایل اصلا Save نمی کنی کار هاتو خوب شما هر تغییری که می دی باید سیو کنی.
حالا اگر امكان داره اون يكي برنامه رو بده بهاش كار كنم.
بنده پچي كه براي تيم هاي كلاسيك اومده رو دانلود كردم و نصب كردم. اما موقع اجراي بازي ارور data edit ميده. هموني كه براي اكثر بچه ها ميده. من هم رفتم پچ 1.2 رسمي كونامي همراه با كركش رو نصب كردم اما باز هم همون ارور رو مي ده.
چه كار كنم كلافه شدم؟
يه سوال ديگه: من پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one را دانلود كردم و تو اين پچ فولدر GDB وجود نداره ايا مي تونم اين فولدر رو بسازم؟
Last edited by paroucia; 16-12-2009 at 17:18.
بدون شرح...
ادیت دیتا ربطی به پچ نداره ادیت فایل باید با dt0f موجود هم خوانی داشته باشه. شما اگه از ادیت فایل کسی استفاده کنی که dt0f جدید رو دانلود نکرده در حالیکه تو دانلود کرده باشی اینطوری میشه
شما نمی تونی با ساختن فولدری به اسم gdb توی پوشه کیت سرور gdb راه بندازی فقط 3 ورژن اخیر کیت سرور فایل ساپورت gdb رو شامل هست پچی که شما دانلود کردی از کیت سرور قدیمی تر استفاده می کنه.
توصیه من به دوستان PES باز: من جای شما دوستان باشم سعی می کنم به جای راه افتادن دنبال پچ های دست ساز و تغییرات عجیب و غریب و جایگزینی تیم های مختلف بیشتر سعی می کنم مسائل لایسنس نشده رو خودم حل کنم برای این کار فقط کافیه نحوه کار با کیت سرور و یه ادیتور خوب نظیر PES Editor یا Pro-Evo Editing Studio رو یاد بگیرم و با اون اسامی اشتباه رو تصحیح کنم و gdb و لوگوهای تیم های فقط لایسنس نشده اصلاح کنم حتی من اصلا خوشم نمیاد کیت یا لوگو یا اسم تیم های لایسنس شده رو تغییر بدم. بعدش می تونید از یک بازی اورجینال و دست نخورده ولی اصلاح شده لذت ببرید
حتی من جای شما باشم منتظر Krauser نمی مونم که پچ بسازه چون Krauser ممکنه توی ویرایش هاش یه سلایق خاصی به خرج بده که شما قبولش ندارید. جدا می گم برید کامل کار با PES Editor و Pro-Evo و مدیریت کیت سرور و gdb ها رو خوب یاد بگیرید و هر ویرایشی رو که لازم می دونید با این ابزار ها اعمال کنید بخدا 70 درصد لذت PES برای من حل موارد لایسنس نشده اش هست
موفق باشید دوستان
خیر پارسال توی 2009 بود توی همون برزیل کلاسیک
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)