خوب دوست عزیز اینو باید از همون شرکته بپرسی..
بعدشم به نظر من بیخیال شو و برو یه نسخه معمولی رو بخر...کلا وقتی دست می برن تو بازی خرابش می کنن..
خوب دوست عزیز اینو باید از همون شرکته بپرسی..
بعدشم به نظر من بیخیال شو و برو یه نسخه معمولی رو بخر...کلا وقتی دست می برن تو بازی خرابش می کنن..
سلام منم این بازی رو دارم شما فقط میتونی این بازی رو در 3 تا کامپییوتر نصب کنی ولی اگر بازی رو پاک کردیو دوباره می خوای بریزی مشکلی نیست چون قبلا اطلاعاتش در کامپییو ترت سیو شده.
واگرم صدا رو میخوای و ترکیبایی که این شرکت درست کرد رو نمی خوای کافی بعد از نصب در قسمت سیو ادیتشو پاک کنی.
باید بازی رو دوباره نصب کنی و بعد سیو ها تو بریزی.
این رو امتحان کنین نمی دونم این سایت قابلیت resume داره یانه.یه راه حل دیگه اینکه از فایرفاکس3 استفاده کن بدون برنامه های دنلود.خود دانلود مننجرش این قابلیت رو داره.
این هم برنامه install orignal پسوردش هم matin :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآرمین جان فیس نکونام یا هر بازیکن دیگری رو به unnamed_X تغییر بده که X همون عدد مختص خودشه که کاریش نداریم.بعدهمونطور که گفتی تو پوشه CV06 بریز.
اما قسمت دوم سوالت رو دقیقا منظورتو نفهمیدم.مثلا یه فیس داری می خوای یه بازیکن معمولی رو به اون تغییر بدی یا شماره فیس یه بازیکن معمولی رو پیدا کنی؟
چرا کاریش نداریم اون عدد باید چی باشه؟ منم مشکلم همونی هست که گفتی کاریش نداریم دقیقا مشکل من همونه نمیدونم اون X باید چی باشه برای نکونام یا هر بازیکنی که عدد فیس یا مو رو نمیدونیم عدد نکونام چیه از کجا بدونم عدد رو؟ حتما باید آپشن فایل رو تغییر بدم دیگه من اگه نخوام با آپشن فایل فیس نکونام رو Special کنم باید چیکار کنم؟ من سوالم اینه وگرنه میدونم باید به unnamed_xxxx تغییر بدم البته نیازی نیست قسمت اول unnamed باشه هر کلمه دلخواه میشه نوشت به جای unnamed مسئله اصلی اون عدد بعد ندرلاین هست اونه که مهم هست. این اعداد برای لیو مسی 741 برای فیس و 4333 برای مو هست حالا این اعداد رو برای بازیکنانی که مثل مسی دارای فیس special نیستند رو از کجا میشه تشخیص داد؟ من دقیقا سوالم اینه
فایل جالبی دانلود کردی پس اصلا فایلت عدد نداره.راستی جدا برای فیس فرقی نداره بجای unnamed چیز دیگه ای نوشته باشه؟اما تو یکی از این فایلهای گرافیکی حتما باید unnamed می کردم تا تغییر ایجاد بشه فکر کردم مثل اونه.
ببین بنظر من بهترین کار استفاده از ggs هستش.باهاش فایل cv06 رو باز کن و یه فایل خالی بین فیس ها پیدا کن(یعنی مشکی باشه) برای مو هم همین کار کن و اون فایلهایی رو که دان کردی روش ایمپورت کن بعد ریلینک کن مثلا با برنامه PES2009PC_Appearance_Tool می تونی ریلینک کنی و شماره بازیکن موردنظر رو به شماره هایی که تو ggs ویرایش کردی تغییر بده.
حالا اگه موقع ایمپورت ارور داد یا نمی خوای فایل اصلی رو دستکاری کنی شماره فایلهایی که دیدی خالی هستن(یکی برای صورت یکی برای مو)رو بجای اون ایکس تو فایل دانلودت بنویس و بذار تو cv06.
به هر حال روش هایی که گفتی همگی دستکاری کردن هستند که من همه رو بلدم راحت ترینش اینه که با برنامه PEWS Editor یا Pro Evo فیس بازیکنی که می خواییم براش مو و فیس وارد کنیم از حالت Default به Special تغییر بدیم و یک Slot خالی بهش اختصاص بدیم بعد فایل فیس یا مو رو خیلی راحت دستی بنویسیم و توی cv06 کپی کنید به طور مثال وقتی می خواییم برای نکونام فیس وارد کنیم کافیه اولین اسلوت خالی موجود که اسلوت شماره 738 برای فیس و اسلوت 4330 برای مو هست رو اختصاص بدیم و فیس نکونام رو special تعریف کنیم حالا کافیه فایل BIN مربوط به فیس و موی نکونام رو به این اسم تغییر بدیم Nekounam-Face_738 و Nekouna-Hair_4330 و هر دوتا رو توی CV06 قرار بدیم والسلام البته نوشتن Nekounam-Face کاملا اختیاری هست و هر کلمه ای رو میشه به جاش نوشت ولی برای اینکه داخل فولدر cv06 راحت بشه فایل ها رو از هم تشخیص داد بهتر یک توضیح مناسب بنویسیم که بهترین توضیح همون Nekounam-Face هست هم ساده هست هم کامل البته توی این روش به هر حال آپشن فایل دستکاری میشه. من میخواستم اسلوت واقعی نکونام رو بدونم. اصلا نمی دونم باید از کجا فهمید اسلوت بازیکنانی که قیافه هاشون default هست
خب کاری که من گفتم همین بود دیگه.منم کمی تو برنامه ها و فایلها می گردم اگه تونستم راهی پیدا کنم بهت خبر میدم.
اما یه نکته اینکه بازیکنانی که default هستن مثلا فیسشون از بین حالتهای موجود در قسمت ویرایش هست، مثل بازیکنانی مانند مسی که special هستن شاید اصلا فایل خاصی نداشته باشن.نمی دونم منظورم رو متوجه شدی یا نه...ممکنه چنین چیزی باشه؟![]()
چرا اگه با GGS فایل cv06 رو باز کنی می بینی یه تعداد فیس Special هست داخلش تمامی فیس های Special موجوده. ولی مثلا فیس نکونام یا شجاعی یا هاشمیان داخل اون به اون شکلی که توی بازی می بینیم نیست یک فیس دیفالت هست که در داخل بازی ویرایش شده اش موجوده. ولی مسلما یکی از اسلوت های حتی خالی از فایل متعلق به هر کدوم از ایناست اما چطور باید تشخیص داده بشن من نمی دونم. فعلا راهی که من گفتم تنها راه حل موجود برای وارد کردن فیس به صورت راحت و تر تمیز هست
سلام
من پچ FCWC 2009 Final (جام باشگاه های جهان) رو دان کردم
فقط نمیدنم باید باهاش چی کار کنم
خودش بصورت مجزا قابل اجراست ولی بهم ریختست
یعنی بعضی تیما کاملا و بعضی هم نیستن
مثلا بارسلونا نه اسم خودش هست نه بازیکن درست داره؟
اگه کسی از این پچ استفاده کرده یه راهنمایی کنه
با تشکر
استاد krauser من تمام كارهايي كه شما گفتيد رو انجان دادم اما هنوز اسامي بازيكنان تيم ملي ايران اشتباه هستش.من از كرك 1.20 استفاده كردم و از پچ 3گانه شما و بازي هم اورجينال هستش اما هنوز نميشه.حتي از كرك 1.40 هم استفاده كردم اما نميشه.
به نظر شما چه كارهايي انجام بدم تا كامل ترين بازيو داشته باشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)