تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 894 از 940 اولاول ... 394794844884890891892893894895896897898904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,931 به 8,940 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من یه dvd pes 2009 خریدم با گزارش عادل فردوسی پور.
    سه بار بیشتر نمیشه کد فعال سازی اون از سایت سازندش دریافت کرد. آیا راهی وجود داره که بیش از سه بار این بازی رو نصب کرد؟
    خیلی لازمه!!!!!
    فایل صدا رو هم کپی کردم رو بازی قبلی ولی اجرا نشد. حتما" باید کد اون رو فعال کرد. باید چیکار کنم!!!!!!!!!!

تورا خدا کمک کنید
    خوب دوست عزیز اینو باید از همون شرکته بپرسی..
    بعدشم به نظر من بیخیال شو و برو یه نسخه معمولی رو بخر...کلا وقتی دست می برن تو بازی خرابش می کنن..

داره خودمونی میشه L.A.MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بارسلون

پيش فرض

من یه dvd pes 2009 خریدم با گزارش عادل فردوسی پور.
    سه بار بیشتر نمیشه کد فعال سازی اون از سایت سازندش دریافت کرد. آیا راهی وجود داره که بیش از سه بار این بازی رو نصب کرد؟
    خیلی لازمه!!!!!
    فایل صدا رو هم کپی کردم رو بازی قبلی ولی اجرا نشد. حتما" باید کد اون رو فعال کرد. باید چیکار کنم!!!!!!!!!!

چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام منم این بازی رو دارم شما فقط میتونی این بازی رو در 3 تا کامپییوتر نصب کنی ولی اگر بازی رو پاک کردیو دوباره می خوای بریزی مشکلی نیست چون قبلا اطلاعاتش در کامپییو ترت سیو شده.
    واگرم صدا رو میخوای و ترکیبایی که این شرکت درست کرد رو نمی خوای کافی بعد از نصب در قسمت سیو ادیتشو پاک کنی.

سلام
    من ویندوز عوض کردم ولی بازیو جای دیگه کپی کردم حالا چکار کنم که بازی بیاد؟(قبلا یه برنامه کم حجم بود!!!)
    باید بازی رو دوباره نصب کنی و بعد سیو ها تو بریزی.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من پچهارو که دانلود کردم موقع نصب ارور میده
    میدونم که باید install orignal رو دانلود کنم ولی با این اینترنت لاک پشتی که نمیشه
    اون پچها رو هم به خاطر این تونستم دانلود کنم که قابلیت ادامه دانلود داشت(که رپیدشیر نداره)
    اگه میشه یکی از دوستان که install orignal رو دانلود کرده اونو تو یه جایی(مثل پرشین گیگ) آپلود کنه که ما دیال آپی ها هم بتونیم دانلودش کنیم
    خیلی ممنون
    این رو امتحان کنین نمی دونم این سایت قابلیت resume داره یانه.یه راه حل دیگه اینکه از فایرفاکس3 استفاده کن بدون برنامه های دنلود.خود دانلود مننجرش این قابلیت رو داره.
    این هم برنامه install orignal پسوردش هم matin :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک سوال خودم از بچه های متخصص فیس دارم:
    من Face و Hair نکونام رو بصورت BIN فایل دارم ولی اسم BIN فایل ها نکونام هست این رو می دونم که باید در پوشه CV06 قرار بدم ولی نمی دونم اسم Face فایل و Hair فایل رو به چی تغییر بدم شماره فیس بازیکنانی که قیافه هاشون Special نیست رو باید از کجا فهمید مثلا این رو می دونم که اگه فیس پارک جی سونگ را داشته باشم اسمش رو چی بذارم چون توی PES Editor هم کد فیس و هم کد Hair رو نوشته. این رو بلدم که relink کنم ولی می خوام با استفاده از کیت سرور فیس نکونام رو وارد کنم من از متخصصین خواهش دارم نحوه مشخص کردن unnamed_xxxx رو برای بازیکنانی که فیس عادی دارن رو توضیح بدن. متشکرم
    آرمین جان فیس نکونام یا هر بازیکن دیگری رو به unnamed_X تغییر بده که X همون عدد مختص خودشه که کاریش نداریم.بعدهمونطور که گفتی تو پوشه CV06 بریز.
    اما قسمت دوم سوالت رو دقیقا منظورتو نفهمیدم.مثلا یه فیس داری می خوای یه بازیکن معمولی رو به اون تغییر بدی یا شماره فیس یه بازیکن معمولی رو پیدا کنی؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این رو امتحان کنین نمی دونم این سایت قابلیت resume داره یانه.یه راه حل دیگه اینکه از فایرفاکس3 استفاده کن بدون برنامه های دنلود.خود دانلود مننجرش این قابلیت رو داره.
    این هم برنامه install orignal پسوردش هم matin :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آرمین جان فیس نکونام یا هر بازیکن دیگری رو به unnamed_X تغییر بده که X همون عدد مختص خودشه که کاریش نداریم.بعدهمونطور که گفتی تو پوشه CV06 بریز.
    اما قسمت دوم سوالت رو دقیقا منظورتو نفهمیدم.مثلا یه فیس داری می خوای یه بازیکن معمولی رو به اون تغییر بدی یا شماره فیس یه بازیکن معمولی رو پیدا کنی؟
    چرا کاریش نداریم اون عدد باید چی باشه؟ منم مشکلم همونی هست که گفتی کاریش نداریم دقیقا مشکل من همونه نمیدونم اون X باید چی باشه برای نکونام یا هر بازیکنی که عدد فیس یا مو رو نمیدونیم عدد نکونام چیه از کجا بدونم عدد رو؟ حتما باید آپشن فایل رو تغییر بدم دیگه من اگه نخوام با آپشن فایل فیس نکونام رو Special کنم باید چیکار کنم؟ من سوالم اینه وگرنه میدونم باید به unnamed_xxxx تغییر بدم البته نیازی نیست قسمت اول unnamed باشه هر کلمه دلخواه میشه نوشت به جای unnamed مسئله اصلی اون عدد بعد ندرلاین هست اونه که مهم هست. این اعداد برای لیو مسی 741 برای فیس و 4333 برای مو هست حالا این اعداد رو برای بازیکنانی که مثل مسی دارای فیس special نیستند رو از کجا میشه تشخیص داد؟ من دقیقا سوالم اینه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چرا کاریش نداریم اون عدد باید چی باشه؟ منم مشکلم همونی هست که گفتی کاریش نداریم دقیقا مشکل من همونه نمیدونم اون X باید چی باشه برای نکونام یا هر بازیکنی که عدد فیس یا مو رو نمیدونیم عدد نکونام چیه از کجا بدونم عدد رو؟ حتما باید آپشن فایل رو تغییر بدم دیگه من اگه نخوام با آپشن فایل فیس نکونام رو Special کنم باید چیکار کنم؟ من سوالم اینه وگرنه میدونم باید به unnamed_xxxx تغییر بدم البته نیازی نیست قسمت اول unnamed باشه هر کلمه دلخواه میشه نوشت به جای unnamed مسئله اصلی اون عدد بعد ندرلاین هست اونه که مهم هست. این اعداد برای لیو مسی 741 برای فیس و 4333 برای مو هست حالا این اعداد رو برای بازیکنانی که مثل مسی دارای فیس special نیستند رو از کجا میشه تشخیص داد؟ من دقیقا سوالم اینه
    فایل جالبی دانلود کردی پس اصلا فایلت عدد نداره.راستی جدا برای فیس فرقی نداره بجای unnamed چیز دیگه ای نوشته باشه؟اما تو یکی از این فایلهای گرافیکی حتما باید unnamed می کردم تا تغییر ایجاد بشه فکر کردم مثل اونه.
    ببین بنظر من بهترین کار استفاده از ggs هستش.باهاش فایل cv06 رو باز کن و یه فایل خالی بین فیس ها پیدا کن(یعنی مشکی باشه) برای مو هم همین کار کن و اون فایلهایی رو که دان کردی روش ایمپورت کن بعد ریلینک کن مثلا با برنامه PES2009PC_Appearance_Tool می تونی ریلینک کنی و شماره بازیکن موردنظر رو به شماره هایی که تو ggs ویرایش کردی تغییر بده.
    حالا اگه موقع ایمپورت ارور داد یا نمی خوای فایل اصلی رو دستکاری کنی شماره فایلهایی که دیدی خالی هستن(یکی برای صورت یکی برای مو)رو بجای اون ایکس تو فایل دانلودت بنویس و بذار تو cv06.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فایل جالبی دانلود کردی پس اصلا فایلت عدد نداره.راستی جدا برای فیس فرقی نداره بجای unnamed چیز دیگه ای نوشته باشه؟اما تو یکی از این فایلهای گرافیکی حتما باید unnamed می کردم تا تغییر ایجاد بشه فکر کردم مثل اونه.
    ببین بنظر من بهترین کار استفاده از ggs هستش.باهاش فایل cv06 رو باز کن و یه فایل خالی بین فیس ها پیدا کن(یعنی مشکی باشه) برای مو هم همین کار کن و اون فایلهایی رو که دان کردی روش ایمپورت کن بعد ریلینک کن مثلا با برنامه PES2009PC_Appearance_Tool می تونی ریلینک کنی و شماره بازیکن موردنظر رو به شماره هایی که تو ggs ویرایش کردی تغییر بده.
    حالا اگه موقع ایمپورت ارور داد یا نمی خوای فایل اصلی رو دستکاری کنی شماره فایلهایی که دیدی خالی هستن(یکی برای صورت یکی برای مو)رو بجای اون ایکس تو فایل دانلودت بنویس و بذار تو cv06.
    به هر حال روش هایی که گفتی همگی دستکاری کردن هستند که من همه رو بلدم راحت ترینش اینه که با برنامه PEWS Editor یا Pro Evo فیس بازیکنی که می خواییم براش مو و فیس وارد کنیم از حالت Default به Special تغییر بدیم و یک Slot خالی بهش اختصاص بدیم بعد فایل فیس یا مو رو خیلی راحت دستی بنویسیم و توی cv06 کپی کنید به طور مثال وقتی می خواییم برای نکونام فیس وارد کنیم کافیه اولین اسلوت خالی موجود که اسلوت شماره 738 برای فیس و اسلوت 4330 برای مو هست رو اختصاص بدیم و فیس نکونام رو special تعریف کنیم حالا کافیه فایل BIN مربوط به فیس و موی نکونام رو به این اسم تغییر بدیم Nekounam-Face_738 و Nekouna-Hair_4330 و هر دوتا رو توی CV06 قرار بدیم والسلام البته نوشتن Nekounam-Face کاملا اختیاری هست و هر کلمه ای رو میشه به جاش نوشت ولی برای اینکه داخل فولدر cv06 راحت بشه فایل ها رو از هم تشخیص داد بهتر یک توضیح مناسب بنویسیم که بهترین توضیح همون Nekounam-Face هست هم ساده هست هم کامل البته توی این روش به هر حال آپشن فایل دستکاری میشه. من میخواستم اسلوت واقعی نکونام رو بدونم. اصلا نمی دونم باید از کجا فهمید اسلوت بازیکنانی که قیافه هاشون default هست

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

به هر حال روش هایی که گفتی همگی دستکاری کردن هستند که من همه رو بلدم راحت ترینش اینه که با برنامه PEWS Editor یا Pro Evo فیس بازیکنی که می خواییم براش مو و فیس وارد کنیم از حالت Default به Special تغییر بدیم و یک Slot خالی بهش اختصاص بدیم بعد فایل فیس یا مو رو خیلی راحت دستی بنویسیم و توی cv06 کپی کنید به طور مثال وقتی می خواییم برای نکونام فیس وارد کنیم کافیه اولین اسلوت خالی موجود که اسلوت شماره 738 برای فیس و اسلوت 4330 برای مو هست رو اختصاص بدیم و فیس نکونام رو special تعریف کنیم حالا کافیه فایل BIN مربوط به فیس و موی نکونام رو به این اسم تغییر بدیم Nekounam-Face_738 و Nekouna-Hair_4330 و هر دوتا رو توی CV06 قرار بدیم والسلام البته نوشتن Nekounam-Face کاملا اختیاری هست و هر کلمه ای رو میشه به جاش نوشت ولی برای اینکه داخل فولدر cv06 راحت بشه فایل ها رو از هم تشخیص داد بهتر یک توضیح مناسب بنویسیم که بهترین توضیح همون Nekounam-Face هست هم ساده هست هم کامل البته توی این روش به هر حال آپشن فایل دستکاری میشه. من میخواستم اسلوت واقعی نکونام رو بدونم. اصلا نمی دونم باید از کجا فهمید اسلوت بازیکنانی که قیافه هاشون default هست
    خب کاری که من گفتم همین بود دیگه.منم کمی تو برنامه ها و فایلها می گردم اگه تونستم راهی پیدا کنم بهت خبر میدم.
    اما یه نکته اینکه بازیکنانی که default هستن مثلا فیسشون از بین حالتهای موجود در قسمت ویرایش هست، مثل بازیکنانی مانند مسی که special هستن شاید اصلا فایل خاصی نداشته باشن.نمی دونم منظورم رو متوجه شدی یا نه...ممکنه چنین چیزی باشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چرا اگه با GGS فایل cv06 رو باز کنی می بینی یه تعداد فیس Special هست داخلش تمامی فیس های Special موجوده. ولی مثلا فیس نکونام یا شجاعی یا هاشمیان داخل اون به اون شکلی که توی بازی می بینیم نیست یک فیس دیفالت هست که در داخل بازی ویرایش شده اش موجوده. ولی مسلما یکی از اسلوت های حتی خالی از فایل متعلق به هر کدوم از ایناست اما چطور باید تشخیص داده بشن من نمی دونم. فعلا راهی که من گفتم تنها راه حل موجود برای وارد کردن فیس به صورت راحت و تر تمیز هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

سلام
    من پچ FCWC 2009 Final (جام باشگاه های جهان) رو دان کردم
    فقط نمیدنم باید باهاش چی کار کنم
    خودش بصورت مجزا قابل اجراست ولی بهم ریختست
    یعنی بعضی تیما کاملا و بعضی هم نیستن
    مثلا بارسلونا نه اسم خودش هست نه بازیکن درست داره؟
    اگه کسی از این پچ استفاده کرده یه راهنمایی کنه
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

استاد krauser من تمام كارهايي كه شما گفتيد رو انجان دادم اما هنوز اسامي بازيكنان تيم ملي ايران اشتباه هستش.من از كرك 1.20 استفاده كردم و از پچ 3گانه شما و بازي هم اورجينال هستش اما هنوز نميشه.حتي از كرك 1.40 هم استفاده كردم اما نميشه.
    به نظر شما چه كارهايي انجام بدم تا كامل ترين بازيو داشته باشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •