تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 894 از 1004 اولاول ... 394794844884890891892893894895896897898904944994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,931 به 8,940 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تعویض پورت که معجزه نمیکنه. اگر احیانا مشکلی در پورت مخابراتی شما باشه با انجام این مورد وضعیت بهبود پیدا میکنه
    اگه در ای اس پی فعلی مقدار نویز خطو یادتون بمونه با تعویض isp اگه همون مقادیر بودن که هیچ ولی اگه خیلی تفاوت داشت شاید مشکلی در پورت مخابراتی وجود داشته باشه و الی آخر
    این طور نیست که isp عوض کنین و درخواست تغییر پورت بدین بعد snr بشه 50 و نویز هم 6

2. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تعویض پورت که معجزه نمیکنه. اگر احیانا مشکلی در پورت مخابراتی شما باشه با انجام این مورد وضعیت بهبود پیدا میکنه
    اگه در ای اس پی فعلی مقدار نویز خطو یادتون بمونه با تعویض isp اگه همون مقادیر بودن که هیچ ولی اگه خیلی تفاوت داشت شاید مشکلی در پورت مخابراتی وجود داشته باشه و الی آخر
    این طور نیست که isp عوض کنین و درخواست تغییر پورت بدین بعد snr بشه 50 و نویز هم 6
    من این نویز و snr رو نمیدونم چیه کدومش باید کم باشه چند باشه خوبه. این وضعیت خط منه البته اسپلیتر وصله ولی فقط برای تلفن و اگه مودم هم ببرم پیش اسپلیتر max rate میره رو 12000.

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    17.1 13.2 db
    Line Attenuation
    :
    51.3 30.5 db
    Data Rate
    :
    2400 767 kbps
    Max Rate
    :
    8048 1005 kbps
    CRC
    :
    7 0

الان من میخام سرویس 10 مگ یکساله 6 گیگ 4-10 رایگان بگیم با قیمت حدود 130 تومن. چون یکساله هست نمیخام اعصابم یدفعه بریزه به هم. شما اینو توصیه میکنین یا نه؟ سرعت شبا 250 هم باشه ما راضییم به خدا
    Last edited by android500; 26-07-2015 at 13:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من این نویز و snr رو نمیدونم چیه کدومش باید کم باشه چند باشه خوبه. این وضعیت خط منه البته اسپلیتر وصله ولی فقط برای تلفن و اگه مودم هم ببرم پیش اسپلیتر max rate میره رو 12000.

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    17.1 13.2 db
    Line Attenuation
    :
    51.3 30.5 db
    Data Rate
    :
    2400 767 kbps
    Max Rate
    :
    8048 1005 kbps
    CRC
    :
    7 0

الان من میخام سرویس 10 مگ یکساله 6 گیگ 4-10 رایگان بگیم با قیمت حدود 130 تومن. چون یکساله هست نمیخام اعصابم یدفعه بریزه به هم. شما اینو توصیه میکنین یا نه؟ سرعت شبا 250 هم باشه ما راضییم به خدا
    بهتره یه یک ماه بگیرین ببینین اوضاعش چه جوریه، من خودم وضعیت خطم جوریه که الان دو مگ رو میکشه.
    اما به قول دوستان نمیدونم عوض کردن پورن اوضاع رو بهتر میکنه با نه. اما به هرحال با مطالبی که صفحات قبل خوندم به جز اسیاتک گزینه دیگه ای نداریم.
    ------------------------
    حالا اگه تو اسیاتتک هم نهایت دو مگ رو کشید، مثله مخابرات اسپیدش 250 اینا میشه ؟
    شبا هم همین سرعت رو داره ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بهتره یه یک ماه بگیرین ببینین اوضاعش چه جوریه، من خودم وضعیت خطم جوریه که الان دو مگ رو میکشه.
    اما به قول دوستان نمیدونم عوض کردن پورن اوضاع رو بهتر میکنه با نه. اما به هرحال با مطالبی که صفحات قبل خوندم به جز اسیاتک گزینه دیگه ای نداریم.
    ------------------------
    حالا اگه تو اسیاتتک هم نهایت دو مگ رو کشید، مثله مخابرات اسپیدش 250 اینا میشه ؟
    شبا هم همین سرعت رو داره ؟
    نه شبا کم میشه سرعت 2 مگ شاید تو روزا زیاد باشه ولی شبا حتی میاد پایین 150 مگه نمیگم از سرور داخلی دانلود کنی
    آخه این سرویسی که من میگم فقط برای مشترکین جدیده وگرنه همین سرویسو اگه بخای بگیری باید 50-60 تومن بیشتر بدی.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تحت هیچ شرایطی از هیچ شرکتی یکساله نگیرید چون یه خورده که یوزراشون بیشتر بشه شک نکنید oversell می کنن
    کیفیت نت بشدت میاد پایین تا بخوان درستش کنن دستکم 3-2 ماه باید عذاب بکشید

7. 6 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

@ android500

پیشنهاد میکنم یه نگاهی به اینجا بندازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه livebot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

تحت هیچ شرایطی از هیچ شرکتی یکساله نگیرید چون یه خورده که یوزراشون بیشتر بشه شک نکنید oversell می کننکیفیت نت بشدت میاد پایین تا بخوان درستش کنن دستکم 3-2 ماه باید عذاب بکشید
    داشتم تاپیکو میخوندم دقیقا همینو میخواستم الان بگم. کلا از هر سرویس دهنده ای سرویس بیشتر از یه ماه گرفتن اشتباهه. مخابرات که دیدین یه دفعه چی کار کرد کسایی که سرویس یه ساله داشتن الان خیلی ضرر کردن. بقیه isp ها هم منصف تر یا منطقی تر از مخابرات نیستن.
    Last edited by livebot; 26-07-2015 at 18:06.

11. 3 کاربر از livebot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من موندم مخابرات با این کاری که کرد دیگه مشتری داره آیا یعنی خودش خودشو ورشکست کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من موندم مخابرات با این کاری که کرد دیگه مشتری داره آیا یعنی خودش خودشو ورشکست کرد
    چند وقت پیش خبر رسید میخاد فیبر نوری رو گسترش بده اون مشتری های فیبری زیاد داره جای هیچ نگرانی نیست

14. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خیلی از یوزرهای معمولی که زیاد از نت سر در نمیارن که بخوان اعتراض کنن ، دستگاههای دولتی (از ادارات گرفته تا دانشگاهها) اپراتورهای تلفن همراه، اونایی که اجبارا بخاطر فیبرنوری موندنی هستن و خیلی های دیگه سودبسیار خوبی نصیب مخابرات می کنن. حالا چندنفر یوزر مثل ما که معترض باشه و بخواد تخلیه کنه برای مخابرات اصلا مهم نیست

16. 6 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •