بابا اعصابتو خورد نکن
من یه مدت با اینا درگیری داشتم اصلا حالیشون نیست به جز اعصاب خوردی چیز دیگه ای نداره تازه ممکنه کارای دیگه ای هم بکنن که بگذریم حالا ..
یه چند نفری هستن از مسئولای همارا که شدیدا عقده ای هستن و به هیچ وجه اشکالاتشون رو قبول نمیکنن نه اینکه منکر اشکالات باشن اصلا درکشون تا این حد نیست که بفهمن چی به چیه .. فکر میکنن کاربرا خیلی باید مدیونشون باشن .. با تلفن زدن هم کار درست نمیشه. من مشکل قطعی داشتم مثلا تو روز 50-60 تا کانکشن داشتم تا 150 هم داشتم(در یک روز) بعد از چند ماه صحبت تلفنی و چت حضوری رفتم و نمیدونم چیکار کردن که الان خیلی بهتر شده .. دلیل قطعی رو میگن از مودمته یه مودم امانی گرفتم دیدم آره قطی کم شد خلاصه گفتن مودمت رو باید عوض کنی ، وقتی رفتم مودممو بگیرم یارو بهم میگه حالا این مودمتونو استفاده می کنید ( پـــَ نه پـــَ چیکار میکنم ؟ ) گفتم حالا ببرم فعلا استفاده کنم بعدا یه فکری میکنم .. قیافه ی طرف عین بچه هایی بود که دسته گل به آب داده
الان همون مودمو دارم، قطعی خیلی کمه(البته با مودم امانی که گرفته بودم کمتر از این بود) . خود مودم رو هم نمیدونم چه بلایی آوردن به سرش تنظیماتش کلا قاطی پاتیه نمیدونم نرمافزار داخلی مودم رو انگولک کردن یا چی خلاصه مودمم رو هم زدن جانباز شد. زنگ زدم میگم آقا قضیه اینه میگه مودمتو بیار .. آره جون خودت بیارم بزنی شهیدش کنی که مودم بفروشی ..
.gif)
رفتارتون ، اینترنتتون و کلا هر کسی که باعث و بانی این وضعیت اینترنته
متاسفانه همه جا هم همینطوریه و جایی نیست که آدم گورشو اونجا گم کنه
چی میشه گفت به شرکتی که تو فروم، مدیر مستقیما به کاربرایی که مشکلشون حل نمیشه ، حقشون رو میخوان ، کم هم نمیارن با پر رویی میگه میتونید تقاضا بدید خططتون رو جمع کنیم .
خلاصه داش گلم اعصابتو خورد نکن تا شارژت تموم شه بره پی کارش تو ایران با حرف کسی رو نمیشه مجاب کرد ..