تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 894 از 2550 اولاول ... 39479484488489089189289389489589689789890494499413941894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,931 به 8,940 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها پارس اومده سرویسهای نامحدود داده
    با قیمتهای عالیه
    ببینید :
    قیمت ها عالیه
    من 128 نامحدود دارم(همارا ) - 3 ماهه 39 تومن اگه اینطوری باشه حداقل 256 میگیرم
    لطفا از این سرویس ها ی نامحدود هر کی استفاده میکنه یه تستی چیزی بذاره .. پینگش چطوره قطعی چقدر داره پشتیبانی پارس چطوره .. کسایی که از پارس اکانت دارن یا قبلا گرفتن لطفا یه راهنمایی بکنن ..

یعنی میشه تا اون اینترنت ملی پاک رو راه بیوفته و آب پاکی رو رو دستمون بریزن بیشتر از 128 رو هم تجربه کنیم

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

به خدا دیگه جونم به لبم رسیده همین الان پا میشم هر چی از دهنم بیاد بارشون میکنم
    مرتیکه های الاغ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

لعنت خدا بر شیطون
    اول زنگ زدم هیشکی بر نداشت
    دوباره زدم
    یکی جواب داد میگم اقا چرا شورشو در اوردین
    پینگ من الان از 500 پاییین نمیاد اول فکر کرده من خرم هیچی حالیم نیس:یه چیز های بی ربط گفت گفتم خر خودتی
    بعدش میگه چجوری پینگ میگیری گفتم فکر کردی فقط خودت بلدی
    گفت مارک مودمتو بگو وقتی گفتم گفت برو تو اکسپبورر برو این صفحه عصبی شدم گفتم نویزم زیاده و دان استریمم کمترین حد ممکن حالا میخوای چیکار کنی
    گفت که من راهی به ذهنم نمیرسه فردا 10 تا 11 زنگ بزن که فردا مدیر فنی خططتو چک کنه که چیکار میشه کرد که نویز بالاست

اخر سر هم من یکم انتقاد بارش کردم

چند تا خر رو گذاشتن همشون هم فکر میکنن که همه چی رو فقط اونا بلدن اگه اونجا بودم حضوری اونجارو رو سیرشون خراب میکردم

4. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بابا اعصابتو خورد نکن
    من یه مدت با اینا درگیری داشتم اصلا حالیشون نیست به جز اعصاب خوردی چیز دیگه ای نداره تازه ممکنه کارای دیگه ای هم بکنن که بگذریم حالا ..
    یه چند نفری هستن از مسئولای همارا که شدیدا عقده ای هستن و به هیچ وجه اشکالاتشون رو قبول نمیکنن نه اینکه منکر اشکالات باشن اصلا درکشون تا این حد نیست که بفهمن چی به چیه .. فکر میکنن کاربرا خیلی باید مدیونشون باشن .. با تلفن زدن هم کار درست نمیشه. من مشکل قطعی داشتم مثلا تو روز 50-60 تا کانکشن داشتم تا 150 هم داشتم(در یک روز) بعد از چند ماه صحبت تلفنی و چت حضوری رفتم و نمیدونم چیکار کردن که الان خیلی بهتر شده .. دلیل قطعی رو میگن از مودمته یه مودم امانی گرفتم دیدم آره قطی کم شد خلاصه گفتن مودمت رو باید عوض کنی ، وقتی رفتم مودممو بگیرم یارو بهم میگه حالا این مودمتونو استفاده می کنید ( پـــَ نه پـــَ چیکار میکنم ؟ ) گفتم حالا ببرم فعلا استفاده کنم بعدا یه فکری میکنم .. قیافه ی طرف عین بچه هایی بود که دسته گل به آب داده
    الان همون مودمو دارم، قطعی خیلی کمه(البته با مودم امانی که گرفته بودم کمتر از این بود) . خود مودم رو هم نمیدونم چه بلایی آوردن به سرش تنظیماتش کلا قاطی پاتیه نمیدونم نرمافزار داخلی مودم رو انگولک کردن یا چی خلاصه مودمم رو هم زدن جانباز شد. زنگ زدم میگم آقا قضیه اینه میگه مودمتو بیار .. آره جون خودت بیارم بزنی شهیدش کنی که مودم بفروشی ..
    رفتارتون ، اینترنتتون و کلا هر کسی که باعث و بانی این وضعیت اینترنته
    متاسفانه همه جا هم همینطوریه و جایی نیست که آدم گورشو اونجا گم کنه
    چی میشه گفت به شرکتی که تو فروم، مدیر مستقیما به کاربرایی که مشکلشون حل نمیشه ، حقشون رو میخوان ، کم هم نمیارن با پر رویی میگه میتونید تقاضا بدید خططتون رو جمع کنیم .

خلاصه داش گلم اعصابتو خورد نکن تا شارژت تموم شه بره پی کارش تو ایران با حرف کسی رو نمیشه مجاب کرد ..

6. 2 کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بابا اعصابتو خورد نکن
    من یه مدت با اینا درگیری داشتم اصلا حالیشون نیست به جز اعصاب خوردی چیز دیگه ای نداره تازه ممکنه کارای دیگه ای هم بکنن که بگذریم حالا ..
    یه چند نفری هستن از مسئولای همارا که شدیدا عقده ای هستن و به هیچ وجه اشکالاتشون رو قبول نمیکنن نه اینکه منکر اشکالات باشن اصلا درکشون تا این حد نیست که بفهمن چی به چیه .. فکر میکنن کاربرا خیلی باید مدیونشون باشن .. با تلفن زدن هم کار درست نمیشه. من مشکل قطعی داشتم مثلا تو روز 50-60 تا کانکشن داشتم تا 150 هم داشتم(در یک روز) بعد از چند ماه صحبت تلفنی و چت حضوری رفتم و نمیدونم چیکار کردن که الان خیلی بهتر شده .. دلیل قطعی رو میگن از مودمته یه مودم امانی گرفتم دیدم آره قطی کم شد خلاصه گفتن مودمت رو باید عوض کنی ، وقتی رفتم مودممو بگیرم یارو بهم میگه حالا این مودمتونو استفاده می کنید ( پـــَ نه پـــَ چیکار میکنم ؟ ) گفتم حالا ببرم فعلا استفاده کنم بعدا یه فکری میکنم .. قیافه ی طرف عین بچه هایی بود که دسته گل به آب داده
    الان همون مودمو دارم، قطعی خیلی کمه(البته با مودم امانی که گرفته بودم کمتر از این بود) . خود مودم رو هم نمیدونم چه بلایی آوردن به سرش تنظیماتش کلا قاطی پاتیه نمیدونم نرمافزار داخلی مودم رو انگولک کردن یا چی خلاصه مودمم رو هم زدن جانباز شد. زنگ زدم میگم آقا قضیه اینه میگه مودمتو بیار .. آره جون خودت بیارم بزنی شهیدش کنی که مودم بفروشی ..
    رفتارتون ، اینترنتتون و کلا هر کسی که باعث و بانی این وضعیت اینترنته
    متاسفانه همه جا هم همینطوریه و جایی نیست که آدم گورشو اونجا گم کنه
    چی میشه گفت به شرکتی که تو فروم، مدیر مستقیما به کاربرایی که مشکلشون حل نمیشه ، حقشون رو میخوان ، کم هم نمیارن با پر رویی میگه میتونید تقاضا بدید خططتون رو جمع کنیم .

خلاصه داش گلم اعصابتو خورد نکن تا شارژت تموم شه بره پی کارش تو ایران با حرف کسی رو نمیشه مجاب کرد ..
    ممنون
    ولی میخوان کیو بتوسونن
    حالا که اینجوری شد فردا نمیرم سر کار و میرم همارا ببینم چی میگن اگر هم حالیشون نبود همونجا میگم که جمع کنن این نویز رو از خطم

نترس قبلا هم اینجوری با شاتل در افتاده بودم

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ایول .. باتجربه هم که هستی قربون دستت یکی دوتا هم از طرف من بزن

10. 2 کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دیشب 3.4 گیگ دانلود داشتم

فقط متاسفانه دیگه نمیشه 7 به بعد دانلود کرد گویا باگ بستن

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

دیشب 3.4 گیگ دانلود داشتم

فقط متاسفانه دیگه نمیشه 7 به بعد دانلود کرد گویا باگ بستن
    سلام دادا شما همارا دارین؟اگه آره از کدوم یکیش؟من که با همارا بیشتر از 2.2 گیگ نمیتونم شبا دان کنم

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون
    ولی میخوان کیو بتوسونن
    حالا که اینجوری شد فردا نمیرم سر کار و میرم همارا ببینم چی میگن اگر هم حالیشون نبود همونجا میگم که جمع کنن این نویز رو از خطم

نترس قبلا هم اینجوری با شاتل در افتاده بودم
    میگم شما که clone می کنید لااقل فونت رو bold نکن که لو میری بنت میکنن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

سلام دادا شما همارا دارین؟اگه آره از کدوم یکیش؟من که با همارا بیشتر از 2.2 گیگ نمیتونم شبا دان کنم
    نه ایشون صبا دارن
    با همارا 2.2 گیگ خوبه دیگه

16. 2 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •