بجه ها تو p30world فروم خاصي نيستش که بروبکس خوره ي نرم افزار هاي مربوط به موسيقي توش باشن؟ چند روز دارم دمبال يه نرم افزار ميگردم تو رشت... ديگه کلافه شدم!اگه همچين فرومي ميشناسين و قبلا ديدين تو اين سايت يا سايتي ديگه لطفا معرفي کنين.
با تشکر.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بجه ها تو p30world فروم خاصي نيستش که بروبکس خوره ي نرم افزار هاي مربوط به موسيقي توش باشن؟ چند روز دارم دمبال يه نرم افزار ميگردم تو رشت... ديگه کلافه شدم!اگه همچين فرومي ميشناسين و قبلا ديدين تو اين سايت يا سايتي ديگه لطفا معرفي کنين.
با تشکر.
آره يعني هيچ تلفني بهش وصل نيست
اين چند روزه دقت كردم ديدم وقتي اس ان ام پايينم هست سرعت بازم خوبه (آپ 6 دان 16)
ولي بازم مشكل كم شدن سرعتو دارم
اون كاربري كه گفتن snr ش هم پايين بود؟
سلام این چیز پی ان کسایی که از اندیشه سرویس میگیرن قطعه!
یا ففقط مال من این طوری شده؟
![]()
من یکبار خواستم این کار رو بکنم! اما...........؟!!!
بستنش!
گفتن که چون سرویس های اینترنت نوسان زیادی دارن و یه نفر ممکنه یه ماه مثلا تو اندیشه باشه و ماه بعد بره پارس و ماه بعد بیاد شاتل و..
بهمین خاطر نمیشه نتیجه گرفت!
پس فعلا امکانش نیست!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون من کلا یه لپتاپ دارم و گوشی که وسایل ارتباطی اینترنت من هستن... از نظر امنیتی که واحدهای دیگه و یا همسایه ها سهوا نتونن ازش استفاده کنن مشکلی نداره؟
سپاس از دوستان
راسيتش نميدونم اس ان آرشم پايين بود يا نه. اسم کاربريش Moz است. خودت با پيغام خصوصي بپرسي ازش فکر کنم بهتر باشه.
سلام دوستان
بهترین نرم افزار برای تست سرعت شبکه و نشاندهنده میزان دقیق باقیمانده حجم ترافیک توی سرویس های حجمی چی هست؟
اگر لینکی هم ازشون دارید بزارید ممنون میشم
نرم افزار نشان نهنده سرعت اینترنت میخوای Dumeter یه سرچ کنی هست(گیر نیاوردی بگو لینک میزارم) برنامه جالبیه هم سرعت آنی ر نشون میده و هم میتونی گزارش مصرف اینترنت ساعتی،روزانه،ماهانه و ... رو ببینی
ولی نرم ازفاری که بره حجم باقیمانده شما رو از شرکت خدمات دخنده ببینه وجود نداره(به نظر من،مگه اینکه خود شرکت چنین برنامه ای رو توزیع کنه!)چون میزان حجم باقیمانده تو دیتابیس شرکته و نمیشه که بهش وصل شد!![]()
Last edited by foa.neh; 22-02-2011 at 00:58. دليل: چقدر غلط املایی دارم
این سرعت دانلودم با توررنت هست. همین الآن... باسرعت دانلود 105.6
سرویسم 128 محدود اندیشه.
میتونید به لینک زیر برید تا عکس رو در سایز بزرگ ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by cafelog; 22-02-2011 at 01:59. دليل: خرابی لینک عکس
اگه راست میگی ساعت 1 به بعد با این سرعت تست بزار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)