تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 894 از 2014 اولاول ... 39479484488489089189289389489589689789890494499413941894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,931 به 8,940 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز یکشنبه 5 آبان ماه به شرح زیر است
    *ابرار ورزشی :
    پرسپولیس و تجدید خاطره قهرمانی ؟
    قلعه نوعی خطاب به امیر آبادی :
    اگر ناراحتی همین حالا از استقلال برو

دایی : باقری مقابل امارات فیکس است
    نیکبخت : بازی کردن یا نکردن برایم اهمیتی ندارد

خوشحالی امارتی ها از تصمیم علی کریمی :
    ایران دیگر جادوگر ندارد

*روز ورزش:
    بنا بسازد چه کسانی خراب می کنند؟
    بازی بزرگان در تهران
    ترخاق : برزگر برخی از قابلیت هایش را از دست داده است

مهدی تقوی: دوست دارم برای شهرم کشتی بگیرم

آقای معزی پور چرا آدرس اشتباهی می دهید

آیا تختی ،حبیبی ،مهدی زاده ،سیف پور و... با غیبت در قهرمانی کشور به تیم ملی راه می یافتند؟

*هدف:
    تلاش فینالیست ها را برای فراموشی و یاد آوری خاطرات
    قطبی : پرسپولیس بین المللی تر از سپاهان است

فیرات : ستاره های پرسپولیس تبلیغاتی هستند

الوداع جام جهانی

توسل به دروغ و شایعه در مخالفت با فدراسیون کشتی

*ایران ورزشی :
    شیر و شمشیر
    درهای ورزشگاه باز است

مسعود مرادی از قطار جام جهانی باز ماند

قطبی : پرسپولیس کارگر می خواهد نه ستاره

فیرات : روز سختی را برای پرسپولیس رقم می زنیم

دایی : همه دیدند با کریمی قهر نبودم

ایران – کویت در هاله ای از ابهام
    نبرد بزرگ برای صدر نشینی جزیره

شکست تراکتور عقده گشایی استیل آذین

*جهان فوتبال :
    جنگ ستارگان
    واعظی با گردن بند طبی مقابل سپاهان

واعظ آشتیانی : با فتح ا... زاده عکس یادگاری انداختم

دایی : در اسپانیا اردو می زنیم

کفاشیان: از اردوی اسپانیا بی خبرم

مصادره استقلال ممنوع
    سر مربی تیم ملی : باقری و معدنچی را برای بازی با امارات دعوت می کنم
    عابدینی : کرمی قادر به بازی همزمان در تیم ملی و پرسپولیس نیست

*90:
    به یاد دقیقه 96!
    خوردبین : کریمی را طوری بردند که انگار قاتل گرفته اند

33
    گل برای افتتاحیه لیگ چوپانها

کاپیتان تیم ملی مصدوم شد

مرادی از جام جهانی حذف شد مخالفت مدیر برنامه های کریمی با تصمیم جادوگر

قطبی : کارگر می خواهم نه ستاره

توافق برق شیراز با رضایی

*گل :
    آتش بس موقت فتح ا... زاده و آشتیانی
    تیم ملی کنار بارسلونا اردو می زند

شیر بیدار به مار زخمی رسید

بازی همیشه فینال

نامه پرسپولیس به فیفا برای گم شدن توره

مذاکره قلعه نوعی با عنایتی برای بازگشت در نیم فصل

نامه معنا دار سپاهان به فدراسیون
    :
    امید وارم حریف ما فقط پرسپولیس باشد

*پیروزی :
    بازگشت قهرمان

مهدوی کیا برای هر حریفی خطر ناک است
    عنایت : مرادی از فیفا نمره قبولی نگرفت
    کاظمیان با دو گل شارجه را ناک اوت کرد
    قطبی : این دربی را می بریم

*البرز ورزشی :
    سر مربی به شماره 10 مشکوک است
    پرسپولیس – سپاهان ؛ کابوس 7+90
    فراتر از انتقام
    آشتیانی : با فتح ا... زاده مشکلی ندارم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با فوتبال خواهم مرد
    داريوش مصطفوي سال ها در فوتبال ايران حضور داشته است. او که اولين دبيرکل فدراسيون فوتبال ايران بعد از انقلاب بوده است، اين روزها در باشگاه پرسپوليس به عنوان مديرعامل مسووليت سختي را پيش روي خود احساس مي کند. او در حالي اين مسووليت سنگين را قبول کرده که فصل گذشته اين تيم با مديريت حبيب کاشاني قهرمان ايران شده است. مديرعامل پرسپوليس هر گونه اختلاف در تيمش را تکذيب کرد و مثل هميشه از دست خبرنگاران و بعضي از اطرافيان باشگاه گلايه داشت. مصطفوي در يک ساعت و نيمي که با ما در حال گفت وگو بود، نشان داد مديري وظيفه شناس و عاشق فوتبال است و زندگي اش را به پاي فوتبال گذاشته است.

---

pnnc -وقتي بيرون منتظر بوديم تا وارد اتاق شما بشويم، نکته يي که جلب نظر مي کرد اين بود که عکس هاي مديرعامل هاي قبلي را به ديوار زده بوديد و جالب تر اينکه تا سال 79 پرسپوليس تنها سه مديرعامل داشته ولي از آن موقع تا شما حدود شش مديرعامل. اولاً چه شناختي از مديران قبلي داشتيد و بعد اينکه چرا اين همه تغيير وجود داشته است؟
    اصولاً هيچ چيز در دنيا پايدار نيست، چه در حد بيروني و چه دروني. بيروني منظورم مرگ است و دروني تغييرات پشت سر همي است که در کشور ما وجود دارد. به طور کلي در سطح مديريت ورزشي در ايران شتاب تغييرات بسيار بالاست به خصوص بعد از انقلاب که در حوزه ورزش اين تغييرات بسيار شديدتر است. البته در حوزه هاي ديگر هم تغيير وجود دارد اما خيلي کم است. به طور مثال آقاي محسن رفيق دوست حدود 13 يا 14 سال در يک پست بودند که توانستند تاثير زيادي در سپاه پاسداران داشته باشند. ولي جايگاه ورزش براي دولتمردان ايران در سطح بقيه کارها نيست و هنوز جايگاه ورزش مشخص نيست، براي همين مي بينيد که در يک باشگاه مثل پرسپوليس در عرض هفت سال، شش نفر عوض مي شوند. آنهايي که قبل از ما آمدند زحمت کشيدند و آنهايي که بعد از ما خواهند آمد مطمئن هستم زحمت خواهند کشيد. متاسفانه يکي از مشکلات مديريتي اين است که تا يکي آمده در سطح مديريتي چيزي ياد بگيرد و تجربه به دست بياورد، عوض شده که اين يک ضعف بزرگ است.

pnnc -مي خواهيم برگرديم به عقب؛ به سال هاي خيلي دور و زماني که فوتبال بازي مي کرديد.

از موقعي که يادم مي آيد، دنبال توپ بودم. از اول با فوتبال بودم و همچنان با فوتبال هستم، شک نکنيد با فوتبال هم خواهم مرد. حتي يک بار نزديک بود در زمان نوجواني به خاطر شوتي که محمد بيات از فاصله نزديک به من زد، بميرم.

pnnc -براي ما جالب است که شما در سال 49 به همراه چند نفر از فوتباليست ها دستگير شديد. البته چند ماه بيشتر نبود ولي از آن جمع فقط شما به فعاليت هاي سياسي ادامه داديد و حتي در امريکا نيز در انجمن اسلامي مشغول فعاليت سياسي بوديد.

البته من آدم سياسي نبودم، ولي دوستان سياسي زيادي داشتم. در امريکا هم که بودم به کارهاي سياسي در انجمن اسلامي ادامه دادم و تنها دليلش علاقه خودم بود. اکثر کارهاي سياسي که انجام دادم به خاطر تبعيضي بود که آن موقع وجود داشت. من بچه فقير بودم و به خاطر اينکه پولي نداشتم، نتوانستم از بورسيه استفاده کنم و فقط براي اينکه بتوانم درس بخوانم کارهاي پايين و پست هم انجام دادم و براي همين مي گويم دليل اصلي مخالفت من تبعيضي بود که در آن زمان وجود داشت. درست در همان زمان در امريکا نيز اوج تبعيض بود يعني سال 1970. براي همين وقتي ما در امريکا شروع به تظاهرات و اعتراض به حکومت پهلوي کرديم مردم امريکا نيز به خوبي آن را درک مي کردند که اين خيلي به نفع ما بود. حتي موفق شدم يک بار با بي بي سي در مورد مظلوم بودن مردم خودمان و نابجا بودن حاکميت پهلوي صحبت کنم اما هيچ گاه نخواستم از اين طريق مطرح شوم و حتي دوست ندارم در اين مورد صحبت کنم چون مي خواهم تنها از طريق فوتبال مطرح باشم. البته بعد از بازگشت از امريکا سال 54 به عنوان کارشناس نفت مشغول به کار شدم و بعد به آزمايشگاه گمرک رفتم و تا موقع انقلاب کار کردم و بعد از انقلاب هم که به عنوان دبيرکل انتخاب شدم، احساس مي کردم در اين پست منشاء خدمات باشم و همان موقع توانستم جواز حضور در المپيک را بگيرم که به دليل اشغال افغانستان توسط شوروي مسابقات را تحريم کرديم و بعد در سال 68 دوباره به فوتبال بازگشتم که اين بار با تيم ملي قهرمان آسيا شديم. البته در اين 10 سال هيچ گاه از فوتبال دور نبودم و هميشه سعي کردم در کنار فوتبال باشم.

pnnc -از اعضاي انجمن اسلامي در امريکا کسي بود که الان شناخته شده باشد؟

دوست ندارم در مورد افراد صحبت کنم، شايد راضي نباشند اما به طور کل دوست دارم آنها بگويند داريوش مصطفوي با ما بوده تا اينکه من بگويم آنها را مي شناسم. البته تا چند سال پيش در پست هاي مهمي حضور داشتند ولي در حال حاضر خير.

pnnc -برويم سراغ فوتبال و پرسپوليس. اوضاع اين تيم راضي کننده است؟

در تيم ما اختلاف وجود ندارد، اگر هفت امتيازي را که( باناداوري)از ما گرفتند به ما مي دادند، الان هيچ مشکلي وجود نداشت و حرف هايي که بعضي مواقع از سوي بازيکنان يا کادر فني زده مي شود بيشتر مشکلات خانوادگي است و در يک تيم ورزشي کاملاً طبيعي است. از اين مشکلات که روزنامه ها بزرگش مي کنند در هر تيمي وجود دارد و نمي دانم چرا بعضي ها دوست دارند به آن دامن بزنند.

pnnc -از نظر مديريتي چگونه ايد، آيا در سلامت کامل به سر مي بريد و اختلافي وجود ندارد؟

در هر کاري اختلاف وجود دارد. مطمئن باشيد راه و روش اعضاي هيات مديره با يکديگر تفاوت دارد، اما اين دليل نمي شود ما با هم اختلاف جدي داشته باشيم و نتوانيم کار کنيم. اين زاييده تخيل روزنامه ها است. اصلاً شما بگوييد من و آقاي هدايتي چه اختلافي با يکديگر مي توانيم داشته باشيم. در بين اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس تقسيم وظايف شده است. امور اجرايي به من سپرده شده است و امور فني به آقاي قطبي، بقيه اعضاي هيات مديره به ما کمک و مشاوره مي دهند و بيشتر در تصميمات کلي باشگاه اظهارنظر مي کنند. ما همه راهمان نقطه پيروزي است، يکي مي گويد از اين راه برويم و ديگري مي گويد از راه ديگري ولي هدف همه ما يکي است و آن هم قهرماني پرسپوليس است.

pnnc -اما به نظر مي رسد آقاي قطبي با باشگاهش روراست نيست، به خصوص در مورد قضيه مارکو دستيار برزيلي اش.

واقعيت اين است که باشگاه پرسپوليس به طور کامل به تعهدات خود نسبت به مارکو عمل نکرده و با توجه به اينکه قطبي و دستيارش در يک محيط حرفه يي به مربيگري پرداختند، برايشان باورپذير نيست که يک باشگاه نتواند به موقع به تعهداتش عمل کند. ما حدود 50 هزار دلار به مارکو بدهکاريم و هنوز مشکل خانه ايشان حل نشده است که با مساعدت آقاي هدايتي قرار است اين مشکل برطرف شود. ضمن اينکه بايد بگويم آقاي قطبي هم با صداقت با ما رفتار کرده و کوچک ترين لغزشي در اين تيم ديده نشده است.

pnnc -تا حالا چقدر خرج اين تيم کرده ايد؟

الان که من روبه روي شما نشسته ام سه ميليارد تومان خرج کرده و 500 ميليون هم قرض کرديم. در مجموع تا آخر فصل 5/2 ميليارد تومان ديگر خرج داريم. ما تا اينجاي فصل 50 درصد از قرارداد بازيکنان را پرداخت کرديم که با توجه به هزينه هاي بالايي که تيم دارد فکر مي کنم رقم زياد بالايي نباشد.

pnnc -چقدر سازمان تربيت بدني به شما کمک کرده است؟

حدود يک ميليارد تومان.

pnnc -بقيه را از کجا آورديد؟

دو ميليارد ديگر را وام گرفتيم و از کمک هاي مردمي استفاده کرديم، البته بقيه را هم برخي از اعضاي هيات مديره به باشگاه کمک کردند.

pnnc -منظورتان آقاي هدايتي است؟

بله، ايشان کمک خوبي به باشگاه کرده است.

pnnc -چرا باشگاه نمي تواند درآمدزايي کند؟

راه اصلي درآمدزايي ما را بسته اند. راه اصلي درآمدزايي ما حق پخش تلويزيوني است، اگر اين پول را به ما بدهند، ما ديگر احتياج به کمک نداريم.

pnnc -چقدر به شما حق پخش تلويزيوني بدهند راضي مي شويد؟

37
    بازي از تيم ما پخش مي شود، اگر پول اين بازي ها را به ما بدهند ما حاضر هستيم به تيم هاي ديگر هم کمک کنيم. فکر مي کنم هر بازي سهم ما حدود 50 ميليون تومان است که در تعداد بازي ها ضرب کنيد چيزي حدود 14 ميليارد تومان مي شود. با اين پول مي توانيم تيم هاي پايه را هم راه اندازي کنيم. ببينيد تيمي مثل ابومسلم دو بازي در فصل دارد که در مشهد است و پخش مستقيم دارد و بايد خيلي سهم کمتري نسبت به ما ببرد. اصلاً بگذاريد خيالتان را راحت کنم، ما هر جا برويم ميزبان هستيم، پس بايد سهم بيشتري ببريم. البته ما از حق کپي رايت هم محروم هستيم. تنها منبع درآمد ما بليت فروشي است.

-براي ليگ قهرمانان آسيا بودجه جدا در نظر گرفتيد؟

بله، اين بودجه که به شما گفتم فقط براي ليگ برتر است، براي مسابقات آسيايي يک بودجه در نظر گرفته شده است که دنبال اسپانسر براي آن هم هستيم.

pnnc -بعضي خبرها از باشگاه به بيرون مي آيد که نشان مي دهد درون باشگاه اختلاف وجود دارد.

در سطح مديريتي که برايتان توضيح دادم، هيچ مشکلي وجود ندارد، اما درون باشگاه بعضي از همکاران با روزنامه ها و کلاً رسانه ها بيشتر از ما هماهنگ هستند، ولي اين مشکل به زودي برطرف خواهد شد. ما اين همکاران را شناختيم و بايد پاسخگو باشند. بعضي ها دوست ندارند تيم نتيجه بگيرد و براي ما مشکل درست کردند. مهم هواداران هستند که براي اين تيم مي مانند، نه افرادي که در باشگاه هستند. متاسفانه در حال حاضر ما داريم از درون ضربه مي خوريم. بعضي ها در باشگاه ماموران روزنامه ها هستند و در خدمت آنها کار مي کنند. من مدتي ديگر دست اين افراد را رو خواهم کرد.

pnnc -فکر نمي کنيد تقصير رسانه ها نيست و اين اطلاع رساني شما است؟

بله، اما هنوز يک سخنگوي قابل اعتماد پيدا نکردم که کارها را به او بسپارم، براي همين مجبور هستم کارهاي سخنگويي را خودم انجام دهم. متاسفانه چارت سازماني کاملاً مشخص نيست. اما بارها اعلام کردم حاضر هستم پاسخگو باشم. قبل از اينکه شما بياييد داشتم جواب رسانه ها را مي دادم. الان که موبايلم را نگاه کردم در اين يک ساعت و نيم که با هم حرف مي زديم، 43 تا تماس با من گرفته شد.

pnnc -نظرتان درباره قطبي به عنوان يک کارشناس چيست، او براي پرسپوليس کوچک نيست؟

قطبي مربي بسيار با دانشي است. او پارسال پرسپوليس را قهرمان کرده و با شرايط آشنا است و هواداران پرسپوليس او را دوست دارند.

pnnc -قضيه الونگ چه مي شود؟

او به تيم اضافه خواهد شد و بايد يکي از بازيکنان خارجي از ليست خارج شود که هنوز مشخص نيست.

pnnc -در بحث روابط عمومي باشگاه مشکلاتي وجود دارد؟

ما اگر يک سخنگوي قابل اعتماد پيدا کنيم همه مشکلات مان حل مي شود.

pnnc -اين تيم قهرمان آسيا مي شود؟

تيمي که ما براي اين فصل بستيم، براي قهرماني در آسيا است و همه ابزارها را در اختيار مربيان قرار داديم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با آشتي موافق نبودم
    داريوش مصطفوي حرف هاي جالبي در مورد آشتي کنان علي دايي و علي کريمي مي زند. او در اين باره مي گويد؛ «اول خيلي ها فکر مي کردند ما مخالف حضور مجدد علي کريمي در تيم ملي هستيم. اين کمال بي انصافي را نشان مي داد. چه مديري بدش مي آيد بازيکنش به تيم ملي کشورش برود. وقتي اين حرف ها را شنيدم عصباني شدم. متاسفانه بعضي ها دشمني ديرينه يي با ما دارند و اين گونه مي خواهند تلافي کنند. در مورد قضيه آشتي کنان هم بايد بگويم من کوچک ترين دخالتي در اين امر نداشتم و به واقع در عمل انجام شده قرار گرفتم. از من خواستند واسطه شوم و اين دو را آشتي بدهم. به نظرم کاري که صورت گرفت به هيچ عنوان حرفه يي نبود. اين کار نياز شديدي به برنامه ريزي داشت و ديديد که در آخر هم چگونه شد. ما دوست داريم علي کريمي را هرچه زودتر در تيم ملي ببينيم، اما بهتر است زياد اين قضيه را بزرگ نکنيم و بگذاريم آنهايي که مي دانند چگونه اين قضيه را جمع کنند اين کار را انجام دهند. متاسفانه غيرفوتبالي ها مي خواهند از اين طريق معروف شوند، اما با اين کار تنها اين ماجرا را کشدارتر مي کنند و کار ما را هم خراب مي کنند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

pnnc: بر خلاف ادعاى مصطفوى .. پرسپوليسى ها طاقت ۷ باخت را ندارند
    داريوش مصطفوى چند روز قبل مدعى شده بود كه افشين قطبى تا ۷ باخت ديگر هم در پرسپوليس جايگاه داشته و خيالش بايد از بابت بركنارى راحت باشد! اينكه مديرعامل پرسپوليس تا چه اندازه بر سر حرف خود مى ماند يا اساساً سرخپوشان تا پايان فصل ۷ ناكامى ديگر را در پرونده خود خواهند ديد يا خير، مسأله اى است كه گذشت زمان آن را معين مى كند اما نكته قابل تأمل اينجاست كه بر خلاف ادعاى مصطفوى، مديران ارشد باشگاه پرسپوليس به هيچ عنوان طاقت چنين شكست هايى را نداشته و بدون شك قبل از اينكه قطبى ۷ بازى ديگر را ببازد، فكرى عاجل براى حل مشكل تيم خود خواهند كرد. اين طور كه ما شنيده ايم مصاحبه مصطفوى به نوعى باعث تعجب صاحب منصبان باشگاه نيز شده است زيرا هيچ كدام از آنها با همديگر قرار نگذاشته اند كه حتى در صورت كسب ۷ ناكامى باز هم بر طبل حمايت از قطبى بكوبند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پرسپوليسى ها در رختكن ؛ كريمى مجبور شد آشتى كند
    على كريمى و على دايى همديگر را در رختكن در آغوش گرفتند تا اختلافات گذشته را كنار بگذارند. البته هر ۲ نفر مدعى شدند هيچ اختلافى در كار نبوده اما... به هر حال واقعيت امر اينجاست كه آنها ديگر عليه يكديگر به صورت مستقيم و غيرمستقيم مصاحبه نمى كنند و همين مسأله به حفظ آرامش تيم ملى كمك مى كند اما در عين حال آشتى كنان اين ۲ نفر حاشيه هاى جذابى را هم به همراه داشت كه در نوع خود خواندنى است. بر اساس خبرهاى رسيده، بعد از خاتمه مسابقه پرسپوليس - برق شيراز، در رختكن سرخپوشان اين زمزمه به گوش مى رسيد كه على كريمى به نوعى مجبور به آشتى شده است! به اعتقاد آنها كريمى اصلاً در جريان ماجرا نبود اما وقتى با على دايى مواجه شد و دوربين هاى تلويزيونى را ديد، نتوانست پا پس بگذارد و به احترام همه افرادى كه در آنجا حضور داشتند سراغ سرمربى تيم ملى رفت و او را در آغوش كشيد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مصطفوى پول هاى هدايتى را پس نمى دهد
    هفته گذشته كه هنوز هدايتى و مصطفوى آشتى نكرده بودند، داريوش مصطفوى در مصاحبه اى گفت پول هاى هدايتى را پس مى دهم! البته هنوز هيچ كس به طور دقيق نمى داند هدايتى چه مبلغى را براى پرسپوليس هزينه كرده اما اين رقم چيزى حدود ۲ ميليارد تومان پيش بينى مى شود كه به طور غيررسمى از زبان برخى از نزديكان باشگاه پرسپوليس شنيده شده بود. با آشتى مصطفوى و هدايتى به طور حتم ديگر نيازى به اينكه مصطفوى پول هاى هدايتى را پس بدهد نيست. البته ما نمى دانيم او چطور يك شبه پولدار شده بود كه مى خواست چيزى حدود ۲ ميليارد تومان را پس بدهد؟ در پرسپوليس بسيارى از اتفاقات مى افتد كه حتى نزديكان باشگاه هم از آن سر در نمى آورند چه برسد به مردم و رسانه ها

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حاج صفى به امارات نرفته است
    با اين كه گفته مى شد احسان حاج صفى هافبك جوان سپاهان در ديدار امروز تيمش مقابل پرسپوليس غايب خواهد بود اما با هماهنگى هاى باشگاه اصفهانى حاج صفى با تعويق سفرش به امارات امروز مقابل قرمزها، سپاهان را همراهى مى كند. حاج صفى قرار بود پنج شنبه به همراه تيم جوانان به اردوى امارات برود اما مسؤولان سپاهان با هماهنگى انجام شده براى ديدار حساس امروز او را در اصفهان نگه داشتند تا مقابل پرسپوليس بازى كند. احسان حاج صفى در هفته هاى اخير از بهترين مهره هاى سپاهان بوده و در ديدار پايانى فصل گذشته هم تنها گل سپاهان را مقابل پرسپوليس به ثمر رساند. احسان حاج صفى اردوى گذشته جوانان را هم به خاطر حضور در اردوى تيم ملى از دست داده بود و قطعاً مسؤولان تيم جوانان از عدم حضور او در امارات راضى نخواهند بود. قرار است حاج صفى امشب بعد از ديدار پرسپوليس - سپاهان راهى امارات شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

محمد و ۷ سرخپوش خط خوردند
    علاوه بر عليرضا محمد كه به خاطر سه اخطاره بودن شانس همراهى پرسپوليس در ديدار برابر سپاهان را از دست داد، ۷ سرخپوش ديگر از ليست ۱۸ نفره اين تيم خط خوردند. هادى نوروزى، مسعود زارعى، محسن الياسى، حميدعلى عسگرى، مهران فرضيات، على الهايى، ضيا نيك نفس و عليرضا محمد بازيكنانى هستند كه در پايان تمرين ديروز پرسپوليس از ليست اين تيم براى بازى با سپاهان خط خوردند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

علوى پا به توپ شد
    سيدمحمد علوى از روز جمعه و با حضور در تمرينات گروهى پرسپوليس پا به توپ شد. او كه پيش از ديدار با فولاد از ناحيه مچ پا آسيب ديده بود، صبح جمعه به تمرينات پرسپوليس بازگشت و در ليست ۱۸ نفره پرسپوليس براى ديدار با سپاهان هم قرار گرفت كه البته با توجه به آسيب ديدگى اخيرش شانس زيادى براى بازى كردن ندارد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خوردبين در سمينار AFC
    سرپرست پرسپوليس فردا براى حضور در اجلاس مديران آسيا راهى مالزى مى شود. با توجه به اينكه داريوش مصطفوى مدير عامل پرسپوليس نمى تواند در سمينار مديران باشگاه ها در آسيا حضور پيدا كند، محمود خوردبين با تصميم هيات مديره به عنوان نماينده باشگاه در اين مراسم حاضر مى شود به همين منظور سرپرست پرسپوليس، ششم آبان (فردا) راهى مالزى خواهد شد كه البته بليت سفر هنوز براى خوردبين تهيه نشده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •