تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 894 از 949 اولاول ... 394794844884890891892893894895896897898904944 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,931 به 8,940 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ابنجا جو بسیار عجیب و مضحکی داره. یکی آنچنان از این شرکت تعریف می کنه که آدم شک می کنه که آیا واقعاً این ISP در ایران قرار داره! و یکی دیگه هم این شرکت رو در حد چیز پایین میاره.
    به هر روی، این دنیای مجازیست و در این دنیا، ابداً نباید به حرفهای یک شخص اعتماد کامل کرد و بهتر و عاقلانه است مجموع نظرات ( و نه فقط این انجمن ) را برای تصمیم گیری مد نظر داشت. این روشی است که تا حدودی در این دنیای مجازی کار می کنه ( نه 100 درصد ).
    هر مرکز مخابراتی با یکی دیگه فرق داره
    برای همین هست که یکی مثل من به شدت راضی هست ولی یکی به شدت ناراضی هست و تخلیه کرده. نه منی که دارم تعریف میکنم سودی میبرم از این تعریف نه اونی که بد میگه
    شما هم سعی کنید یکی رو‌ تو مرکز مخابراتی منطقه پیدا کنید نظر اون رو بپرسید
    برای من همه چی خوب بوده جز سرعت اینستاگرام که اونم زیاد برام مهم نیست و پیگیری هم نکردم هنوز و‌ با VPN هم حل میشه
    ‌سرعت تک لینک هم برای استریم و... عالیه برای من
    پینگ هم خیلی خوبه

2. این کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان عزیز یه سوال ..چرا شرکتها نمیان سرعتهای پایین رو نامحدود کنن ..مثل 2 مگ و چهار مگ.. چون با توجه به این سرعتها مشترک اگه شبانه روز هم پای سیستم بشینه نمیتونه از یه حجم خاصی ( مثلا 200 , 300) گیگ مصرف کنه یا مثلا یه نفر با سرعت 512 چقدر درماه میتونه مصرف کنه؟؟.. ولی میان سرعت 16 مگ رو که مشترک میتونه حجم بیشتری رو دانلود کنه نامحدود میکنن یا حجمهای 1 ترابایتی ارائه میدن
    برای اینکه گیگی 2 هزار پول بدن حجم بخرن یا اینکه قبل از اتمام زمان سرویس دوباره سرویس بخرن.
    خلاصه بخاطر درآمد بیشتر

4. این کاربر از newsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

من آسیاتک بودم و رو اون خط قبلا فن آوا داشتم و چون هنوز از رانژه درش نیورده بودن واسه همین موقتا 1 ماهه 8 مگ سفارش دادم.
    آقا به معنای واقعی کلمه افتضاحه.
    یعنی آسیاتک رو که به بی کیفیتی میشناسن خیلی بهتر از فن آوا هست برا من.
    تک کانکشن افتضاح رو 70 کیلوبایت. تو یو-تیوب ویدیو اتوماتیک میره 240p و بازم توانش نمیرسه لود کنه. رو آسیاتک 720p لود میشد.
    پینگ از آسیاتک بد تره و من تو کانتر پینگم شده 180 که قبلا 140 بود.

تو idm نهایت 900 سرعت دانلوده.
    اصفهان مرکز شهید رجایی
    خط رو 8 مگ بسته شده.
    تست ها:

1 ماه رو دارم تا آسیاتک رو از اون خط جمع کنم و برم شاتل. ارزونیشون.

6. 2 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

هر مرکز مخابراتی با یکی دیگه فرق داره
    برای همین هست که یکی مثل من به شدت راضی هست ولی یکی به شدت ناراضی هست و تخلیه کرده. نه منی که دارم تعریف میکنم سودی میبرم از این تعریف نه اونی که بد میگه
    شما هم سعی کنید یکی رو‌ تو مرکز مخابراتی منطقه پیدا کنید نظر اون رو بپرسید
    برای من همه چی خوب بوده جز سرعت اینستاگرام که اونم زیاد برام مهم نیست و پیگیری هم نکردم هنوز و‌ با VPN هم حل میشه
    ‌سرعت تک لینک هم برای استریم و... عالیه برای من
    پینگ هم خیلی خوبه
    اینستاگرام برای من مشکلی نداره، الآنم ساعت 9 شب دارم 1600 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم، فقط vpn ها عذابن. نصفشون که کانکت نمیشن کلا، نصف دیگشون وقتی کانکت میشن خیلی کندن. بعضیاشون سرعتشون خوبه فقط، نمیدونم واقعا چه مشکلی با vpn داره

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینستاگرام برای من مشکلی نداره، الآنم ساعت 9 شب دارم 1600 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم، فقط vpn ها عذابن. نصفشون که کانکت نمیشن کلا، نصف دیگشون وقتی کانکت میشن خیلی کندن. بعضیاشون سرعتشون خوبه فقط، نمیدونم واقعا چه مشکلی با vpn داره
    تو چند پست قبلی گفته بودم با اکثرشون مشکل داره!!!
    اما یه راه حل دارم برات!!!!!
    مودم رو روی بریج کانفیگ کن درست میشه اما وای فای رو از دست میدی!!!!!

9. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من آسیاتک بودم و رو اون خط قبلا فن آوا داشتم و چون هنوز از رانژه درش نیورده بودن واسه همین موقتا 1 ماهه 8 مگ سفارش دادم.
    تک کانکشن افتضاح رو 70 کیلوبایت. تو یو-تیوب ویدیو اتوماتیک میره 240p و بازم توانش نمیرسه لود کنه. رو آسیاتک 720p لود میشد.

اصفهان مرکز شهید رجایی
    خط رو 8 مگ بسته شده.
    تست ها:

این هم یک نفر دیگه که از این شرکت ناراضی هست....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اصفهان مرکز شهید رجایی
    خط رو 8 مگ بسته شده.
    تست ها:

عجیبه

من که 1080p هم مشکلی ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

من هنوزم میگم مشکل از مراکز مخابراتی و کلا از مخابراته، وگرنه هیچ شرکتی دوست نداره کیفیت بد ارائه بده که مشتریش بپره. اگر قرار بود بد باشه، به من و بقیه دوستانی هم که راضی هستن، بد ارائه میکرد. امیدوارم یه روزی مخابرات بترکه، اونوقت شرکت ها بتونن کارشونو انجام بدن. وقتی ارگان های X و Y پشت مخابراته، حرفی نمیمونه ...
    کلا بهترین کار اینه که از هر شرکتی که میخواین بگیرید، یکی رو تو مرکز مخابراتی خودتون پیدا کنید وگرنه مثل هندونه دربسته میمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

من هنوزم میگم مشکل از مراکز مخابراتی و کلا از مخابراته، وگرنه هیچ شرکتی دوست نداره کیفیت بد ارائه بده که مشتریش بپره. اگر قرار بود بد باشه، به من و بقیه دوستانی هم که راضی هستن، بد ارائه میکرد. امیدوارم یه روزی مخابرات بترکه، اونوقت شرکت ها بتونن کارشونو انجام بدن. وقتی ارگان های X و Y پشت مخابراته، حرفی نمیمونه ...
    کلا بهترین کار اینه که از هر شرکتی که میخواین بگیرید، یکی رو تو مرکز مخابراتی خودتون پیدا کنید وگرنه مثل هندونه دربسته میمونه
    مخابرات سالمه، مشکل اینه پهنای باند هر شرکتی در بعضی مراکز میتونه محدود باشه، حالا مشکل فن آوا اینه که پهنای باندش تو اکثر مراکز محدوده. برای همین حتی اگه data rate شما رو هم 16 مگابیت ببندن واسه اینکه پهنای باند کم نیارن با اکانتینگ محدود میکنن روی 4.اینکه وعده ی آینده رو هم میدن احتمالا میخوان پهنای باند بیشتری بخرن. حتی خط من رو 15.5 بسته شده سرعتم اکثر مواقع 1600 هست، مودم رو جابه جا کردم خط رفت روی 14.5 همچنان سرعتم یکسانه. پهنای باند تو مرکز من بیشتر از این نمیشه وگرنه به من باید حداقل 1900،1800 میدادن

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در شرکت فن آوا از ADSL2+ Annex M پشتیبانی میشه چون داخل مودم اگه Annex M تنظیم بشه سرعت آپلود تا 3 مگ قابل ارتقاست و کیفیت اینترنت بهتر میشه با سپاس فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •