اقا این جوایز قرعه کشی ایرانسل ماله 22 بهمن چرا توی سایتش ننوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا این جوایز قرعه کشی ایرانسل ماله 22 بهمن چرا توی سایتش ننوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دیگه نمی دونم چکار کنم
یه نفر میگه مستر ریست کن ...
یه نفر میگه زنگ بزن به 140 ....
یه نفر میگه از طریق sim servs اقدام کن ...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
هر کاری که دلت میخواد بکن
.....
من قبلا جواب رو داده بودم
برو بابا جمعش کن "زنگ بزن به 130!"
من سیم کارتی رو که 2 ماه خاموش بوده گذاشتم توی گوشیم 5 هزار تومن از اعتبارم کم شده.
10 بار زنگ زدم خدمات مشترکین نیم ساعت هر بار **شعر هاشونو در باره ی سیم کارت هدیه و کلی آنگ گوش کردم یا همون موقع قطع شده یا طرف ورداشته و تا فهمیده طلبکارم اونم 5 تومن با کمال بی ادبی و بی شعوری قطع کرده!
اسم این اگه دزدی و کلاه برداری نیست پس چیه؟
این ایرانسل به جای اینکه کیفیتشو بهتر کنه و با خدمات بهتر بتونه درآمد فوق العاده زیادی رو کسب کنه میخواد هیچی کیفیت نده و همینجوری با کم کردن 5 تومن از هر نفر درآمد کمی برای خودش جور کنه.
واقعا پستن....واقعا!
لعنت به همشون
من 5610 دارم تواینتر نت میره ولی وقتی میخوام چت کنم با برنامه nimbuzz یا هر برنامه دیگه ای نمیشه این ارور میده:this application isnot froma trusted supplier بعد یاه yes و no هم پایینش میاد وی yes هم میزنم بازم نمیره تو
خدایا من نمیدونم مشکل تو چیه؟؟؟؟؟
خوب ایرانسل بده؟؟
تو که همراه اول داری برو با همون حال کن دیگه......
مگه نمیگی حاضری 500 هزراتومن بدی ولی بتونی اس ام اس بفرستی؟؟
خوب برو بفرست
ایرانسل همینه که هست.....(بهتر هم خواهدشد)
من تهران هستم خیلی هم راضیم.....
حالا تو هرچقدر دلت میخواد فحش بده ولی مطمئن باش نظر من راجع به ایرانسل عوض نخواهد شد....
(با اینکه مشکلات داشتم ولی بازم میگم اول ایرانسل )
لطف کن اینقدر تو این تاپیکای ایرانسل نیا
برو برا خودت یه تاپیک برا همراه اول بزن و اونجا بشین هرچقدر دلت میخواد تعریف کن ازش
خیلی ممنون از راهنمایی شما !
شما اون دفعه گفتید زنگ بزنم به 140 من هم زنگ زدم البته حدود 40 دقیقه آهنگ شنیدم بعدش هم که به اپراتور وصل شد هر چقدر که براش توضیح دادم چیزی نفهمید بعدش هم با کمال پر رویی قطع کرد.
در ضمن اینطور که پیداست شما با همه دعوا دارید یادتون نره تاپیک درمورد ایرانسل و مطرح کردن مشکلات و ...
هست نه تعصب بیجا و کورکورانه بر سر چیزی که به اندازه پشیزی ارزش نداره و گرنه اسم تاپیک چیز دیگه ای میشد . حالا شما می تونید برای تنوع یه تاپیک ایجاد کنید به اسم " کل کل سر اپراتورها " اونجا هر دل تنگت می خواهد به این و اون فحش بده ...![]()
بابا جواب منم بدید اصلا منو ادم حساب نمیکنید
از اظهار نظرتون ممنون
ولی تا اونجایی که من میدونم هرکسی این مشکلو داشته زنگ زده با اپراتور و مودبانه صحبت کرده باشه مشکلش خیلی زود حل شده....
به هر حال میل خودتونه...
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)