من می خوام از fair 4 برم به 8 زنگ زدم شاتل گفت شما به دلیل پارامترهای خطت نمی تونی ارتقاء بدی.اگه ارتقاء بدی خطت قطعی زیادی میگیره
نظر شما چیه؟این عکس از مودم
![]()
من می خوام از fair 4 برم به 8 زنگ زدم شاتل گفت شما به دلیل پارامترهای خطت نمی تونی ارتقاء بدی.اگه ارتقاء بدی خطت قطعی زیادی میگیره
نظر شما چیه؟این عکس از مودم
![]()
بین اسپورت هارو از کجا گرفتی؟
اگه خوبه واسه منم بفرست
سلام
این پهنای باند فقط PC رو حساب میکنه/؟ دیگه موبایل و بقیه دیوایس ها چطور؟
شما پهنای باند عبوری از مودم رو میخواستید اینم دقیقا همین کارو میکنه.
یعنی ترفیک در حال تبادل هر دستگاهی اعم از موبایل و لپتاپ و ... چه ار طریق کابل چه وای فای رو به صورت لحظه ایی نشون میده و ذخیره میکنه (البته اینکه این ترافیک دقیقا برای کدوم دیوایس هست با این سرویس قابل شناسایی و تفکیک نیست. فقط مجموع رو نشون میده.
اگه نتونستید تنظیم کنید بگید تا توضیحات کامل به همراه عکس براتون بزارم.
خط شما تا 13 مگ میکشه بدون مشکل میتونی به سرویس 8 مگ ارتقا بدی
الآن دوباره با نمایندگی شهرمون هم صحبت کردم اونم گفت پنل 8 رو بگیری قطعیت زیاد میشه
منم تا فردا اشتراک ماهیانم تموم میشه الان یه حرکت زدم اونم که تغییر سرویس دادم یه روزه به پنل 8 ببینم چی میشه.اگه خوب بود که هیچی ادامه میدم اما اگه قطعی داشتم بر می گردم به پنل 4
تلگرام که به کل از ساعت 5 از کار افتاد و عملا تمام هماهنگی های کاری قردام نامشخص است. ( بسته به منطقه ای که بودین زمان از کار افتادن فرق می کنه برای هر کسی).
اینترنتم کلا کوفت شده با این کارهاشون نمی شه ادم یکم ریلکس کنه.....
اینم به کنار که که مسیرهای رفت و امدم مشکل دار شده و مجبورم هزینه بیشتر و در کنار خستگی راه را هم اضافه کنم بهش
موندم از دست اینا چی کار کنم ......
برم از ارشیوهام یادی کنم....
در نهایت ... نمی دونم تا کی اینا همش سرویس هارو داغون می کنند.... sigh
![]()
Last edited by zed2; 31-12-2017 at 20:29.
کیفیت خطتت نسبتا خوبه اگه میتونی یبار هم مودم رو ببر سر خط اصلی ورودی تلفن ببین مکس ریت چقدر تغییر داره
سلام آیا باید کامپیوتر روشن باشه؟
ممنون نصب کردم
اما خوب این رو سیتسم نصب هست و وقتی خاموش بشه چطور کنتور میاندازه ترافیکی که از سمت دیواس های دیگه از طریق مودم رد میشه؟
امکان داره توضیح دهید .؟ سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)