سلام دوستان
من 128 اکو شاتل دارم با سرعت دانلود 200 کیلوبایت روزانه و شبانه هم سرعت 80-90 کیلوبایت
می خواستم ببینم سرعت دانلود روزانه و رایگان شبانه 1 مگ های وب حدودا" چقدر هستش ؟
نظرتون هم در مورد های وب می خواستم بدونم ؟ از شاتل بهتر هست یا نه ؟
سلام دوستان
من 128 اکو شاتل دارم با سرعت دانلود 200 کیلوبایت روزانه و شبانه هم سرعت 80-90 کیلوبایت
می خواستم ببینم سرعت دانلود روزانه و رایگان شبانه 1 مگ های وب حدودا" چقدر هستش ؟
نظرتون هم در مورد های وب می خواستم بدونم ؟ از شاتل بهتر هست یا نه ؟
اگه میشه این سوالو جواب بدین ؟
و آیا 512 با 1 مگ های وب از نظر سرعت خیلی با هم اختلاف دارن ؟ چون قیمتشون خیلی نزدیکه به هم
شبانه بستگی به سرویست داره ولی در مورد شبانه سرویس 1 مگ تا 4 مگ هم شده که طرف سرعت داشته
از شاتل بهتر بودن بستگی به این داره که چه فاکتورهایی برات مهمه.
من خودم 512 نداشتم ولی از کسی که داشته پرسیدم و بله سرعتش کمتر بوده.به هر حال بهتره یه ماه امتحانی خودتون تست کنید.
من اول برام سرعت دانلود مهمه و دوم اینکه بتونم بازیهای فوتبال رو به صورت اینترنتی بدون قطعی ببینم
سرعت شبانه های وب 1 مگ از 200 کیلوبایت که دیگه پایینتر نمیاد ؟
نه هیچ وقت کمتر از 250kb نمیاد
سلام میشه مثلا شبی 8 گیگ با سرعت 1مگش گرفت
محدود می کنه
دانلودم زیاده
دوستان میشه برای تمدید یک ماهه یه سرویس بلافاصله بعد از تمدید طرح فشفشه 40 گیگ با 30 تومن رو فعال کرد ؟! میصرفه در کل ؟!
نهایت با یه مگ سرعت شبانه 400 بهت بده بنظر خودت میتونی تو 3 ساعت 8 گیگ دانلود کنی ؟!
در بهترین حالت تو تایم رایگان 4 گیگ بتونی بگیری .الآن دوستان با یه مگ شبی 3 گیگ بیشتر نمیگیرن !
بازی فوتبال انلاین دیدن بستگی به سرعت تک کانکشن داره که های وب یکی از بدترین تک کانکشن ها داره .
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)