سلام و خسته نباشید .
شما وارد option شوید و سپس وارد graphics و با کم کردن یا رویه حداقل گذاشتن گذینه ها بازی را سبک تر
کرده از لحاظ گرافیکی و باعث میشه که بازی تند تر و با سرعت معمولی اجرا بشه .
عکس :
![]()
سلام و خسته نباشید .
شما وارد option شوید و سپس وارد graphics و با کم کردن یا رویه حداقل گذاشتن گذینه ها بازی را سبک تر
کرده از لحاظ گرافیکی و باعث میشه که بازی تند تر و با سرعت معمولی اجرا بشه .
عکس :
![]()
سلام دوستان تو xbox نمیشه خونه خرید ؟؟؟؟ اگه مشه یه عکس از مپتون بزارید ممنون
باید LG رو فشار بدید .
کلا توی این بازی نمیشه خونه یا همون Safe House خریدسلام دوستان تو xbox نمیشه خونه خرید ؟؟؟؟ اگه مشه یه عکس از مپتون بزارید ممنون
ما هم که پولامون الکی روی هم جمع شد و نفهمیدیم آخرش اون رو چکار کنیم؟
دوستان حقیقتش من ps2 دارم و این بازی برای این کنسول وجود نداره
حالا ناچاران باید برم سر این عتیقه
سیستم من هست:
hp dv6000
1. cpu:amd Turion 64 X2
2. ram:3
3. vga: 7400.256 final
سوالم اینجاست که آیا میوتنه ساپورت کنه
و برای لپ تاپ ضرری نداره؟
البته من شخصا بازی کردن با لپ تاپ مخالف هستم
سلام.
من تازه بازي Gta IV رو گرفتم و بعد از كلي دنگ و فنگ براي نصب و اشغال كردن 20 گيگ از هاردم...رفع ابهام ها و اخظارهاي متعدد يه بهونه ديگه براي اجرا نشدن بازي جلو پاي ما گذاشته و اونم اينه كه بايد ويندوز xp Sp3 داشته باشي.
از اونجايي كه من حال و حوصله تعويض ويندوز (( بيشتر به خاطر نصب نرم افزار هاي جانبي ايي كه كار ميكنم )) ندارم
ممنون ميشم دوستان راهنماييم كنند كه چجوري ميتونم فايلي دانلود كنم كه در همين حالت ويندوز SP2 من بشه به Sp3 آپديتش كرد....
ممنون ميشم راهنماييم كنيد كه چه بايد بكنم.
شما اگه چیت نمی زدی می فهمیدی برای تفنگ خریدن به درد میخوره![]()
همین خواستی یه چی بپرونی...!شما اگه چیت نمی زدی می فهمیدی برای تفنگ خریدن به درد میخوره
چیت کجا بود عزیز من...توی این بازی اینقدر بهت پول میده که دیگه نیازی به چیت نیست
در ضمن من فقط یک بازی رو با چیت انجام دادم که اون هم Need For Speed Pro Street بود
همه بازی ها رو بدون چیت انجام دادم و تمومشون کردم
![]()
آقا با كمك يكي از دوستان اون مشكل حل شد و بازي رو تونستم گول بزنم و وارد شم....
فقط يه چيز خيلي گنگ و عجيب...!!!!!!
من چجوري بايد بازي رو آغاز كنم....؟؟؟؟؟؟؟؟
وارد كه ميشم 2 تا قسمت هست يكي راست يكي چپ كه زير هر دوشون PLAY هست چپي رو يه مقداري رفتم اما سيو نشد و اعصابم زيخت به هم ((( يه گروه 7-8 نفره بوديم هي ميرفتيم اينور اونور به رياست يه يارو ))) سمت راستي رو هم الان رفتم ديدم نقش يه يارو هستم كه مدل موهاش قارچيه و با يه يارو رفتيم تو دنسينگ....!!!
حالا لطفا راهنمايي كندي كدوم يكي رو بايد برم كه داستان طبق چيزي كه در اولين پست صفحه اول هست پيش بره؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام.....کسی درباره کاراکتر جدید iv..خبر داره...میگن 2 نفر هست یکی پلی بوی....یکی هم یه سیاه پوست دیگه.....هرکدوم رو بخوای میتونی انتخاب کنی و یه سری مرحله فقط اضافه شده با همون شهر....
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
در اپیزود The Lost and Damned شخصیت قابل بازیش Johnny Klebitz موتور سوار هستش. (معروف به جانی یهودی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در اپیزود The Ballad of G@y Tony شخصیت قابل بازیش Luis Fernando Lopez هست که لاتین تباره.
Last edited by Big-Boss; 12-05-2010 at 18:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)