تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 893 از 1298 اولاول ... 393793843883889890891892893894895896897903943993 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,921 به 8,930 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض ADSL / مخابرات استان اصفهان

امروز 3 گیگ شارژ کردم و هر 3 گیگ تموم شد
    بدون اینکه کسی استفاده کنه :\
    کسی این مشکل رو نداشته؟

اديت : مشكلي نبود،اوتوماتيك آپديت گوشيم روشن بود
    Last edited by hidden2255; 17-12-2014 at 01:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

منظورت طرح پاييزس اين مگه يك ساله نيست؟

من فكر ميكردم اين پول مال يك ساله و بعدش بايد حجم بخرم.
    ميخاستم ثبت نام كنم.مطمينيد؟
    بله یکساله هستش و ماهی 27 نومن میاد رو قبض . شما فکر کردی یکساله 27 تومنه؟؟

3. 2 کاربر از toufan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمیدونم میدونید که تو تهران دارند از مخایرات اینترنت نامحدود میگیرند و ما تو اصفهان نباید بله نباید نامحدود داشته باشیم

اگه شما دوست دارید حجم بخرید و پول تو جیب مخابرات بدید که هیچی

من دوست ندارم وقتی میشه با برجی 30 تا 70 تومان نامحدود داشت برجی 200 تومات پرداخت کنم

و حجم تمام بشه و دوباره بخوام پول بدم در یک ماه چند بار

اگر شما هم مثل من زنگ کش کنید 2020 را تو اصفهان اینا ابدیند به ما نامحدود بدند

این پستی بود که من تو تالار اینترنت مخابرات تو تهران زدم ببنید چی نوشته جواب به من

سلام من از اصفهان هستم میخواستم بپرسم تو تهران مخابرات داره نامحدود میده ؟؟
    خیلی مهم هست اینجا اصفهان جمع کرده این سرویس را میخوام بپرسم شما نامحدود دارید ؟

بله ، ولی تا سرعت 512 فقط نامحدود ارائه میده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا خواهشی که از همه دارم یک تماس با 2020 هست که همه کشور مثل هم باشه و من شما که تهران نیستیم با تهرانی ها یکی باشیم همین

اگه کسی خواست نامحدود بگیره اگه نخواست نگیره ولی خدمات برای کل کشور یکی باشه

مترو برای تهران پول برای تهران هر امکاناتی که برای تهران باشه و ما درخواست ندیم ما میخوایم کسی نمیگه اصفهانی ها اینترنت و مترو و ... میخواند پس نمیدند

باید پیگری کنید تا به درخواست شما خدمات داده بشه

5. 7 کاربر از POP_0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد
    Last edited by vissoto; 17-12-2014 at 20:51.

7. 2 کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

2020 که کاره ای نیست اخه...وگرنه ما هم دلمون نامحدود میخواد چون خسته شدیم از بس که شارژ کردیمو به طور عجیبی شارژمون میپره

9. 2 کاربر از Shahin031 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه خط تلفن حدود 45روز پیش خریدم.وقتی که تو سامانه میرم تا رزرو کنم میگه پیش شماره وارد شده معتبر نیست در صورتی که به این شماه تماس میگرم.به نظرتون چکار کنم
    سلام... باید حدود 2 ماه صبر کنید تا این خط از حالت دولتی بودن در بیاد و شخصی بشه ..... بعد امکانش هست ثبت نام کنید

11. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نمیدونم میدونید که تو تهران دارند از مخایرات اینترنت نامحدود میگیرند و ما تو اصفهان نباید بله نباید نامحدود داشته باشیم

اگه شما دوست دارید حجم بخرید و پول تو جیب مخابرات بدید که هیچی

من دوست ندارم وقتی میشه با برجی 30 تا 70 تومان نامحدود داشت برجی 200 تومات پرداخت کنم

و حجم تمام بشه و دوباره بخوام پول بدم در یک ماه چند بار

اگر شما هم مثل من زنگ کش کنید 2020 را تو اصفهان اینا ابدیند به ما نامحدود بدند

این پستی بود که من تو تالار اینترنت مخابرات تو تهران زدم ببنید چی نوشته جواب به من

سلام من از اصفهان هستم میخواستم بپرسم تو تهران مخابرات داره نامحدود میده ؟؟
    خیلی مهم هست اینجا اصفهان جمع کرده این سرویس را میخوام بپرسم شما نامحدود دارید ؟

بله ، ولی تا سرعت 512 فقط نامحدود ارائه میده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا خواهشی که از همه دارم یک تماس با 2020 هست که همه کشور مثل هم باشه و من شما که تهران نیستیم با تهرانی ها یکی باشیم همین

اگه کسی خواست نامحدود بگیره اگه نخواست نگیره ولی خدمات برای کل کشور یکی باشه

مترو برای تهران پول برای تهران هر امکاناتی که برای تهران باشه و ما درخواست ندیم ما میخوایم کسی نمیگه اصفهانی ها اینترنت و مترو و ... میخواند پس نمیدند

باید پیگری کنید تا به درخواست شما خدمات داده بشه
    واقعاً نمی دانم چرا بعضی افراد بدون توجه به واقعیات پستهای بی دلیل می زنند
    1- عزیز برادر هم شرکت مخابرات تهران و هم شرکت مخابرات اصفهان زیر مجموعه شرکت مخابرات ایران هستند و سیاستگذاری ارائه یا عدم ارائه اینترنت نامحدود با شرکت مخابرات ایران است و نه شرکت مخابرات اصفهان ، هر تعداد تماس شما و یا دیگران با 2020 هیچگونه تأثیری در این سیاستها نخواهد داشت و فقط باعث اتلاف وقت اپراتورهای 2020 می شود
    2- عملاً شرکت مخابرات تهران در حال حذف کردن سرویسهای اینترنت نامحدود خودش است و همانطور که خودتان گفتید اینترنت نامحدود فقط تا سرعت 512 کیلو بیت ارائه می کند.
    3- در حال حاضر تنها شرکتی که در اصفهان سرعت سرویسش در ساعات رایگان شبانه با روزانه یکی است فقط شرکت مخابرات استان است و عملاً در این ساعات سرویس نامحدود ارائه می شود
    4- خواهش میکنم قبل از اطلاع و مطالعه کامل درباره موضوعات فنی از نوشتن مطالب کاذب و هیجانی خودداری کنید
    Last edited by esfahanweb; 17-12-2014 at 23:12.

13. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واقعاً نمی دانم چرا بعضی افراد بدون توجه به واقعیات پستهای بی دلیل می زنند
    1- عزیز برادر هم شرکت مخابرات تهران و هم شرکت مخابرات اصفهان زیر مجموعه شرکت مخابرات ایران هستند و سیاستگذاری ارائه یا عدم ارائه اینترنت نامحدود با شرکت مخابرات ایران است و نه شرکت مخابرات اصفهان ، هر تعداد تماس شما و یا دیگران با 2020 هیچگونه تأثیری در این سیاستها نخواهد داشت و فقط باعث اتلاف وقت اپراتورهای 2020 می شود
    2- عملاً شرکت مخابرات تهران در حال حذف کردن سرویسهای اینترنت نامحدود خودش است و همانطور که خودتان گفتید اینترنت نامحدود فقط تا سرعت 512 کیلو بیت ارائه می کند.
    3- در حال حاضر تنها شرکتی که در اصفهان سرعت سرویسش در ساعات رایگان شبانه با روزانه یکی است فقط شرکت مخابرات استان است و عملاً در این ساعات سرویس نامحدود ارائه می شود
    4- خواهش میکنم قبل از اطلاع و مطالعه کامل درباره موضوعات فنی از نوشتن مطالب کاذب و هیجانی خودداری کنید
    موافقم
    اصلا تماستون هیچ فرقی به حال مخابرات نمیکنه یعنی اصلا براشون مهم نیست مشترک چی میخواد

15. این کاربر از tavassoli.farfani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

(
    بله یکساله هستش و ماهی 27 نومن میاد رو قبض . شما فکر کردی یکساله 27 تومنه؟؟

ممنون
    بله فكر كردم اين پيش پرداخته با هر گيگ مصرف 3800 مياد رو قبض.
    راستي من ثبت نام كردم ولي هنوز وصل نشده وضعيت حساب فعاله ولي وضعيت سرويس غير فعاله(علامت خطر داره)2020 ميگه مال مخابرات.چند روز طول ميكشه وصل شه؟بايد برم مخابرات؟
    Last edited by aligh2; 18-12-2014 at 03:28.

17. این کاربر از aligh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

(

ممنون
    بله فكر كردم اين پيش پرداخته با هر گيگ مصرف 3800 مياد رو قبض.
    راستي من ثبت نام كردم ولي هنوز وصل نشده وضعيت حساب فعاله ولي وضعيت سرويس غير فعاله(علامت خطر داره)2020 ميگه مال مخابرات.چند روز طول ميكشه وصل شه؟بايد برم مخابرات؟
    به من گفت یوزر پسوورد رو زنگ میزنم بهت میگم اما خطم چون مخصوص اینترنت بود و به گوشی تلفن وصل نبود خودم رفتم گرفتم . حداکثر دو روزه بهت میده. کاش دی ماه ثبت نام میکردی چون سه گیگ هدیه اول کار بهت میده که تا 15 ماه بعد فرصت داره مصرفش کنی. واسه همین گفتم اگر دی میگرفتی تا 15 بهمن فرصت داشتی.

19. 2 کاربر از toufan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •