سلام دوستان چرا این مبین نت اینقدر کان لم یکن میشه ؟؟؟؟؟
دیشب کلا قطع بود![]()
سلام دوستان چرا این مبین نت اینقدر کان لم یکن میشه ؟؟؟؟؟
دیشب کلا قطع بود![]()
سلام دوستان عزیز
به نظر شما adsl pars online بگیرم بهتره یا wimax mobinnet?
با تشکر
زنگ زدم مبین نت میگم سرعتم روی 512 لیمیت شده، میگه 512 که عالیه امکان نداره، بعد اینکه توضیح دادم 512 کیلوبیت نه بایت و چطوری حساب کردم گفت هرموقع سرعتت اومد زیر 32 کیلوبایت اونموقع حق شکایت دارین طبق قرار دادی که با کشتریا داریم، که منظورش همون شیرینگ 1 به 4ه.
الان دوروزیه کعه اومدم تهران از 510بیشتر نمیشه سرعتم. درضوریتی که قبلا حداقل 850 بود. :|
عزیز، این چه سؤالیه که میپرسی؟ البته هیچکس از اینترنت راضی نست؛ ولی برو تو تاپیک adslیها، ببین از چی مینالند و ما از چی؟
من با سرعت 512 شبها نمیتونم بیشتر از 4 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشم. ولی یه پارس آنلاینی یا شاتلی، با سرعت 128 از زیر 30بودن دانلودش میناله.
اگر امکان گرفتن adslداری؛ و مجبور به جابجایی موقت نیستی، احتیاط واجب بر گرفتن ADSL میباشد؛ بلکه گرفتن وایمکس سبب گناه و عقوبت اُخروی نیز هست. والسلام
منم سرعت 1 مگابیت داشتم لیمیت شده بود رو 512 بعد از 2 هفته پیگیری رفع شد![]()
از ساعت 12 به بعد تو کما هستم- گرگان
دوستان یک سوال دارم الان اینرانسل تخفیف گذاشته برای مودم USB + تقویتی میخوام این بگیرم
فقط میشه برای موبین استفاده کرده طرح تمام شد ؟ تنظیمات راحت یا باید ببرم نمایندگی تنظیمات بدن ؟!! کمی خلاصه بگید چه مواردی لازم؟!
نه نمیشه! مبین نت فقط با مودم خودش میتونه وصل شه.
شدنش که می شه. ولی نمایندگی ها برات انجام نمی دن. چندی پیش یکی موفق شده بود یه همچین حرکتی رو خودش بزنه. ولی خیلی دردسر داره. نمی ارزه!
شاد باشید
بچه ها من میخوام برم از مبین نت بگیرم این تلفن خونه adsl نمی دن قبلا پارس انلاین داشتم فوق العاده بود ما دقیقا تو منطقه داخلی هستیم ولی طبقه مون پایینه طبقه 1 یم قبلا مودم یو اس بی اوردم 3 تا چراغش پر شد : d کدوم مودوم بگیرمbwm یا dx350? چه طرحی پیشنهاد میکنید واسه من دانلود کم اکثرا شبا روزا وبگردی زیادمن بندرعباس هستم
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)