اره امروز بعد از ظهر پینگ ایران هم رو 400 رفته سرعت 3 کیلو بایت
اره امروز بعد از ظهر پینگ ایران هم رو 400 رفته سرعت 3 کیلو بایت
بچه ها من هرچی میخوام برم توی حسابم توی سایت ecare.irancell عکس کد امنیتی اصلا باز نمیشه و نمیتونم کد را وارد کنم
با چند مرورگر (اکسپلورر، فایر، کروم و اپرا) هم تست کردم نشد. چکار باید باید بکنم درست بشه؟ ممنون
دوستان من الان 3 هفته ای هست با اون که اینترنت 1 مگ نامحدود وایمکس ایرانسل دارم تو لود کردن کلیپ تصویری به صورت انلاین افتضاحه.من این اینترنتو به عشق یوتیوب گرفتم.و خوب هم بود تقریبا کلیپ های 480p را بدون کوچکترین کم اوردنی لود میکرد.اما حالا حتی تو لود ویدیو های 240p هم میمونه و یه جورایی یشه گفت افتضاح.100 رقم چیز پی هم عوض کردم ولی افاده ای نکردو دوستان اگر در این زمینه اطلاعاتی دارند ما را راهنمایی کنند.جالب اینجاست که حتی تو لود کلیپای که برا سایتهای ایرانی هست و احتیاج به چیز پی ان نداره هم مشکل داره و نمیتونه لودکنه و سرعت افتضاح .حال اگر همون کلیپو دانلود کنی با سرعت 130 کیلوبایتدانلود میکنه.
ممکنه مربوط به انتی ویروس باشه باید بری همین ادرس سایتو تو انتی ویروس تراس کنی
.......
کسی قیمت ایپی استاتیک ایرانسلو داره ؟ تو سایتش گشتم نبود
Last edited by Fate2646; 11-01-2013 at 22:01.
ایرانسل تقریبا از اول دی اوضاعش داغونه. واقعا داغونه. من 512 دارم ولی سرعت به ندرت بالای 10 کیلوبایت میره. پینگ هم که داغون. ایرانسل هر روز بدتر از دیروز، هر روز گرانتر از دیروز! رفتم ADSL
براي من هم همينطوره. بخصوص طرف بعد از ظهر و شبها. من خودم بيشتر از شبكههاي آنلاين تلوزيوني و راديويي استفاده ميكنم كه اونا هم افتضاح شدن. نميدونم بايد چه كنم با اين وايمكس؟
راستي شما با چه فيلتر شكني ميريد توي يوتيوب؟ البته من بيشتر دنبال دانلود از يوتيوب هستم. قبلا با https پرو كسي و دانلود منجر دانلود ميكردم. اما حالا ديگه كار نميكنه. شما براي دانلود از يوتيوب چه پيشنهادي ميديد؟
برای دانلود از یوتیوب یا باید از V P N یا از PM9 استفاده کنید که V P N رو همه میفروشن ولی PM9 رو بعضی ها میفروشن
سلام به دوستان عزیز ، دوستانی که پیشنهاد میدن کسای دیگه adsl بگیرن ، بدونن من نه نماینده ایرانسلم نه چیزی تقریبا 2 یا 3 سالی هست وایمکس دارم قبلا 4 سال ای دی اس ال داشتم اصلا از adsl راضی نبودم و نمیخوام برگردم به اون روزا هر چند روز یه بار مشکل پیش میومد یه بار چراغ پورت خاموش میشد ، یه بار adsl خاموش میشد از اون به بعد وایمکس ایرانسل مودم usb گرفتم کاملا راضی هستم نمیگم افت سرعت نداره و پینگ همیشه خوبه ولی مطمئنم روزی درست میشه سرعت من خوبه دانلود هم عالیه به نظر من همراه بودن وایمکس و اینکه بتونی همه جا ببری مزیتیه که با 100 تا سرعت adsl عوضش نمیکنم
دو مورد آخری درسته .ولی شما حتما از یه شرکت بد رفتی خریدی که همیشه قطع بوده و خودم شخصا ساتل داشتم اصلا راضی نبودم الان پارس گرفتم 512 با یه وایمکس 512 هم کار کردم 3برابر سرعت دانلود و پیج میده پینگم بمان خودتون میدونید دیگه
خيلي ممنون از پاسختون. من تا بحال از V P N استفاده نكردم، ولي شنيده بودم از كار انداختنش كه؟ اما به اعتبار حرف شما ميرم تهيه ميكنم ببينم جواب ميده يا نه. باز هم يك دنيا ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)