نتایج ارشد آزاد اعلام شد دوستان . . . .
نتایج ارشد آزاد اعلام شد دوستان . . . .
سلام سلام سلام خوبید؟چه خبرا؟کیفتون کوکه یا نه؟
آقا یه سوال فنی!
بر اثر سهل انگاری و شل گرفتن آموزش دانشگاه قبلم احتمالا پروندم آماده نباشه که برای ثبت نام تا 25 ببرم دانشگاه برای ثبت نام در رشته جدیدم
حالا میخواستم از شما بپرسم دانشگاه سراسری روزانه قبول میکنه اگر یه هفته بعد ثبت نام برم ثبت نام کنم؟
دانشگاه آزاد چطور؟قبول میکنه بعد از موعد مقرر ثبت نام ثبت نامم کنه؟
امکان این هست آیا که من بتونم از ترم مهر برم دانشگاه جدید؟
تشکر![]()
دانشگاه آزاد همه کاری میکنه که دانشجو از دستش نره !!!! مشکلی نیست ولی حتما با دانشگاه هماهنگ کن . خودشون ثبت نام با تاخیر هم دارند . بهت میگن چیکار کنی .
ما ارشد مهندسی نرمافزار دانشگاه علوم وتحقیقات کرمان قبولیدم کی باس بریم ثبت نام؟؟؟
بعدش نامه ای چیزی میخوان از دانشگاه قبلی؟
سلامنوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی این حرف من حساب نکن و خودت از آموزش و ثبت نام هر دانشگاهی که میخوای بری بپرس. همین الان که ثبت نامه برو شرایطت رو بگو و ببین چی میگن
ولی در کل اگر دلیلت برای تاخیر در ثبت نام موجه باشه، معمولا تا قبل از حذف و اضافه ثبت نام میکنن. اغلب دانشگاهها.... همیشه بالاخره مشکلاتی هست و تعدادی نمیرسن که در وقت اصلی ثبت نام همه کارها رو نهایی کنن
سراسریه خطرناکه ممکنه ثبت نامت نکنه !!!!!نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی آزاد ترم دیگه هم بری ثبت نامت میکنه![]()
اگه یه روزی دولت قبل با افزایش ظرفیت دوره های کارشناسی به خصوص پیام نور و غیر انتفاعی آموزش عالی رو نابود کرد .امروز این دولت با دادن مجوز افزایش ظرفیت به دانشگاه آزاد در دوره دکتری و کارشناسی ارشد داره این نابودی رو تکمیل میکنه.
دوستان ثبت نام ارشد از کی شروع میشه؟
تازه جوابش ديروز اومدهدوستان ثبت نام ارشد از کی شروع میشه؟
البته منم دوست دارم بدونم چه ماهي ارشد ثبت نام ميكنه
يه وقت از دست نديم
دوستان کسی از شهریه کارشناسی دانشگاه ازاد خبر داره؟
شهریه ثابت و همینطور واحد های مهندسی
اگه امسالو خبر ندارید لطف کنید پارسالو بگید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)