تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 893 از 1024 اولاول ... 393793843883889890891892893894895896897903943993 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,921 به 8,930 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بابا الان که کنکور کارشناسی آسون شده ، برید کنکور ریاضی 84 رو ببینید تا پشماتون بریزه (بیچاره ما ها ، یادش به خیر انگار همین دیروز بود که از کنکور میام)
    بله شايد ما هم 5سال ديگه تو خونه بشينيم و سوالاي كنكورشون ( هر چند وجود نداره به فرض وجود داره) ببينيم به نظرمون خيلي آسونه. حداقل چيزي كه وجود داره اينه كه اطلاعاتمون 5سال بالاتر رفته و خيلي از سوالارو حتي نميفهميم يه بچه با اطلاعات پيش چه جوري حل مي كنه. تازه اگه بخوايم از شرايط كنكور و وقت و اين چيزاش هم بگذريم.
    بابت روحيه اي كه به بچه ها ميدين ممنون.

2. 3 کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

سلام دوستان حالتون خوبه ؟! همگی میرید شریف دیگه خوش به حالتون من افتادم چلغوز آباد (یه چیزی تو همین مایه ها!!!) همه درصدامو خراب کردم بجز شیمی (البته فکر کنم!) شیمی هم نهایتش 40 زدم فکر نکنید 100 زدم !!! برای اولین بار اومدم جای فیزیک شیمی عوض کردم آخر سر یه نگاه به ساعت انداختم دیدم یه ربع به 12 ست تازه میخوام فیزیک شروع کنم!!!! تو ریاضی از بس عدد گذاری کردم نهایتش 10تا درست زدم !!! عربی و زبان چندتا شانسی زدم معارف اصلا نمیدونم چی شد!!!
    حالا بیخیال من که نمیتونم به عقب برگردم!یه سوال حیاتی
    من بزودی میرم دیارمون(شهرستان!!!) در مورد انتخاب رشته هم هیچی نمیدونم رتبیه خوب تو منطقه 2 چنده؟ 1000 ، 10000 ، 20000 و ...!!!
    رتبه تا چند هزار باشه ارزش داره بیام تهران پیش یه مشاور خوب واسه انتخاب رشته؟(مشاور خوب واسه انتخاب رشته میشناسید من خیلی دوست دارم برم پیش بهروز تفرشی یا نیکخور!!!) یه رشته مهندسی(مهندسی عمران مکانیک شیمی نفت کامپیوتر) تقریبا هرجایی شد ولی روزانه دولتی نه پیام نور غیر انتفاعی!!!
    شاید نشود به گذشته برگشت و یک آغاز زیبا ساخت - ولی میشود هم اکنون آغاز کرد و یک پایان زیبا ساخت
    نمی شود!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سعید نمیخوام دروغ بگم که ترکوندم اووو بابا من دیگه 500 400 رو رد کردم ولی میگم امروز خودمو کنترل کردم نزاشتم این نوین بودن سوالا هرچی خوندم رو از بین ببره !!!! دیگه بقیش هر چی خدا بخواد
    ما هم پارسال از کنکور که اومدیم بیرون فکر میکردیم از رتبه ای که تو سنجش میاریم خیلی بدتر میشیم.
    من خودم یه همچین وقتی فکر میکردم 2000 3000 میشم. ولی تلاش 1ساله که از بین نمیره همون میانگین رتبه تو آزموناتونو میارین ایشالا(اگه مثل همیشه مبحثایی رو که بلد بودین رو جواب داده باشین)

5. 2 کاربر از ati_1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

من کل امیدم به عمومی هاست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شمارش واج هم نبود درسته؟

این ادبیاتش عجب کوفتی بود رسیدم حدود سوال 11 دیدم شده 8:13
    از اون طرف از قواعدای عربی زدم تا درک مطلبشو جواب بدم
    من که همیشه کلوز تست برام سخت بوده ولی ریدینگ زیاد سخت نبود
    از بس تو این کتاب شهاب اناری ریدینگ گرم شدن زمین زدم سر جلسه دیگه حالم بهم خورد تا دیدم تو همون موضوعه
    اول کلوز تست گفتم خدایا این چی نوشته فهمیدم نوشته ارسطو
    از ارسطو شروع شده بود و تا هیتلر ادامه داشت اون یکی ریدینگ هم موضوعش مسخره بود
    نه نداشت فقط تکواژ و واژه داشت .ریدینگ زبان هم آسون بود. عمومی به طور کل خوب بود . ولی ریاضی...

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

الان 1 ساعت و 20 دقیقه گذشته پس کوشن این سوالااااااااااااااااااااا اااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کنکور ساعت 12:10 تموم شدا

بد شانسی یعنی سر تست فیزیک از قابل حل بودن تست ها سر ذوق بیای و بخوای یک یه شکلات بخوری و چنان دندون دردی بگیری که بخوای چنان دادی بزنی که آروم بشی اما جلو خودت بگیری و چنان تو ذوقت بخوره که حالت از هرچی تست فیزیکه به هم بخوره

بد شانسی یعنی با گرفتگی کمر پاشی بری آزمون بدی و پشت سرت کولر باشه و چنان بادی به کمرت بخوره و کمرت بگیره که نتونی تکون بخوری

بدشانسی یعنی استاد زبان باشی و وقت کم بیاری و زبان رو 76 درصد بزنی

خوش شانسی یعنی دینی رو بالای 80 درصد بزنی!!!(اما چه فایده دینی رو همه بالا میزنن)

بهانه گیری یعنی تنبلی ها تو طول سالت رو گردن شانس بندازی.(اما من تنبلی نکردم!!)

در یک کلمه:من بدشانسم

تمام...
    ایشاالله خوب زدی.

-----------------------

بچه ها ریاضی و ادبیاتش به نظر من واقعا سخت بود. فیزیکش معقول بود و شیمیش تا حدی آسون. حاضر بودم 2 بار فیزیک سال 84 رو بزنم ، این ریاضی رو نزنم
    من تصحیح نمیکنم چون هیچی از زده هام یادم نیست + کدم

-------------------------
    ولی با این همه که از استرس میترسیدم ، توی آزمون حتی یخورده استرس هم نیومد سراغم و خیلی خوب کنترل کردم زمانمو. بخودم گفتم سخته پس واسه همه سخته.
    Last edited by BioHazard; 01-07-2010 at 13:14.

9. این کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

اگر آزمون سخت بوده هیچ نگران نباشید چون اون سالی هم که ما کنکور دادیم سخت بود و همه به مدت 1 ماه تو کما بودن و من با توجه به درصدهایی که زده بودم فکر میکردم رتبه 10000 منطقه دو هم نیارم ولی وقتی رتبه ها اومد رتبم 4000 شد.
    الان تازه وضعیت بهتر هم شده ....
    فقط موقع کنکور خونسرد باشید و حتما شکلات انرژی زا باخودتون ببرید چون اون 4 ساعتی که سر امتحان هستید انرژی بسیار زیادی مصرف میکنید.
    بچه هایی هم که امتحان امروز رو خیلی خراب کردند هیچ نگران نباشند چون راه رسیدن به موفقیت فقط قبول شدن در کنکور نیست.

11. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اگر آزمون سخت بوده هیچ نگران نباشید چون اون سالی هم که ما کنکور دادیم سخت بود و همه به مدت 1 ماه تو کما بودن و من با توجه به درصدهایی که زده بودم فکر میکردم رتبه 10000 منطقه دو هم نیارم ولی وقتی رتبه ها اومد رتبم 4000 شد.
    فقط موقع کنکور خونسرد باشید و حتما شکلات انرژی زا باخودتون ببرید چون اون 4 ساعتی که سر امتحان هستید انرژی بسیار زیادی مصرف میکنید.
    بچه هایی هم که امتحان امروز رو خیلی خراب کردند هیچ نگران نباشند چون راه رسیدن به موفقیت فقط قبول شدن در کنکور نیست.
    آخه افرادی مثل من حتی الان نمی دونن وضعشون چیه ، نه الان می دونم خوب زدم نه می دونم بد زدم واقعا موندم . از یه طرف به خودم امید می دم که واسه همه سخت بوده پس نتیجه خوبی می گیرم از یه طرف می گم نکنه درصدام خیلی خیلی پایین باشه .
    موندم به خدا

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

37 تا کاربر دارن مارو نیگا میکنن !

باورتون میشه کنکور 89هم تموم شد و به تاریخ پیوست ؟!

اختصاصی خیلی سخت بود اشکم درومد ... ریاضیش وحشتناک بود ! فیزیک عدد های خیلی بدی داشت ! ولی شیمی خوب بود ...

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

دقیقا. من خودم به شخصه کلی کنجد خوردم سرجلسه. یک عدد hype و آب گازدار بردم ، ولی Hype به کار نیومد ، یعنی لازم نشد. بعد از جلسه خوردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •