رفیق تمام پچهای کنامی + کرکشون اینجا هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفیق تمام پچهای کنامی + کرکشون اینجا هست:
براي دوستاني كه مشكل پريدن تصوير در ويندوز 7 رو دارن بگم كه برن تنظيمات مانيتور و رفرش ريت رو بذارن روي 75 يا 85 و داخل تنظيمات بازي هم گزينه Vync رو تيك بزنيد
سلام.
دوستان من این پچهای 1.01 و 1.02 کنامی رو دارم.آیا 1.03 هم اومده؟
Last edited by vampyre; 15-12-2009 at 18:56.
کسی جواب ما رو نداد چطور میشه تو مسترلیگ تعداد طرفدارهای تیم رو زیاد کرد؟ من بعد از کلی قهرمانی تا 2013 فقط 17300 تا طرفدار دارم
این تعداد طرفداران و این چیزا کجا معلوم میشه؟کسی جواب ما رو نداد چطور میشه تو مسترلیگ تعداد طرفدارهای تیم رو زیاد کرد؟ من بعد از کلی قهرمانی تا 2013 فقط 17300 تا طرفدار دارم
آقا یه پچ نصبی سراغ دارید که همه ی این لباسها و اسم تیمارو درس کنه؟
البته غیر از پچ 0،4
سوال اولت رو جوابش رو مطمئن نیستم ولی حدس غریب به یقینم اینه که اونها فیس های مربیان یا تماشاگران و کلا شخصیت های غیر فوتبالیست هستند که Special هستند . البته من قبلا خواستم ریلینک کنم ولی ارور داد سعی کنید فقط از Free Slot ها استفاده کنید مگه چند تا فیس می خواهید وارد کنید که توی بازی فیس special ندارن
سوال دومت رو هم جواب دادم پریشب بود یا دیشب بود. گفتم که برای آنلاین و اینجور چیزها هستند تغییری که توی بازی حس کنید ایجاد نمی کنه. البته همیشه گفتم بازم می گم همیشه بازیتون رو به عنوان یه PES باز حرفه ای آپدیت نگه دارید هم آپدیت ژچ رسمی و هم آپدیت های دیتابیس (dt0f)
همیشه آخرین پچ قبلی ها رو شامل میشه همیشه وقتی پچ جدید میاد می تونید قبلی رو اصلا فایل نصبش رو هم حذف کنید ولی از اونجا که من انس خاصی به این PES گرفتم واسه یادگاری هم که شده پچ های قبلی رو نگه می دارم فایل setup شون رو
اینم لینک پچ 1.02
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیر عزیز پچ 1.03 هنوز ارائه نشده آخریش 1.02 هست البته اگه هم اومده باشه من خبر ندارم ولی من که می دونم آخریش 1.02 هست
زیاد میشه به مرور بیشتر و بیشتر میشه. حالا مگه چه فرقی می کنه بچسب به بازی![]()
ممنون.سوال اولت رو جوابش رو مطمئن نیستم ولی حدس غریب به یقینم اینه که اونها فیس های مربیان یا تماشاگران و کلا شخصیت های غیر فوتبالیست هستند که Special هستند . البته من قبلا خواستم ریلینک کنم ولی ارور داد سعی کنید فقط از Free Slot ها استفاده کنید مگه چند تا فیس می خواهید وارد کنید که توی بازی فیس special ندارن
سوالم هم فقط واسه ی اطلاعات بود میخواستم ببینم برای چیه.
برو بچ این راسته ؟
میگن ساخت pes2011 شرو شده ، البته کارهای گرافیکیش
اگر میخواهید باگها(مشکلات)بازی ساکر 2010 را در ساکر 2011 تصحیح شده ببنید و اگر انگلیسیتون خوبه می تونید این باگها رو به آدرسارسال کنید تا به کارمندان کونامی که از هم اکنون درصدد تصحیح این مشکلات هستند کمک کنید.البته برخی مشکلات رو مثل خطا نگرفتن داور، حرکت پا به توپ زیاد بازیکن و دوضرب گرفتن توپ توسط دروازبان رو خودشون مشخص کردند.
منبع
تمام دوستان دمتون واقعا گرم از این که جواب ما رو ندادید
پست 8891 صفحه 890![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)