تكرار شدن به انگليسي چي ميشه؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
تكرار شدن به انگليسي چي ميشه؟
repeat میشه
نسخه اصلاح شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به فاندر کل میل زدم ازش یه دوئلر لول بالا خواستم اگه بفرسته که هیچ اگه نفرسته بعدا بهش میگم بعد اینکه خیلی قوی شدیم...![]()
آقایون و خانوما که البته به جز ممد کسی دیگه دختر نیست اینجا(شوخی کردم بات) میگم یه شهر بشیم دیگه یا بریزیم تو کورش کبیر یا تو SilverSnake Fort نظر اخرتون رو بگید نظر همتون اهمیت داره نمیشه که دو تا شهر با فاصله 3 ساعته داشته باشیم(تازه با اسب) اینتوری دیر پیشرفت میکنیم و ممبر های خوبمون هم پخش میشن.
به دلیل اینکه دعوا نشه از شهر SilverSnake Fort یه فاندر یه شهردار و از شهر کورش کبیر هم یه فاندر و یه شهردار میزاریم.
امروز توی ورلد 6 توی 2 تا حمله 2 تا دوئلر رو پاس اوت کردم به یکیشون هم 400 تا دمیج زدم و فراری هستم : دی
تكليف اين كه شهر رو به كي بديم معلوم بشه من خودم اولين نفر اونجا ميام چون ديگه از صفر شروع كردن نيست!!آقایون و خانوما که البته به جز ممد کسی دیگه دختر نیست اینجا(شوخی کردم بات) میگم یه شهر بشیم دیگه یا بریزیم تو کورش کبیر یا تو SilverSnake Fort نظر اخرتون رو بگید نظر همتون اهمیت داره نمیشه که دو تا شهر با فاصله 3 ساعته داشته باشیم(تازه با اسب) اینتوری دیر پیشرفت میکنیم و ممبر های خوبمون هم پخش میشن.
به دلیل اینکه دعوا نشه از شهر SilverSnake Fort یه فاندر یه شهردار و از شهر کورش کبیر هم یه فاندر و یه شهردار میزاریم.
منظورت چیه؟ دقیق بگو , اگه احساس میکنیکه فاندر بهتر از منی هست اسم بگو فاندرش میکنم خودمم میکشم کنار.
منظورم ايينه كه ،شهر كورش رو كه ول كرديم بديه به كدوم شهر؟ عجب!منظورت چیه؟ دقیق بگو , اگه احساس میکنیکه فاندر بهتر از منی هست اسم بگو فاندرش میکنم خودمم میکشم کنار.
به هر حال ما الان به دوئلرهای قدرتمندی مثل شما و ... نیاز داریم سریع چند تا مولتی اونجا نگه دارید بیاید اینور من میخوام نظر خواهی منم یه نفر رو به عنوان Leader (رهبر) تیم های دوئلر ها انتخاب کنم یه نفر رو هم برا فاندر بعد مه اوضاغ رو جمع و جور کردم بنا به نظر خواهی Title های Leader Dueler ها و Founder رو به اونا میدم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)