منم همچین مشکلی دارم. دوستان لطف کنن همکاری کنن.
منم همچین مشکلی دارم. دوستان لطف کنن همکاری کنن.
ای خدااااااااااااااااااااااا ا
بابا کرک 1.40 رو خودم نذاشتم من بارها گفتم کرک 1.40 رو کیت سرور نمیشناسه. اگه میشد کرک 1.40 ساپورت کنه خودم 1.40 رو می ذاشتم دیگه بابا. بیخود نیست که کرک 1.20 رو واسه دانلود گذاشتم.
یک سوال خودم از بچه های متخصص فیس دارم:
من Face و Hair نکونام رو بصورت BIN فایل دارم ولی اسم BIN فایل ها نکونام هست این رو می دونم که باید در پوشه CV06 قرار بدم ولی نمی دونم اسم Face فایل و Hair فایل رو به چی تغییر بدم شماره فیس بازیکنانی که قیافه هاشون Special نیست رو باید از کجا فهمید مثلا این رو می دونم که اگه فیس پارک جی سونگ را داشته باشم اسمش رو چی بذارم چون توی PES Editor هم کد فیس و هم کد Hair رو نوشته. این رو بلدم که relink کنم ولی می خوام با استفاده از کیت سرور فیس نکونام رو وارد کنم من از متخصصین خواهش دارم نحوه مشخص کردن unnamed_xxxx رو برای بازیکنانی که فیس عادی دارن رو توضیح بدن. متشکرم
لطفا لینک یه ترینر رو برام بزارید که بشه باهاش points رو تو Be A Legend افزایش داد 99 , با تشکر
لطفا آموزش کار کردنش رو هم بهم بگین
Last edited by malakhak; 12-08-2009 at 21:57.
کسی میتونه در باره ی patch sky_techمنو راهنمایی کنه
باتشکر
مثلا چه نوع راهنمايي ؟
اين پچ به جز تغيير استايل گرافيكي بازي ورژن بازي رو هم بروز مي كنه همچنين نقل و انتقالات هم درسته و نصبش هم آسونه
من یه dvd pes 2009 خریدم با گزارش عادل فردوسی پور. سه بار بیشتر نمیشه کد فعال سازی اون از سایت سازندش دریافت کرد. آیا راهی وجود داره که بیش از سه بار این بازی رو نصب کرد؟ خیلی لازمه!!!!! فایل صدا رو هم کپی کردم رو بازی قبلی ولی اجرا نشد. حتما" باید کد اون رو فعال کرد. باید چیکار کنم!!!!!!!!!! تو را خدا جواب بدین
بابا یه متخصص فیس نداریم اینجا کمک کنه؟من Face و Hair نکونام رو بصورت BIN فایل دارم ولی اسم BIN فایل ها نکونام هست این رو می دونم که باید در پوشه CV06 قرار بدم ولی نمی دونم اسم Face فایل و Hair فایل رو به چی تغییر بدم شماره فیس بازیکنانی که قیافه هاشون Special نیست رو باید از کجا فهمید مثلا این رو می دونم که اگه فیس پارک جی سونگ را داشته باشم اسمش رو چی بذارم چون توی PES Editor هم کد فیس و هم کد Hair رو نوشته. این رو بلدم که relink کنم ولی می خوام با استفاده از کیت سرور فیس نکونام رو وارد کنم من از متخصصین خواهش دارم نحوه مشخص کردن unnamed_xxxx رو برای بازیکنانی که فیس عادی دارن رو توضیح بدن. متشکرم
من یه dvd pes 2009 خریدم با گزارش عادل فردوسی پور. سه بار بیشتر نمیشه کد فعال سازی اون از سایت سازندش دریافت کرد. آیا راهی وجود داره که بیش از سه بار این بازی رو نصب کرد؟ خیلی لازمه!!!!! فایل صدا رو هم کپی کردم رو بازی قبلی ولی اجرا نشد. حتما" باید کد اون رو فعال کرد. باید چیکار کنم!!!!!!!!!! تورا خدا کمک کنید
من یه dvd pes 2009 خریدم با گزارش عادل فردوسی پور.
سه بار بیشتر نمیشه کد فعال سازی اون از سایت سازندش دریافت کرد. آیا راهی وجود داره که بیش از سه بار این بازی رو نصب کرد؟
خیلی لازمه!!!!!
فایل صدا رو هم کپی کردم رو بازی قبلی ولی اجرا نشد. حتما" باید کد اون رو فعال کرد. باید چیکار کنم!!!!!!!!!!
تورا خدا کمک کنید
سلام
من ویندوز عوض کردم ولی بازیو جای دیگه کپی کردم حالا چکار کنم که بازی بیاد؟(قبلا یه برنامه کم حجم بود!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)