آرزوی همه ی ما اینه که بعد این همه تلاش و سختی و رفت و آمد و هزینه ، لااقل بعد از فارغ التحصیلی ، یه جای خوب بتونیم کار بگیریم .....
نه حذف شده .... و دیگه کلمه فراگیر نمی نویسن..
موفق باشی.
آرزوی همه ی ما اینه که بعد این همه تلاش و سختی و رفت و آمد و هزینه ، لااقل بعد از فارغ التحصیلی ، یه جای خوب بتونیم کار بگیریم .....
نه حذف شده .... و دیگه کلمه فراگیر نمی نویسن..
موفق باشی.
البته شهریه کسانی که از طریق فراگیر میاند 10درصد بیشتر از شهریه کسانی هست که از طریق کنکور سراسری قبول میشند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
آیا حذف فراگیر کارشناسی حقیقت داره؟؟؟؟؟ (اگر داشته باشه که من بدبخت میشم)
بالاخره مشخص شد انتخاب واحد ترم تابستون کی هست؟؟
خبر تکمیلی /
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور گفت: در صورت موافقت سازمان سنجش، امسال پذیرش دانشجو از طریق کنکور براساس سوابق تحصیلی خواهد بود.
علیرضا دل افکار گفت: امسال از سازمان سنجش درخواست کردهایم پذیرش دانشجوی پیام نور از طریق کنکور را براساس سوابق تحصلیی انجام دهد.
وی ادامه داد: اگر سازمان سنجش موافقت کند، تمام رشتههای دانشگاه در دفترچهای از سازمان منتشر می شود که مختص پذیرش دانشجوی بدون کنکور است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور تصریح کرد: در غیر این صورت برخی رشتهها در دفترچه کنکور سراسری و برخی رشتهها در دفترچه بدون کنکور قرار خواهند گرفت.
وی تاکید کرد : دانشگاه پیام نور درحال حاضر در انتظار اعلام نظر سازمان سنجش است.
دل افکار درباره دوره های فراگیر هم گفت: ثبت نام دورههای فراگیر از مهرماه فقط در مقطع کارشناسی ارشد انجام آغاز می شود و دوره فراگیر مقطع کارشناسی حذف شده است.
پیام نورنا : آزمون فراگیر مقطع کارشناسی کلا حذف شده است و فقط پذیرش در کارشناسی پیام نور از طریق آزمون سراسری برای برخی رشته ها انجام می شود و در برخی رشته ها به صورت بدون کنکور. ولی پذیرش و آزمون فراگیر در مقطع کارشناسی به کل حذف شده است.
26تیر .....
Last edited by Eblis 2011; 12-07-2013 at 22:58.
من همه ی دروس عمومی معارف رو پاس کردم
آیا الان می تونم فقط واسه بالا بردن نمره ی معدلم " آشنایی با دفاع مقدس " رو بردارم ؟!
دقیق اطلاع ندارم اما نظرم رو میگم : دوستانی که پاسخ صحیح تری دارند اعلام کنند
به نقل از نورنا: یادآور میشویم درس آشنایی با دفاع مقدس دیگر جز دروس عمومی و معارفی نیست.بر اساس بخشنامه جدید سازمان مرکزی ، درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه پیام نور از نیمسال دوم ۹۲-۹۱ ، اختیاری شد.
خب پس با این حساب شما باید تا یه واحد خاصی درس اختیاری پاس کنید ( با توجه به رشتتون ) ، حالا اگه به اون اندازه پاس نکردین که عیب نداره ... اگه هم تا حد مجاز پاس کردین این درس رو هم اضافه بگذرونین ، احتمالا زمان فارغ التحصیلی حذف میشه و محاسبه نمیشه ...
من دروس اختیاری ندارم .
فقط تو چارت همین آشنایی با دفاع مقدس با عنوان " اختیاری " اومده !
همه ی درس های عمومی و معارف عمومی که مربوط به رشته ـم هستند رو پاس کردم ...
فقط گفتم چون تو معدل تاثر داره و تو چارت هم که اومده ، بردارمش !
به نقل از پایگاه خبری دانشجویان پیام نور
برنامه امتحانی تمام رشته ها به صورت فایل پی دی اف می باشد.
تذکر مهم : این برنامه طبق آخرین تغییرات ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور به روز شده است و به احتمال بسیار زیاد دیگر تغییراتی در تاریخ و ساعت برگزاری دروس که در برنامه ذکر شده است ، وجود نداشته باشد و برنامه قطعی باشد. (این برنامه در تاریخ ۲۴ تیرماه ۹۲ بروز شده است)
تذکر 1 : این برنامه غیر رسمی می باشد و ممکن است در زمان انتخاب واحد ، برنامه دچار تغییراتی شود ; پس ملاک انتخاب واحد و تاریخ امتحانات شما ، برنامه امتحانات در زمان انتخاب واحد و گزارش ۴۲۸ می باشد.
تذکر 2 : توجه کنید ملاک طراحی سوالات آزمون ها بر اساس لیست منابع می باشد و تستی یا تشریحی درج شدن سوالات در این برنامه امتحانی ملاک نمی باشد.
من یه سوال فنی داشتم,یه جایی خونده بودم که میشه دروسی که پاس کردیم رو اگه بخوایم دوباره برداریم و با نمره بهتر پاس کنیم این حقیقت داره؟بعد اینکه اگه اینکارو کنیم یعنی اون نمره قبلیمون از معدل حذف میشه و نمره جدید جایگزین میشه؟این برای تمامیه ترمهاست یا فقط اونایی که ترمای آخرن و معدلشون برای فارغ التحصیلی پایینه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)