اسیاتک بدترین خدمات پشتیبانی را دارد.من در مشهد ثبت نام کرئم ولی 25 روز گذشته هنوز راه اندازی نشده.تلفن پشتیبانی هم کسی جوابگو نیست.پول پرداختی را هم پس نمی دهند.واقعا بدرد نخور است
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اسیاتک بدترین خدمات پشتیبانی را دارد.من در مشهد ثبت نام کرئم ولی 25 روز گذشته هنوز راه اندازی نشده.تلفن پشتیبانی هم کسی جوابگو نیست.پول پرداختی را هم پس نمی دهند.واقعا بدرد نخور است
اسیاتک بدترین خدمات پشتیبانی را دارد.من در مشهد ثبت نام کرئم ولی 25 روز گذشته هنوز راه اندازی نشده.تلفن پشتیبانی هم کسی جوابگو نیست.پول پرداختی را هم پس نمی دهند.واقعا بدرد نخور است.حاضرم اینو به هرکسی که مخالفه ثابت کنم
با این روش های دیگه که میگید، 512 برنزی چقدر میگیره؟ 256 رو تبدی کنم؟
دوست عزیز من خوزستان ثبت نام کردم و 7 روز فیکس تومدن نصب کردن و را اندازهی شد رانژه هم 4 روز طول کشید ببنید احتمالا مخابرات شما شاید مشکلی داشته باشه ؟
هر چی بود و نبود، 1 ماهش رو پرداخت کردم ( میخواستم 1 ساله بدم که تخفیف 24% بخوره ) اما گفتم اول 1 ماهش رو بگیرم و ببینم چجوریه
سرویس 2048 نا محدود نقره ای رو بدون کپی کارت دانشجوئی گرفتم
گفت 72 ساعت بعد (که میشه ظهر جمعه ) وصل میشه. خدا کنه خوب باشه
مبلغ پرداختیشم برای نصب مودم 9500 دادم که خود یارو بیاد وصل کنه که خیالم راحت شه. بعدش گفت که از زمانی که مسئول فروش بیاد مودم رو وصل کنه، شروع استفاده از اینترنت آسیاتکتون میشه
در کل خدا بخیر بگذرونه ...
دوست عزیز وقتی وصل شد بیا یه اطلاعی بده ببینیم سرعتش چجوریه
دوستان اگر از آسیاتک زیاد دانلود شبانه کنید سرعت را پایین میارن ؟؟؟؟؟؟
چشم حتما. فکر کنم حداکثر تا شنبه وصل کنن![]()
نه نمیارن پایین.
نامه رانژه به محض پرداخت شما ارسال میشه به mdf مرکز مخابرات
این دیگه به شلوغی اونجاست که چقدر طول بکشه!
خود من دو هفته رانژه مخابراتم طول کشید اما رانژه آسیاتکم کمتر از یک روز! شنبه صبح پرداخت کردم، یک شنبه ساعت 11 وصل شد که خیلی عجیبه!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)