چطوری میشه خط افقی کشید توی ورد؟ بدون استفاده از shape .
چطوری میشه خط افقی کشید توی ورد؟ بدون استفاده از shape .
سلام دوستان
من یک صفحه متنی همراه با حاشیه در ورد نوشتم که در سایز A5 می باشد . حالا می خواهم که این صفحه را دو بار در کنار هم در یک صفحه A4 داشته باشم . در حقیقت هدف کپی کردن کامل این صفحه A5 بدون تغییر در سایز و حاشیه ها در نصف صفحه A4 می باشد . اگر میشه راهنمایی بفرمایید .
با تشکر
سلام.فایلی که اجرا کردم اول نیاز احتیاج به کانورتر داشت برای نمایش بعد از نصب این مورد از سی دی برنامه،حالا صفحه ای میاد که به نام فایل کانورشن که عربیک یا یونیکد هست در هر صورت فایل به شکل یکسری اعداد و ارقام درهم ریخته نشون داده میشه چاره چیست؟آفیس هم 2003 هست.ممنون
سلام دوستان
من دارم پایان نامم رو تایپ میکنم ولی با مشکلی مواجه شدم.
تایتل ها رو بر اساس استایل تنظیم کردم و تنظیمات شماره گذاری تایتل ها رو هم انجام دادم که بعدا بتونم بصورت اتومات فهرست تهیه کنم اما وقتی میخوام واسه ی عکس caption بذارم با این مشکل مواجه میشم. فقط هم در پایان نامه ی خودم. وقتی یه صفحه ی خالی ایجاد میکنم و بصورت مثال caption میذارم این مشکل رو نداره اما توی فایل پایان نامم داره. مشکل از کجاست؟ لطفا کمکم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که شماره ی فصل رو نشناخته، در حالی که مطلب در فصل 1 هستش . حتی دستی درستش که میکنم موقع پرینت به همین حالت بر میگرده.![]()
توی بخش تکنیکال مایکروسافت چنین جوابی دادند، فقط متوجه نشدمدوستان میتونن توضیح بدن؟
The most likely explanation is that you have a blank paragraph formatted in the Heading 1 style and that numbering has been suppressed for that paragraph. Find the paragraph and delete it or at the very least apply an un-numbered style such as Normal to it.
Paragraph marks (¶) are inserted as you press Enter. To see them (as well as other nonprinting marks), use the ¶ button on the Home tab.
سلام.
دوستان چطوری میشه تو ورد یا اکسل یه پاسخنامه چهارگزینه ای (تستی) ساخت.از طریق شکل ها خیلی دردسر داره.میخواستم راه اصولیش چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام دوستان یه فایل word دارم که توش تعداد زیادی عکس قرار داره چطوری متیونم بصورت اتوماتیک اونها رو شماره گزاری کنم؟
Last edited by hexman; 15-11-2013 at 22:06.
کسی نمی تونه کمکی بکنه ؟؟؟!!!![]()
سلام.
من بعد از نصب مجدد ویندوز 8.1 نمیتونم هیچ کدوم از فایل های آفیسم رو مثل ورد یا پورپوینت باز کنم.
یا پیغام میده نمیتونه فایل رو باز کنه و یا فونتش به هم ریخته است.
ممنون.
در تب Home در بخش Paragraph گزینه ی Borders این امکان را با شما میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)