تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 893 از 1045 اولاول ... 393793843883889890891892893894895896897903943993 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,921 به 8,930 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چطوری میشه خط افقی کشید توی ورد؟ بدون استفاده از shape .

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک صفحه متنی همراه با حاشیه در ورد نوشتم که در سایز A5 می باشد . حالا می خواهم که این صفحه را دو بار در کنار هم در یک صفحه A4 داشته باشم . در حقیقت هدف کپی کردن کامل این صفحه A5 بدون تغییر در سایز و حاشیه ها در نصف صفحه A4 می باشد . اگر میشه راهنمایی بفرمایید .
    با تشکر

داره خودمونی میشه 7xxhosseinxx7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.فایلی که اجرا کردم اول نیاز احتیاج به کانورتر داشت برای نمایش بعد از نصب این مورد از سی دی برنامه،حالا صفحه ای میاد که به نام فایل کانورشن که عربیک یا یونیکد هست در هر صورت فایل به شکل یکسری اعداد و ارقام درهم ریخته نشون داده میشه چاره چیست؟آفیس هم 2003 هست.ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من دارم پایان نامم رو تایپ میکنم ولی با مشکلی مواجه شدم.

تایتل ها رو بر اساس استایل تنظیم کردم و تنظیمات شماره گذاری تایتل ها رو هم انجام دادم که بعدا بتونم بصورت اتومات فهرست تهیه کنم اما وقتی میخوام واسه ی عکس caption بذارم با این مشکل مواجه میشم. فقط هم در پایان نامه ی خودم. وقتی یه صفحه ی خالی ایجاد میکنم و بصورت مثال caption میذارم این مشکل رو نداره اما توی فایل پایان نامم داره. مشکل از کجاست؟ لطفا کمکم کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میبینید که شماره ی فصل رو نشناخته، در حالی که مطلب در فصل 1 هستش . حتی دستی درستش که میکنم موقع پرینت به همین حالت بر میگرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من دارم پایان نامم رو تایپ میکنم ولی با مشکلی مواجه شدم.

تایتل ها رو بر اساس استایل تنظیم کردم و تنظیمات شماره گذاری تایتل ها رو هم انجام دادم که بعدا بتونم بصورت اتومات فهرست تهیه کنم اما وقتی میخوام واسه ی عکس caption بذارم با این مشکل مواجه میشم. فقط هم در پایان نامه ی خودم. وقتی یه صفحه ی خالی ایجاد میکنم و بصورت مثال caption میذارم این مشکل رو نداره اما توی فایل پایان نامم داره. مشکل از کجاست؟ لطفا کمکم کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میبینید که شماره ی فصل رو نشناخته، در حالی که مطلب در فصل 1 هستش . حتی دستی درستش که میکنم موقع پرینت به همین حالت بر میگرده.

توی بخش تکنیکال مایکروسافت چنین جوابی دادند، فقط متوجه نشدم دوستان میتونن توضیح بدن؟

The most likely explanation is that you have a blank paragraph formatted in the Heading 1 style and that numbering has been suppressed for that paragraph. Find the paragraph and delete it or at the very least apply an un-numbered style such as Normal to it.

Paragraph marks (¶) are inserted as you press Enter. To see them (as well as other nonprinting marks), use the ¶ button on the Home tab.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.
    دوستان چطوری میشه تو ورد یا اکسل یه پاسخنامه چهارگزینه ای (تستی) ساخت.از طریق شکل ها خیلی دردسر داره.میخواستم راه اصولیش چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه فایل word دارم که توش تعداد زیادی عکس قرار داره چطوری متیونم بصورت اتوماتیک اونها رو شماره گزاری کنم؟
    Last edited by hexman; 15-11-2013 at 22:06.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک صفحه متنی همراه با حاشیه در ورد نوشتم که در سایز A5 می باشد . حالا می خواهم که این صفحه را دو بار در کنار هم در یک صفحه A4 داشته باشم . در حقیقت هدف کپی کردن کامل این صفحه A5 بدون تغییر در سایز و حاشیه ها در نصف صفحه A4 می باشد . اگر میشه راهنمایی بفرمایید .
    با تشکر
    کسی نمی تونه کمکی بکنه ؟؟؟!!!

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

من بعد از نصب مجدد ویندوز 8.1 نمیتونم هیچ کدوم از فایل های آفیسم رو مثل ورد یا پورپوینت باز کنم.

یا پیغام میده نمیتونه فایل رو باز کنه و یا فونتش به هم ریخته است.

ممنون.

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

چطوری میشه خط افقی کشید توی ورد؟ بدون استفاده از shape .
    در تب Home در بخش Paragraph گزینه ی Borders این امکان را با شما میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •